A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 11.10.04 19:37
|
|
|
Ruumi probleem auto putitamisel
Terv
kuna omal seisab auto laiali lammutamine uuesti ruumi probleemi taga, siis tuli järgmine idee. kui paljudel siin klubilistel on probleem, et masin
vajaks tegemist (pikem protsess, kui mingi nädal-paar) aga seisab kuna pole kohta, kus teha. kui saaks mingi pundi kokku, äkki siis tasuks võtta mingi
laoruum/väiksem angaar rendile kamba peale putitamiseks?
samas... äkki olen üksi sellise probleemiga 
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 11.10.04 19:52
|
|
|
Ei ole sa selle probleemiga üksi nagu näha. Mina näiteks otsin hetkel aktiivselt garaa¸i kus vajalikke töid enne lume tulekut saaks teha. Samas jäi ka
näiteks Rass'i postitusest ruumiprobleem silma. Aga angaaril ma erilist mõtet ei näeks kuna sellist suurt pinda ikka annab kütta, et normaalselt
tööd teha kannataks. Samas nägin mingit kuulutust kus suuremat garaa¸i renditi ja kohe tekkisid mõtted, et kuna nagunii on mõistliku remondikoha
leidmisega probleeme siis tasuks mingi remonditeenus käivitada. Samas on jälle kindlasti ka tublide ja asjalike remondimeeste leidmisega probleeme.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.04 19:57
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ferdinand
...Aga angaaril ma erilist mõtet ei näeks kuna sellist suurt pinda ikka annab kütta, et normaalselt tööd teha kannataks... |
ma ei mõelnudki otseselt mingit kindlat angaari-ruumi, aga eks see tasuvuspiir kusagil 4-5 inimest on. teine variant on jah mõelda mingi remondi
teenus ka sinna (kuigi mina sellest palju ei jaga.)
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 11.10.04 20:12
|
|
|
Kunagi sai seda teemat siin ka lahatud vist isegi.Kuid kogemused näitavad et mitmekesi sellist asja teha ei saa,korralikult saadakse läbi ehk
nädalapäevad ja siis on tüli majas,kes loobib konisid põrandale,kes jätab tööriistad mustaks või lõhub ära jne.Kellel tekib rendi maksega
raskus.Üldiselt on lihtsam ise enda eest seista ja isiklikult omale mingi garaaz pesa leida.äärmisel juhul veel kahekesi.Uni on rahulikum ja muud
asjad samuti.
reegel ütleb,kus on sinna tuleb alati juurde,kui sebite omale mingi pesa viie peale ntx siis mingi hetk on uksetaga umbes 50 inimest ja kõik tahaksid
midagi teha.
Lihtsalt arvamus ja ärge palun hakake tatti pritsima.Igasugused vastuväited on aga oodatud.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.04 20:36
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Kunagi sai seda teemat siin ka lahatud vist isegi.Kuid kogemused näitavad et mitmekesi sellist asja teha ei saa,korralikult saadakse läbi ehk
nädalapäevad ja siis on tüli majas,kes loobib konisid põrandale,kes jätab tööriistad mustaks või lõhub ära jne.Kellel tekib rendi maksega
raskus.Üldiselt on lihtsam ise enda eest seista ja isiklikult omale mingi garaaz pesa leida.äärmisel juhul veel kahekesi.Uni on rahulikum ja muud
asjad samuti.
reegel ütleb,kus on sinna tuleb alati juurde,kui sebite omale mingi pesa viie peale ntx siis mingi hetk on uksetaga umbes 50 inimest ja kõik tahaksid
midagi teha.
Lihtsalt arvamus ja ärge palun hakake tatti pritsima.Igasugused vastuväited on aga oodatud. |
Kusjuures täiesti nõus. Sellisest kamba peale tegemisest ei tule reeglina midagi välja ja seetõttu ei üritagi ma sellist varianti otsida. Eks isegi
omal ajal kõvasti autosid remontinud ja see tööriistade-koristamise probleem kerkib esile nagunii, rääkimata siis muudest probleemidest. Samas,
teisest küljest- näiteks mootori tõstmisel oleks jälle abi vaja, ise plaanin selle probleemi lahendada mõne õlle abil näiteks reede õhtul.
Garaa¸ide rendihinnad on suhteliselt mõistlikud (300-600.-), probleeme on vaid renditava objekti leidmisega.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 11.10.04 21:21
|
|
|
õismäel maaaluses on üks pakkuda
500 kuu vist Groosi Kinnisvara vahendab 56489258 on number
kuna mul auto kokkulappimiseks oleks vaja garaazi paariks päevaks v max nädalaks ja saaksin isegi garaazi vahekäigus seda teha siis endale rentida
seda ma ei kavatse. aga kui keegi siit selle võtab siis ma võiks hea meelega seda hiljem rentida nii päevaks paariks edasi või lihtsalt ukse äärest
voolu laenata kui hästi läheb saan oma asjad tegelt varsti ühele poole -
pole enam palju jäänud, natuke pigi ja natuke vilti ja korras.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.04 06:32
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja rass
õismäel maaaluses on üks pakkuda
500 kuu vist Groosi Kinnisvara vahendab 56489258 on number
kuna mul auto kokkulappimiseks oleks vaja garaazi paariks päevaks v max nädalaks ja saaksin isegi garaazi vahekäigus seda teha siis endale rentida
seda ma ei kavatse. aga kui keegi siit selle võtab siis ma võiks hea meelega seda hiljem rentida nii päevaks paariks edasi või lihtsalt ukse äärest
voolu laenata kui hästi läheb saan oma asjad tegelt varsti ühele poole -
pole enam palju jäänud, natuke pigi ja natuke vilti ja korras. |
500 tundub jube palju olevat. Keskeltläbi küsitakse maaaluse eest 400.- Kohe varsti lähen ühte 350'st vaatama, kui sobib siis on vähemalt minu
ruumiprobleem lahenenud.
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.04 18:44
|
|
|
Hmm, võibolla tõesti võib tekkida erimeelsusi, aga sellel oleks ka omad plussid. kõiksugu info jagamine, abistamine jne.
aga vist tuleb jah hakata jälle ühese-kahese boksi otsimisega tegelema.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.04 19:10
|
|
|
Ja tuleb välja, et ega neid bokse nii lihtne leida polegi. Ise lootsin nädalavahetusel kõvasti tööd teha, kuid nagu näha siis tegelen hoopis garaa¸i
otsimisega.
|
|
|
|