Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi a6 c5 kesklukk ei tööta,lukku! (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 3380)
sneiku
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6

postitati 01.08.11 17:23 Tsiteeri
audi a6 c5 kesklukk ei tööta,lukku!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 01.08.11 18:28 Tsiteeri

Keskluku aju on uppunud, kuivatamisega ei pääse. Tavaliselt kuulub vahetamisele. Enne kui kasutatud uue paned selgita välja kus kohast vesi sisse tuleb. Nupud ei tule "lukk lahti" kuna "aju" on sassis ja jäänud lukkus asendisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
sneiku
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6

postitati 01.08.11 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pontu
Keskluku aju on uppunud, kuivatamisega ei pääse. Tavaliselt kuulub vahetamisele. Enne kui kasutatud uue paned selgita välja kus kohast vesi sisse tuleb. Nupud ei tule "lukk lahti" kuna "aju" on sassis ja jäänud lukkus asendisse.

okei... ma midagi sellist aimasin , aga kui ma keskluku juhtplokilt juhtmed küljest võtan kas siis võivad lahti tulla?

sepu
huviline

Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant C5 2,8 man

postitati 09.09.11 16:08 Tsiteeri

Mul ka sama jama et jalge all märg ja signa ei funga. Kas keegi oskab soovitada mis sel puhul teha, kas on lootust saada nn kuiva plokki, uus vist ikka siga kallis ma eeldan. Mis need hinnad üldse umbes võivad olla. Või paigaldada kesklukku juhtima lisaplokk mis tähendab nuppudega pulti lisaks muidugi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 09.09.11 16:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sepu
Mul ka sama jama et jalge all märg ja signa ei funga. Kas keegi oskab soovitada mis sel puhul teha, kas on lootust saada nn kuiva plokki, uus vist ikka siga kallis ma eeldan. Mis need hinnad üldse umbes võivad olla. Või paigaldada kesklukku juhtima lisaplokk mis tähendab nuppudega pulti lisaks muidugi.

Kasutatud plokke on Tallinnas müüdud 120-150 euriga. Kui keskluku plokk ei tööta, siis ei aita teise signa panek sind edasi, sest sealt käivad läbi ka muud asjad.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sepu
huviline

Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant C5 2,8 man

postitati 09.09.11 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
Algselt postitas: sepu

Kasutatud plokke on Tallinnas müüdud 120-150 euriga. Kui keskluku plokk ei tööta, siis ei aita teise signa panek sind edasi, sest sealt käivad läbi ka muud asjad.

Signa on mul peal ja töökorras. Saan nii aru et minu plokis on keskluku osa küpse ja kui paigaldada lisaks keskluku seade, siis saab ka olemasoleva signa käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 09.09.11 19:16 Tsiteeri

Endal oli juhus kui võti "unustas" auto ära ja muud varianti ei olnud kui võtmest lahti keerata. Paraku avab võti keerates vaid juhiukse, kui võti keerab pagassi lukku siis ka pagasiluugi. Auto sai käima ja sõita sai, aga uksed ei avanenud ei lingist ega ka "lukud lahti/kinni" nupust. Aitas ainult teine kodeeritud võti ja võtme uuesti kodeerimine e "õpetamine". Kui on kaks võtit saab sünkroniseerimist teha ilma kaablita ka, õpetuse leiab otsingut kasutades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.1% - SQL: 77.9%]