Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: RNS-E ei leia raadiojaamu ja kuvab suvalisi tähti (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2913)
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 26.07.11 18:29 Tsiteeri
RNS-E ei leia raadiojaamu ja kuvab suvalisi tähti

Vabandust "ümmarguse" pealkirja eest kuid paremat ei suutnud hetkel välja mõelda. :P

Lugu siis järgmine.
Raadio töötas algselt korralikult ja kuvas ilusti ka kõikide raadiojaamade nimesid. Seejärel tuli tahtmine Navi kaarti näitama panna ja nii saigi soetatud omale plaat. Konkreetne inimene kellelt plaadi sain tegi ka seadmele update. Kontrollisime kas navi töötab ja näitab vajalikke asju ning läksime laiali. Õhtul töölt koju sõites kui raadiot kuulata tahtsin, avastasin, et see automaatne list mida ta kuvab näitab vaid kahte äratuntavat nime milleks oli Elmar ja 88.8. Ülejäänud raadiojaamade nimede asemel olid suvalised tähed ja numbrid ning muud huvitavad märgid. Eeldasin, et nende nimede all peituvad siiski raadiojaamad kuid neid aktiveerida püüdes ei juhtu midagi. Töötavaid jaame on seal siis kokku maksimum kolm. Samas kui panna manuaalselt otsima niiõelda "seek" nupuga, suudab ta peatuda kõikidel jaamadel mida ma tean ja rohkematelgi veel. Lisan ka pildi mis jama ta mulle ekraanile kuvab. Kui üritada näiteks pildil olevat Power Hit Radio`t mängima soovid panna siis ta lihtsalt ei lülita jaama ümber nagu poleks levi ja järgmised leheküljed on kõik selliseid trelle ja protsendimärke täis.
Ise kahjuks väga võhik sel teemal ja võimalik, et tegemist on naeruväärse probleemiga aga igatahes ootan abivalmis kodanikelt nõuandeid.

Autoks on A6 Allroad 2005 C5

Tanel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 26.07.11 19:04 Tsiteeri

Mis kaart on? Kasi ikka east europa? Mis aasta kaart? Soft arvatavasti segab selle tähtede teema ära aga raadio jaamadega küll imelik värk. Teist plaati oled proovinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 26.07.11 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: DanAutoks on A6 Allroad 2005 C6

Täpsustuseks, et see on C5 kere veel. Armatuuri järgi ilmselge.

Ei tea kas C5 puhul saab ka MMI-st rääkida? Ehk tuleks navile/MMI-le restart teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.07.11 19:46 Tsiteeri

Või uus FW upgrade.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.11 19:52 Tsiteeri

Kahjuks mul pole õrna aimugi hetkel mis kaart see on kuna too inimene pidi algselt plaadi tooma vaid mu töökaaslasele ja ma lihtsalt ütlesin, et mul on ka seda vaja. Tegemist on eeldatavasti selle uusima kaardiga kuna see katab väidetavalt enamuse Eestist.
Privaatsõnumiga soovitati ka restarti proovida, et võibolla aitab.
Helistasin ka plaadi niiõelda omanikule kes väitis, et need lihtsalt ei saa omavahel seotud olla vaid see on kokkusattumus.
Vabandan kiiruga tehtud eksituse pärast! Muidugi on tegu C5 kerega, muudan esimeses postis ka ära.

Edit: Teist plaati proovinud ei ole. Navi, CD box ja kõik muu selline töötab laitmatult. Eile ööseks võtsin navi plaadi ka välja lootuses, et ehk paraneb ise ära. :D

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 26.07.11 21:03 Tsiteeri

Restarti oled proovinud? Hoia poweri nuppu 20sekki all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 26.07.11 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
Restarti oled proovinud? Hoia poweri nuppu 20sekki all.

"To reboot the unit, hold RADIO (or AM/FM) and SETUP for more than 10 seconds."

http://www.rnsecoding.co.uk/downloads/Example_Coding_Results.pdf

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.11 07:27 Tsiteeri

Tegin restarti hoides all "setup" ja "radio" nuppe kuid kasutegur puudulik.
Mul on võimalik õhtul proovida 2009a. niiõelda Tallinna kaarti kas sellest võiks üldse mingit kasu loota?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.07.11 07:36 Tsiteeri

Ma arvan, et probleem tulenebki sellest, et softiupgrade taastas tehaseasetused ja midagi tuleb nüüd uuesti menüüs käsitsi konfida. Miski REG > OFF vms.

ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 27.07.11 08:10 Tsiteeri

Raadio mällu salvestatud mittetöötavad jaamad tuleks lihtsalt kustutada! Manuaalhäälestus ju toimis. RNS-E leiab need jaamad ise uuesti.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.11 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Ma arvan, et probleem tulenebki sellest, et softiupgrade taastas tehaseasetused ja midagi tuleb nüüd uuesti menüüs käsitsi konfida. Miski REG > OFF vms.

Ma ise eeldasin sama ja sai kõik seaded ka üle käidud ja vaadatud mis seda põhjustada võiks aga normaalseks asja igatahes ei saanud. Samas pole ma peale igat konfi muutmist seadet taaskäivitanud või restarti teinud. Saaksin ehk sõbra autoga, millel kõik toimib, seaded käsitsi üheseks muuta.

Edit: Seda versiooni proovisin juba ka, et kõik salvestatud kanalid ja ka listis olevad kanalid kustutada aga need tulevad sinna täpselt samamoodi koheselt tagasi.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.11 14:12 Tsiteeri

Panime siis kaks samasuguse seadmega autot kõrvuti ja muutsin kõik konfid samaks nagu korralikult töötaval seadmel aga sellest abi polnud.
Viga kadus koheselt peale seda kui panin 2009 aasta navi plaadi sisse ning seade tegi omale taas mingi upgrade`i.
Pole veel kõnet teinud inimesele kellelt uus navi plaat oli soetatud aga tema väide, et need kaks asja seotud olla ei saa ei pidanud igatahes väga vett!

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.11 13:26 Tsiteeri
Probleem lahendatud!

Olen unustanud siia lõpptulemuse kirjutamata.
Peale seda kui 2009a plaadiga asi tööle hakkas otsustasime uut plaati uuesti proovida ning nüüd töötab kõik laitmatult. Ilmselt "sõi" omale siis algselt midagi valesti sisse.
Tänud kõigile kaasamõtlejatele!

dete
huviline

Registreerunud 23.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.13 11:40 Tsiteeri

Mul sama teema 2013 plaadiga, masinaks A4 (b7 ) ehk saaks ka kusagilt plaadi mis uuesti norm update teeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.5% - SQL: 72.5%]