A3 1.9tdi kord kaob jõud, siis puterdab teise käiguga jne
Otsisin foorumist, mis ma otsisin, aga lahendust ma ei leia kuskilt.
Nimelt tekkis umbes kuu tagasi probleem, et kaob mingil suvalisel hetkel autol jõud ära ja edasi liigub väga vaevaliselt. Ei aidanud käikude üles-alla
vahetamine, jõud tuli tagasi siis kui tahtis, nii umbes mõne kilomeetri jooksul. Mõni aeg enne seda hakkas auto teise käiguga, pöörded nii kuskil 1800
peal, jõnksutama - justkui laseks sidurit väga valesti lahti.
Hakkasin kohe kahtlustama turbo viga, sai sellega pisut talve lõpus tegeletud. Puhastatud turbot, vahetatud õhukululugeja ja kõik oli korras, kuni
praeguseni.
Sai siis kasutaja scottimees juures diagnostis käidud, vigu ei näidanud ja füüsiliselt paistis turbo kenasti töötavat. Sõitsime, mis me sõitsime. No
pole vigu. Nii kui töökoja juurest ära sõidad, linnas jõud jälle kadunud. Läksin tagasi - autot vahepeal välja ei suretanud. Ühtegi viga ikka ette ei
löö.
Eile hakkas aga eelsüüteküünalde tuli vilkuma. Sõitsin mõnisada meetrit, suretasin välja. Panin tagasi tööle ja sõitsingi vilkudes.
Hommikul küünalde tuli ei vilkunud, aga jõud kadus ära ja üle 100km/h auto ei sõitnud. Läks minut aega ja jõud tagasi.
Päris pea ees kuhugi tormata ei taha.
Kuna probleem on minu jaoks müstiline, siis ehk oskab keegi samalaadse kogemusega, arukam inimene nõu anda?
|