sneiku
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6
|
postitati 01.08.11 17:23
|
|
|
audi a6 c5 kesklukk ei tööta,lukku!
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
postitati 01.08.11 18:28
|
|
|
Keskluku aju on uppunud, kuivatamisega ei pääse. Tavaliselt kuulub vahetamisele. Enne kui kasutatud uue paned selgita välja kus kohast vesi sisse
tuleb. Nupud ei tule "lukk lahti" kuna "aju" on sassis ja jäänud lukkus asendisse.
|
|
|
sneiku
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6
|
postitati 01.08.11 19:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pontu
Keskluku aju on uppunud, kuivatamisega ei pääse. Tavaliselt kuulub vahetamisele. Enne kui kasutatud uue paned selgita välja kus kohast vesi sisse
tuleb. Nupud ei tule "lukk lahti" kuna "aju" on sassis ja jäänud lukkus asendisse. |
okei... ma midagi sellist aimasin , aga kui ma keskluku juhtplokilt juhtmed küljest võtan kas siis võivad lahti tulla?
|
|
|
sepu
huviline
Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant C5 2,8 man
|
postitati 09.09.11 16:08
|
|
|
Mul ka sama jama et jalge all märg ja signa ei funga. Kas keegi oskab soovitada mis sel puhul teha, kas on lootust saada nn kuiva plokki, uus vist
ikka siga kallis ma eeldan. Mis need hinnad üldse umbes võivad olla. Või paigaldada kesklukku juhtima lisaplokk mis tähendab nuppudega pulti lisaks
muidugi.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 09.09.11 16:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sepu
Mul ka sama jama et jalge all märg ja signa ei funga. Kas keegi oskab soovitada mis sel puhul teha, kas on lootust saada nn kuiva plokki, uus vist
ikka siga kallis ma eeldan. Mis need hinnad üldse umbes võivad olla. Või paigaldada kesklukku juhtima lisaplokk mis tähendab nuppudega pulti lisaks
muidugi. |
Kasutatud plokke on Tallinnas müüdud 120-150 euriga. Kui keskluku plokk ei tööta, siis ei aita teise signa panek sind edasi, sest sealt käivad läbi ka
muud asjad.
|
|
|
|
sepu
huviline
Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant C5 2,8 man
|
postitati 09.09.11 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tsitaat: | Algselt postitas: sepu
muidugi. |
Kasutatud plokke on Tallinnas müüdud 120-150 euriga. Kui keskluku plokk ei tööta, siis ei aita teise signa panek sind edasi, sest sealt käivad läbi ka
muud asjad. |
Signa on mul peal ja töökorras. Saan nii aru et minu plokis on keskluku osa küpse ja kui paigaldada lisaks keskluku seade, siis saab ka olemasoleva
signa käima.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 09.09.11 19:16
|
|
|
Endal oli juhus kui võti "unustas" auto ära ja muud varianti ei olnud kui võtmest lahti keerata. Paraku avab võti keerates vaid juhiukse, kui võti
keerab pagassi lukku siis ka pagasiluugi. Auto sai käima ja sõita sai, aga uksed ei avanenud ei lingist ega ka "lukud lahti/kinni" nupust. Aitas
ainult teine kodeeritud võti ja võtme uuesti kodeerimine e "õpetamine". Kui on kaks võtit saab sünkroniseerimist teha ilma kaablita ka, õpetuse
leiab otsingut kasutades.
|
|
|