Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ruumi probleem auto putitamisel (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1302)
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 11.10.04 19:37 Tsiteeri
Ruumi probleem auto putitamisel

Terv

kuna omal seisab auto laiali lammutamine uuesti ruumi probleemi taga, siis tuli järgmine idee. kui paljudel siin klubilistel on probleem, et masin vajaks tegemist (pikem protsess, kui mingi nädal-paar) aga seisab kuna pole kohta, kus teha. kui saaks mingi pundi kokku, äkki siis tasuks võtta mingi laoruum/väiksem angaar rendile kamba peale putitamiseks?
samas... äkki olen üksi sellise probleemiga :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.10.04 19:52 Tsiteeri

Ei ole sa selle probleemiga üksi nagu näha. Mina näiteks otsin hetkel aktiivselt garaa¸i kus vajalikke töid enne lume tulekut saaks teha. Samas jäi ka näiteks Rass'i postitusest ruumiprobleem silma. Aga angaaril ma erilist mõtet ei näeks kuna sellist suurt pinda ikka annab kütta, et normaalselt tööd teha kannataks. Samas nägin mingit kuulutust kus suuremat garaa¸i renditi ja kohe tekkisid mõtted, et kuna nagunii on mõistliku remondikoha leidmisega probleeme siis tasuks mingi remonditeenus käivitada. Samas on jälle kindlasti ka tublide ja asjalike remondimeeste leidmisega probleeme.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.04 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
...Aga angaaril ma erilist mõtet ei näeks kuna sellist suurt pinda ikka annab kütta, et normaalselt tööd teha kannataks...

ma ei mõelnudki otseselt mingit kindlat angaari-ruumi, aga eks see tasuvuspiir kusagil 4-5 inimest on. teine variant on jah mõelda mingi remondi teenus ka sinna (kuigi mina sellest palju ei jaga.)

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 11.10.04 20:12 Tsiteeri

Kunagi sai seda teemat siin ka lahatud vist isegi.Kuid kogemused näitavad et mitmekesi sellist asja teha ei saa,korralikult saadakse läbi ehk nädalapäevad ja siis on tüli majas,kes loobib konisid põrandale,kes jätab tööriistad mustaks või lõhub ära jne.Kellel tekib rendi maksega raskus.Üldiselt on lihtsam ise enda eest seista ja isiklikult omale mingi garaaz pesa leida.äärmisel juhul veel kahekesi.Uni on rahulikum ja muud asjad samuti.

reegel ütleb,kus on sinna tuleb alati juurde,kui sebite omale mingi pesa viie peale ntx siis mingi hetk on uksetaga umbes 50 inimest ja kõik tahaksid midagi teha.
Lihtsalt arvamus ja ärge palun hakake tatti pritsima.Igasugused vastuväited on aga oodatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.04 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja QUATTRO
Kunagi sai seda teemat siin ka lahatud vist isegi.Kuid kogemused näitavad et mitmekesi sellist asja teha ei saa,korralikult saadakse läbi ehk nädalapäevad ja siis on tüli majas,kes loobib konisid põrandale,kes jätab tööriistad mustaks või lõhub ära jne.Kellel tekib rendi maksega raskus.Üldiselt on lihtsam ise enda eest seista ja isiklikult omale mingi garaaz pesa leida.äärmisel juhul veel kahekesi.Uni on rahulikum ja muud asjad samuti.

reegel ütleb,kus on sinna tuleb alati juurde,kui sebite omale mingi pesa viie peale ntx siis mingi hetk on uksetaga umbes 50 inimest ja kõik tahaksid midagi teha.
Lihtsalt arvamus ja ärge palun hakake tatti pritsima.Igasugused vastuväited on aga oodatud.

Kusjuures täiesti nõus. Sellisest kamba peale tegemisest ei tule reeglina midagi välja ja seetõttu ei üritagi ma sellist varianti otsida. Eks isegi omal ajal kõvasti autosid remontinud ja see tööriistade-koristamise probleem kerkib esile nagunii, rääkimata siis muudest probleemidest. Samas, teisest küljest- näiteks mootori tõstmisel oleks jälle abi vaja, ise plaanin selle probleemi lahendada mõne õlle abil näiteks reede õhtul.
Garaa¸ide rendihinnad on suhteliselt mõistlikud (300-600.-), probleeme on vaid renditava objekti leidmisega.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.10.04 21:21 Tsiteeri

õismäel maaaluses on üks pakkuda
500 kuu vist Groosi Kinnisvara vahendab 56489258 on number

kuna mul auto kokkulappimiseks oleks vaja garaazi paariks päevaks v max nädalaks ja saaksin isegi garaazi vahekäigus seda teha siis endale rentida seda ma ei kavatse. aga kui keegi siit selle võtab siis ma võiks hea meelega seda hiljem rentida nii päevaks paariks edasi või lihtsalt ukse äärest voolu laenata :P kui hästi läheb saan oma asjad tegelt varsti ühele poole - pole enam palju jäänud, natuke pigi ja natuke vilti ja korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.04 06:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja rass
õismäel maaaluses on üks pakkuda
500 kuu vist Groosi Kinnisvara vahendab 56489258 on number

kuna mul auto kokkulappimiseks oleks vaja garaazi paariks päevaks v max nädalaks ja saaksin isegi garaazi vahekäigus seda teha siis endale rentida seda ma ei kavatse. aga kui keegi siit selle võtab siis ma võiks hea meelega seda hiljem rentida nii päevaks paariks edasi või lihtsalt ukse äärest voolu laenata :P kui hästi läheb saan oma asjad tegelt varsti ühele poole - pole enam palju jäänud, natuke pigi ja natuke vilti ja korras.

500 tundub jube palju olevat. Keskeltläbi küsitakse maaaluse eest 400.- Kohe varsti lähen ühte 350'st vaatama, kui sobib siis on vähemalt minu ruumiprobleem lahenenud.

A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.04 18:44 Tsiteeri

Hmm, võibolla tõesti võib tekkida erimeelsusi, aga sellel oleks ka omad plussid. kõiksugu info jagamine, abistamine jne.
aga vist tuleb jah hakata jälle ühese-kahese boksi otsimisega tegelema.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.04 19:10 Tsiteeri

Ja tuleb välja, et ega neid bokse nii lihtne leida polegi. Ise lootsin nädalavahetusel kõvasti tööd teha, kuid nagu näha siis tegelen hoopis garaa¸i otsimisega.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 38.5% - SQL: 61.5%]