Tere. oleksin huviatud audi ostmisest, kuid ma vaatasin saksamaa müügi lehti AutoScout24 ja Mobile.de.. ja seal on tundub olevat minujaoks sobiva
hinnaga (1000-1500e) audisi , mille läbisõit on ka väike. Kas keegi oskab mind aidata millist audit ostma peaks? ise ma mõtlesin audi a3me.. ja
järgmine küsimus kuidas selle saksamaalt siia saaks toimetada ilma et ise järgi peaks minema vb keegi teab mingisugust moodust!
aitäh!
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
postitati 25.05.11 19:25
Soe soovitus, ära taha neid "saksa odavaid, vähene läbisõit" Audisid, pärast ei jõua kisa ja hädaldamist ära kuulata.
Ja kui sa ei tea senini masina transast Saksa-Eesti, siis osta kohapealt.
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Auditu
postitati 25.05.11 19:33
Kõigepealt oleks väga abiks, kui sa kirjeldaksid omadusi, millele peab auto vastama või mis sa temaga teha tahad või mida auto tegema peaks. Praegu
võib sulle soovitada A1-st A8ni. Saksast toob sulle Docks.ee, A2 Autowelt, kui mitmed teised. Kõigist sinu muredest on siin foorumis pikalt juttu
olnud. Otsingusse märksõnade kirjutamise järel on mitu õhtut kindlasti huvitavat lugemist. Kui väga vaja, võin ka oma A4 Quattro ära müüa
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 25.05.11 19:33
Tsitaat:
Algselt postitas: SanderK
Tere. oleksin huviatud audi ostmisest, kuid ma vaatasin saksamaa müügi lehti AutoScout24 ja Mobile.de.. ja seal on tundub olevat minujaoks sobiva
hinnaga (1000-1500e) audisi , mille läbisõit on ka väike. Kas keegi oskab mind aidata millist audit ostma peaks? ise ma mõtlesin audi a3me.. ja
järgmine küsimus kuidas selle saksamaalt siia saaks toimetada ilma et ise järgi peaks minema vb keegi teab mingisugust moodust!
aitäh!
Sellise raha eet A3 e küll ei saa ega sel neid ka tasuta anta. Kui on odav on saan ka. Sesuhtes on sel asjad paremini paigas. Arvesta, et treila läheb
+ 500 euri ja toojale ka pea samapalju. Ühesõnaga otsi kohapealt nagu enne öeldi.
SanderK
huviline
Registreerunud 25.05.11
Kasutaja on eemal
postitati 25.05.11 21:11
Üldiselt jah ma sain aru et peaks autot ikka Eestist vaatama kui nii väike summa on
aga millejaoks auto? lihsalt sõitmiseks ja liikumiseks.. mingit erilist rallit või kiirendust ma taga ei aja...
ja Kui väga vaja võid oma audi ära müüa? vb on see isegi mõeldav.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]