Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php on line 48

Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 146

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 155

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 890
Eesti Audi Klubi foorum - AC Trackday 2011 - 11. juuni - Audru ringrada - vigurs�it & ringrada + grilli�htu j�relkaja
Foorum Kodulehek�lg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus k�sitlus
Autor:
Pealkiri: AC Trackday 2011 - 11. juuni - Audru ringrada - vigurs�it & ringrada + grilli�htu j�relkaja (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3901)
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 v�itja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 11.06.11 19:53 Tsiteeri
AC Trackday 2011 - 11. juuni - Audru ringrada - vigurs�it & ringrada + grilli�htu j�relkaja

Tehnika m�ttes olid parimad pillid soomest jah. Lisaks k�ik v�ga toredad ja viisakad. Rajakogemusi ka kuhjaga.

Mis aga tegelikult ruulis, oli vigurs�it. T�nud Laurile ja tema abilistele raja seadmisel ja v�istluse l�biviimisel. Nalja sai minuarust rohkem kui vaja :) Blacki r�nnakud oli t�iesti viimasepeal! Viimasega �nneks p��stis kenasti �ra.
Kindlasti t�nud paarile konkurendile, kelle nime n�gemine regamislehel sai endagi kohale tulema. K�ll nad teavad, kellest jutt :D
Ise tegin seekord �he s�idu ja sellest piisas, et k�rgeim poodium h�ivata. Muu aja n�risin k��si ja andsin (omaarust) konkurentidele n�u, kuidas kiiremini rada l�bida. Usun, et nii m�nigi sai isegi paark�mmend sekundit oma ajast alla, eeldusel et koonused ikka p�sti j�id.
Kuna Graabli autol jamas kast, siis tema s�it k�is m��da Audru ringrada, kus tagumist k�iku (v�hemalt teoreetiliselt) vaja pole.
Pierre saavutas oma tavap�rase taseme viimaseks katseks aga seekord piisas sellest teiseks kohaks. Kahju on Rassist, kes samuti kolmandal katsel v�ga korraliku aja sai kuid poodiumilt n�giti ta �ra �he E30 bemmi poolt (Cobra). Igatahes tagaveolise s�itu k��nulisel rajal oli loomulikult k�ige nauditavam vaadata, kus sabaliputamisest ei p��se.
�ldiselt olid k�ik tegijad kuid eriti tubli oli ainuke naisv�istleja Eliin, kes raja samuti puhtalt l�bis. Viis pluss!

Kui oleks keegi valmis korralduspoolega tegelema, oleks ainest t�iesti ntx 3-osaliseks AC Vigurs�it sarjaks, arutasime. Kuna Rassil l�ks selle formaadi peale hammas ikka �le keskmise verele, m�tleb v�lja midagi? :P

Ai kurja, unustasin Kikkikest t�nada magusa eest! Ma tahtsin tegelt veel aga tagasihoidliku inimesene ei hakanud pressima :P

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 11.06.11 20:08 Tsiteeri
AC Trackday 2011 - 11. juuni - Audru ringrada - vigurs�it & ringrada + grilli�htu j�relkaja

Tore p�ev sai veedetud teiega koos Saugas.

Vigurs�idu kohta olen ennemgi kuulnud, et ahh igav ja ei tea kas tasub jne. Aga hiljem kui on korra proovitud on pisik sees ja tahaks veel ja veel. ;)
Selline mitme s�iduline sari oleks vast p�ris huvitav, usun, et Lauril on piisavalt ideid erinevate radade jaoks.

Muutuste tuuled....
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 11.06.11 20:30 Tsiteeri

Njah, eks platsisuurus piiras ka LauriT ideid, ma arvan, n�nda vist tuli selline l�hike rada. Aga esimese vooru s�itsin t�iesti eba�nnestunult, ega teinegi oli suhteliselt kehva. K�lgboks ja tagurpidi slaalom hirmutasid ja aga ICE�iga vahepeal jutupuhumine, siis m�tlesin, et peab raja kuivalt l�bima, eksida ei tohi. Tema edu oli kohe esimese tiiruga nii m�ek�rgune, et ma ei uskunud, �kki stopperi patarei on t�hjaks saamas? :D
Aga vaat kui s�ites seal eksid �he rajaelemendi, siis hakkad veel rohkem kiirustama ja siis eksid veel. �nne oli mul, et viimane tiir tuli puhtalt. Ja k�lgboks �nnestus.
ICE`le olen juba kaks tiiru selles sarjas j�rjest kaotanud, kuradi k�va vigurv�nt ta ikka. ;) Aga ilmselt on tal hea co-piloot, ma muu kaela ei oska seda ajada. :D

Aga t�nud korraldajatele, ja k�igile konkurentidele ja Cobra bemmi oli lihtsalt lust vaadata. Absoluutselt k�ik elemendid joonistati s��rikuks. Kolme-poolene E30, pidamise probleemid...
;)

edit: just nagu ICE, �tlen et Kikkikese musts�stra v�lukook oli ideaalne! P�rast seda s��es ma 2. koha saingi! :D

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.11 20:43 Tsiteeri

pierre need olid ikka mustikad :P
Ice, ma sulle teen tagasihoidlikkust j�rgmine kord, ma muudkui r��kisin, et ise peab mu �les otsima ja kooki k�sima veel :) Ja kui ma ei eksi n��d(palavus on peaga oma t�� teinud), siis ma k�sisin su k�est mitu korda veel kas kooki l�heb.

Muidu pidin veel mainima, et kui P�rnakad vigurs�iduga alustasid siis �htud venisid ikka pikale ja nalja sai palju ja huvitav oli ka.

Muutuste tuuled....
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 11.06.11 22:48 Tsiteeri

Kuna s�itsin just Valgeranda, siis otsustasin ka kiirelt pilgu peale visata. Huvitavaid autosi oli ikka omajagu. ICE'i auto juures meeldib see punane kleeps/v�rv ja Kikkikese S6-le vaatasin ka j�rgi ikka ja muidugi RS2 �ks vaieldamatuid lemmikuid :). Kahjuks pikemalt j��da ei saanud, kuna �lej��nud rahvas auto peal ei olnud v�ga f�nnid ja eelistasid pigem rannas lebotada :D. Ise raja peale ei kannata/julge minna, kuna t�esti v�ga palav oli ja ei taha riskida mootorile nii v�ga kuuma anda. Vigurs�idust v�tan ehk m�ni teine kord osa. Hetkel oli magamatus ja palav ilm reageerimisega juba oma t�� teinud :P.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda �ritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 12.06.11 04:12 Tsiteeri

V�ga tore �ritus oli t�esti, t�naks samuti Laurit vinge vigurs�idu korraldamise eest. Rada oli lahe, k�ik tavap�rased elemendid olemas, ole ainult mees (v�i naine) ja s�ida l�bi. Kikkikesele t�nud koogi eest, t�itis h�sti k�htu ja maitses h�sti :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eliin
huviline

Registreerunud 05.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Civic

postitati 12.06.11 16:27 Tsiteeri

Suured t�nud Laurile, et ta v�iksele platsile nii hea raja meisterdas. Minu esimesed katsed l�ksid selle nahka, et vaatasin peeglist valet koonust, �mber mille v�tsin vale nurga ja raiskasin aega. Kui peeglite vahtimisega natuke tagasi t�mmata, l�ks paremaks ja viimane s�it sai puhtalt l�bitud. Siimu s�it oli muidugi vaatamisv��rsus omaette. Igatahes v�ga hea �rituse formaat ja j�rgmisel aastal j�lle.
A3 oli ka tubli ja pidas rinkas�idu vastu oma tavapidurite ja mitte just k�ige uuemate rehvidega.

Ja muidugi �htune saun ja tiik olid viimase peal. T�nud �rituse korraldajatele!

tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.11 16:44 Tsiteeri

Autod oli vaatamist v��rt ja rada oli vahva. Ilm m�nus ja sai rannas ka �ra k�ia:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lauri_T
huviline

Registreerunud 12.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,8T

postitati 13.06.11 05:34 Tsiteeri

T�nud ka minupoolt k�ikidele osav�tjatele. Tore kui �ritus meeldis ja ehk palutakse teine kordi minu abi. Esimesel korral teadmata - tundmata paljude v�istlejate erinevaid reaktsioone ei julenud kohe miskit suurt vimkat sisse viia. J�rgmine kord aga olen juba julgem, sest rahvas oli t�esti fantastiline ja l�ks k�igega ilusti kaasa. Kohtumiseni j�rgmisel vigurdamisel :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.11 06:39 Tsiteeri

Lauri, kas ma m�letan �ieti, et te kunagi tegite sellise vigurdamise v�istluse kus lisaks oli liiklustesti lahendamine?
�kki teete k�sitluse ja vaatate palju on neid kellele pakuks veel �ks vigurdamise v�istlus huvi.

Muutuste tuuled....
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 13.06.11 07:24 Tsiteeri

Tere

T�nud ka minu poolt k�igile, kes v�tsid vaevaks kohale tulla ja said vastutasuks nautida suht h�redalt t�idetud ringrada ning samal ajal �sna tihedat vigurdamist. Hamba sain ja vigurdamisega ikka v�ga verele ja kahju, et koht k�est libises :) Ehk j�rgmine kord l�heb paremini... kolmas katse l�ks rapsimise nahka :-)

P��an t�na �htul ka vigurs�idu tulemused tabelina �les laadida siia. Samuti sai ringrajal tehtud videosid (�ks v�ga effektne h�bedase A4 rajalt v�ljask�ik j�i ka peale). Ma pean n��d vaatama millega ma k�ige lihtsamini neid videosid l�ikuda ja kleepida saaks, nii et s��dav materjal oleks netti �les laadida.

Veelkord t�nud k�igile!

PS �htune saun oli lihtsalt superluks ja Maria talu julgen k�ll k�igile soovitada nii v�ikeste kui suurte �rituste tarbeks!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.11 07:38 Tsiteeri

Minu poolt ka suur http://www.tqhq.ee/forum/emoticons/hail.gif Laurile vigurs�idu, Rassile ja Siimule rajap�eva ning Marilile soomlaste ja Maria Taluga seonduva eest. Olen ka sama meelt, et peakski hakkama rohkem selliseid vigurs�idu ja autoslalomi �ritusi korraldama, saab vaheldust ja hiljem on muude asjade vastu ka �kki j�lle huvi suurem.

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 13.06.11 12:05 Tsiteeri

Minu poolt ka t�nud inimestele kes v�tsid vaevaks antud �ritus korraladada, vaatamatta v�hesele osalejate arvule. Mis muud ma oskan �elda, eismest korda sai seda laadi �ritusest osa v�etud ja hammas l�ks ikka verele k�ll, ja m�tte hakkas liikuma. Rohkem pinget pakkus siiski ringrada, vaatamatta sellele, et masin ei ole teps sellejaoks looduud/m�eldud. Isiklikult oleks tahtnud ka mingit ringiaega teada saada, kuid ega sellest ka hullu ei ole, sest et ega see ei oleks nagunii mingi arvestatav aeg:P
Vigurs�it oli ka �leootuste lahe ja pinget pakkuv, ning sellest v�iks kindlasti teha, vigurs�idu sarja, ja s�gisel l�pp kokkuv�tte, kus selgub ka aasta parim vigurdaja:D

J��me siis j�rgmist �ritust ootama!

Your time is limited, so don�t waste it by living someone else�s life. TIG keevitus teenus
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.06.11 14:34 Tsiteeri

Juba paar viimast p�eva oli enamik plaanitud ettevalmistusi nihu l�inud. Ei saanud sobivaid asju k�tte ja autole k�lge jne. Reedene boonus oli madalamate p��rete juures puterdama hakkav mootor - ilmselt umbsed kat'id, mis niigi juba ammu l�risesid ja kaalusin t�siselt, kas �ldse tulla... Siiski, loobuda on lihtne, elus edasi aga sellised otsused ei vii. Laup�eva hommikul kiirelt pesulast l�bi k�ies t�mbasin lolli peaga k�sipiduri peale. Igap�evaselt ma seda ei kasuta, kuid m�letan, et kui seda viimati tegin, toimis veel ilusti. Seekord mitte. Vabakat m��da s�ites tundus auto kuidagi tuim. Laagri kandis t�mbasin tee ��rde ja loomulikult olid tagapidurid tulikuumad, parempoolses rattalaagris kees m��re s�rinal. Kuna auto suht madal ja heledate riietaga p�ris teetolmu selili (muuseas k�huli ka mitte) visata ei soovinud, siis tungraua, mis oli teise auto oma ja muidugi h�sti sobida ei tahtnud ja mingite l�hedusest leitud lauajuppide koost��s auto �les ja rattav�tme otsaga sai supportite k�ljes lingid tagasi koputatud. L�puks ikkagi nagu kuri higine tolmuahv. Tra mul sinna vaja ronida on, kui k�ik m�rgid n�itavad, et j�� koju!

L�hidalt: kui Black autoga kohale j�udis, olid s�idud juba alanud.

Vigurs�it oli liigagi keeruline. :P Eks t�pselt samas kohas kaks korda juhet kokku jooksutada laskmine ole klass omaette. Kolmanda korraga sain �nneks pihta. :) Nagu ikka - paar korda oleks siis veel tahtnud proovida. :P T�nud rajameister Laurile ja abilistele.

Rinka oli mulle kui suht kogenematule erutav elamus. �nneks olin eelmisel �htul v�hemalt kulunud protilamellid, mis mul oli algselt plaanis suvega l�puni s�ita, normaalsete suvekatega asendanud. Need lamellid oleks selle ilmaga vist esimestes kurvides vedelal kujul koorti pealt eemaldunud ja raja serva voolanud. :D Suvekad aga kestsid ilusti, kuigi ma v�ga tagasi ei hoidnud, kui juba trajektoor enamv�hem k�ppa saama hakkas. T�nud Ahtole manomeetri eest, linnas igaks juhuks sisse l��dud 3 baari oleks t�esti liiast olnud. :) 2.5-ga tundus ok. RaceChrono jaoks kahjuks sobivat S60 v�i WM device'i sebida ei �nnestunud ja l�pakas �tles vajalikul hetkel sisse l�litades "no operating system found!". Nii et sellest on kahju, et mingit orienteeruvat aegagi teada ei saanud. Tunne s�idust aga oli t�eliselt kaif!

T�iesti tavalises t�navaseades manuaalkastiga 2.8q A4-ga olid m�lemad alad v�ga haaravad. :)

Pilte kahjuks teha ei j�udnud. Kes tegid, jagage! :)

Grill ja suitsusaun Maria talus p�rast sellist p�eva olid nagu rusikas silmaauku. Aeg ja pinged maha v�tta, s��a, niisama lobiseda. Leili meil mehed-naised muidugi eriti ei kannata. :P Aga saime l�puks kokkuleppele, et v�tan kopsikusse, nagu plaanisin ja kallan poole enne kividele lajatamist tagasi. :D Kui siis p�rast esimest korda k�lma veega higi ja tolmu maha uhada sai ja Raivo kuskilt t�iesti arvestatavalt k�lmad �lled v�lja koukis, oli uuestis�ndinu tunne. :) Ait�h, Marili, orgunni eest! T�eliselt m�nus koht oli. Kui �ks ebaviisakas tiigikonn, kes end vaatamata pretensioonikale h��lele n�ole ei andnud, v�lja arvata.

Meres ujumas ka k�idud. Ei m�letagi, millal Eestis nii varasel kuup�eval oleks nii nauditav vesi olnud. P�rnu on t�esti suvepealinn. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 13.06.11 14:35 Tsiteeri

T�nud ka minu poolt- rajap�eva ammu oodanud.
P�ev t�itis t�iega ootused- masinale sai korralikku koormust, h�reda liiklusega rada, p�llu peal k�idud.
Rehvid ja pidurid on peetis, kuid sellega olin arvestanud.
Suurt ringi sai kinnise rajaga esmakordselt s�idetud ja hamba sai verele k�ll.
Kiire kurv sai v����ga aeglaselt v�etud, ei usaldanud end ega autot, kuid n��d juba tahaks proovida,kui kiiresti on v�imalik sealt l�bi saada.
J��b n��d ajav�tuga rajap�eva ootama :cool: (selleks ajaks peab padja muretsema, nahksisu ja pehme vedrustus= nagu konn jalgpallis)

T�nud veelkord korraldajatele.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.06.11 14:53 Tsiteeri

Ja endal on t�siselt kahju, et ei saanud osaleda mitme erineva p�hjuse kokkulangemisel :(. Loodame, et j�rgmisel korral l�heb paremini :cool:.

Hea auto on palju autosid...
audisell
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant Bitdi 2013 & Tiguan 4motion

postitati 13.06.11 20:06 Tsiteeri

T�nud ka minu poolt korraldajatele . Olin esimest korda audi�ritusel,seekord k�ll veel pealtvaatajana raja ��res.Kuid �htust grill+suitsusaun nautisn v�ga heas seltskonnas ja pidin tagantj�rgi t�dema,et olen paljudest headest �ritustest ilma j��nud:mad::.J��n ootama j�rgmist ...:).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 15.06.11 05:33 Tsiteeri
Tulemused!

L�puks olen ka tulemused saanud digitaalsele kujule. Kaks faili. PDF lihtsalt levaate saamiseks ja XLS, millel saab siis sorteerida endale sobivas j�rjekorras asju.

PDF fail

XLS fail

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.11 07:34 Tsiteeri

T�nud ka minupoolt korraldajatele, oli v�ga meeldiv �ritus. Oleks rohkem s�ita tahtnud kui ainult vihma poleks sadama hakanud. Vigurs�idus oleks tahtnud proovida konkurentsi pakkuda aga kajuks seekord tehnika ei lubanud.
Kaastunne ka Maksimile ja tema Coupele kes sai rinkal s�ites klapid p�he.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2�80 ABK

postitati 17.06.11 23:11 Tsiteeri

Sai kl�psutatud ka m�ned viletsa kvaliteediga videod digikaga.

Eero esimene tutvumine vigurs�idu rajaga.

http://www.youtube.com/user/mandla007#p/u/2/ko82Faw3m0U

http://www.youtube.com/user/mandla007#p/u/3/QFWq2B_JyqA
http://www.youtube.com/user/mandla007#p/u/4/kw48xxczt9k
http://www.youtube.com/user/mandla007#p/u/6/v3czLmm61Bo
http://www.youtube.com/user/mandla007#p/u/7/Ujx7NtLvTWU

Tore laup�ev oli, kuna pilved muutusid kurjaks, siis tuli varem �ra minna, et seltskond rannast peale korjata.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cobra
huviline

Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 TFSI

postitati 18.06.11 01:35 Tsiteeri

keegi minu bmw e30 vigurs�itu ei filminud? hea oleks k�rvalt ka vaadata :)

M�rkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele m�rkustele asunud j�rgima foorumi reeglite 3. punkti, on kasutaja postitus�igus peatatud!"

Tee uus teema Tee uus k�sitlus

Mine lehek�lje l�ppu

XMB Audi Club Edition
T�iendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 22]
[PHP: 65.0% - SQL: 35.0%]