A624
huviline
Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2,0 TDI 103 kw
|
postitati 26.05.11 13:41
|
|
|
Nutitelefoni autohoidja?
Tere!
Autoks A6C6 ja telefoniks Sony Ericsson Xperia Arc ning oleks vaja mingit mõistlikku autohoidjat, et oleks mugavam navigeerida ja telefoni hoida
autos, et ei peaks otsima hakkama kui heliseb...
Hoidja peaks kinnituma esiklaasile või keskmistesse ventilatsiooniavadesse ning mis kõige olulisem- olema konservatiivse ja KVALITEETSE viimistlusega.
Oskab äkki keegi soovitada, kust sellist hankida võib, äkki keegi on endale juba saanud midagi taolist?
Eestis on valik väike ja enamik hoidjaid on ebakvaliteetsed, odavad ja logud... Kurb olukord ühesõnaga.
Ette tänades,
A624
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.05.11 15:30
|
|
|
Odavamatest ma julgeks sellist soovitada. Kasutan ise iPhone'iga - jalg on sama, kinnitusplaat vastavalt telefonile erinev. Suht minimalistlik ja
loginatevaba.
Need universaalsed külgedelt haaravate pehmete patjade ja tuhande liigendiga käkerdised on ka kunagi ära proovitud, tõesti pask.
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Peugeot 508SW, A4 B5
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 26.05.11 21:51
|
|
|
Soovitan kah, hind küll suht kobe aga väga hea hoidik on. Üleliigne on vist mainida, et auto külge käib ilma kruvimata ja kleepimata. Kasutan
töömasinas.
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Peugeot 508SW, A4 B5
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.11 09:57
|
|
|
Seda Parrotit me saaksime tellida. Hind oleks 95€
Telefonipood KermeT
www.kermet.ee
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 27.05.11 14:07
|
|
|
Mina tellisin omale ebayst sellise. Iminapp on korralik, hoiab ülihästi, jalg tugev, ei vibra, mugav reguleerida. Kui
aknale kinnitus ei meeldi, saab telefoni hoidva plaadi küljest võtta ja mujale kompunnida.
Sony Ericssonile peaks näiteks see sobima.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.11 05:49
|
|
|
C6-t ise ei tea, aga C4-l saab ära võtta kellade eest pika plastikliistu. Sinna alla saab puurida mõne augu, kuhu kinnitada mingi plekk jne. Tuleb
endal aretada muidugi. Igatahes pärast saab selle kupatuse nii eemaldada ka, et silmale midagi näha ei jää. Koht on ka hea, käeulatuses, päike ei
paista peale. Ehk on C6-l ka selline võimalus?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 28.05.11 07:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Kuhu poole sa selle klaasile üldse panna tahaksid, juhist vasakule või paremale(keskele)? Selle käsitsemine saab olema üks paras pain in the *ss kui
asi klaasi küljes, aga teades c6't, siis ega sel mingit head kohta konsoolist ei leia küll kuhu midagi viisakalt kinnitada . Tugevama kahepoolse teibiga on suhtkoht ainus variant midagi kinnitada ja seda
kindlasti mitte teenuse korras, muidu leiad mingi olluse kipsikruvidega konsooli lastult . |
Absoluutselt nõus ja just sellepärast ma soovitan seda Proclipi alust mis ei lõhu auto armatuuri ja ei jää nagisema.
http://www.proclipusa.com/
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.11 07:32
|
|
|
Mul on küll selline tunne, et see jätab jutid peale.
|
|
|
RemyM
huviline
Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 05.07.11 20:29
|
|
|
Hetkel pole seal Autoeksperdis miskit nutitelefonile saadavat. Kus veel võimalik vaadata head hoidjat autosse `?
|
|
|
Ulvar
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Ioniq 5
|
postitati 15.07.11 13:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RemyM
Hetkel pole seal Autoeksperdis miskit nutitelefonile saadavat. Kus veel võimalik vaadata head hoidjat autosse `? |
www.kannukas.ee äkki?
Ulvar
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 15.07.11 21:16
|
|
|
Mina tellisin ebayst omale sellise asja 4 € eest:
Suht hea laiale telefonile. Päris kitsale ei sobi, hästi kitsas nibin nabin ei jää sisse pidama. Üks külg nö lükatakse laiemaks vastavalt sellele
millist telefoni sisse pannakse. Hoiab sõidu ajal korralikult, ära ei vaju. Klaasi küljes on asi ikka ilgelt kõvasti kinni. Tundub, et kinnitus sama
mis GPS seadmetel. On ka 360 kraadi nõksudena keeramise võimalus.
Mina sain omale hea asja nii väikese summa eest.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.11 21:43
|
|
|
anduke88: Eestist saab ka selliseid, ei pea ebayst tellima. Mina sain telefoniga kaasa sellise ning olen ka eraldi müügis näinud. 360 kraadi keeratav
ja tugevalt esiklaasil kinni. Ainuke asi, et kui peale 1 juulit tahtsin sõiduajal filmida (et kui palju uue liiklus eeskirjaga kursis ollakse) tuli
sellest hoidjast mingi nagin sisse. Kõrvaga seda sõites kuulda ei ole.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 14.04.12 19:22
|
|
|
Too minu tellitud telefonihoidja oli päris hea.
Vahepeal telefon vahetus raskema vastu ja seda enam ei hoia niivõrd hästi. Tahab ära vajuda. Lisaks talvel -20 juures kukkus lihtsalt klaasi küljest
ära ja oligi kõik. Enam kinni ei jäänud. Pärast klaasi pesu toimib siiski uuesti hästi
Nüüd vahetus uuesti telefon ja nüüd enam ei ole võimalik antud hoidikusse enam panna.
Juba mõtlen selle uue viimase telefoni originaal hoidiku peale, millel vahetav jalg, et saab kinnitada ka armatuurile. Aga originaali hind on jube- 60
€ Ma veel seedin....
hamlet,
see vendi resti külge kinnituv asi on iseenesest hea. Aga kui soovite seda näiteks B5 (profiilis märgitud) venti panna, siis selle võib ära unustada-
B5 vendid ei suuda isegi hoida seda telefoni hoidikut ilma ära vajumata, rääkimata hoidikust koos telefoniga. Lisaks B5-l selline eriline vendi
alumine pool....
Aga telefoni vendihoidik näiteks ideaalne asi teistes autodes, kus kindlad, tugevad ja jäigad vendi avad. Toimib mul perfektselt V70-s. Sai tookord
tellitud 2 tk-1 aknale ja teine vendi aukudesse. Viimane B5-le ei sobinud kohe üldse.
|
|
|
mattheas
huviline
Registreerunud 15.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.12 22:51
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
speeder
huviline
Registreerunud 05.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.12 06:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
anduke88: Eestist saab ka selliseid, ei pea ebayst tellima. Mina sain telefoniga kaasa sellise ning olen ka eraldi müügis näinud. 360 kraadi keeratav
ja tugevalt esiklaasil kinni. Ainuke asi, et kui peale 1 juulit tahtsin sõiduajal filmida (et kui palju uue liiklus eeskirjaga kursis ollakse) tuli
sellest hoidjast mingi nagin sisse. Kõrvaga seda sõites kuulda ei ole.
|
Äkki avaldad ka koha kus neid Eestis võib müügil olla?
Hakkas ennastki huvitama.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
speeder
huviline
Registreerunud 05.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.12 18:05
|
|
|
Sain vastava Nokia hoidja Tartust Kermetist, kui kellegil soovi, hind oli 13,90
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 13.06.12 19:00
|
|
|
Kellegil Xperia active-le ka midagi huvitavat leitud? Muidu pole vaja aga kui navi kasutan telefonis siis oleks hea küll.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.12 12:26
|
|
|
Neid universaalseid hoidjaid, mis suruvad vedruga või surud ise kokku ja toetavad alt jne, neid on igal pool müüa. Paraku kõigile need ei sobigi.
Osadel uutel ja ehk ka vanematel nutitelefonidel on külje peal nupud keskel. Minu telefonil on hääletugevuse nupud keskel külje peal, ulatuvad
korpusest välja. Kui panen hoidikusse, surub nupud alla. Niiet jälgige
|
|
|