Niih, pole ammu oma autost kirjutanud. Vahepeal on üht-teist uuendatud ja remonditud.
Kuna olen suur muusikasõber, siis suht alguses vahetasin välja raadio, milleks osutus Clarion CZ200. Esimesed armatuurlaua kõlarid vahetasin välja
Clarioni 10 cm koksiaalide vastu. Loomulikult ostsin taha otsa ka ühe mürgeldava kastikese, ka see Clarionilt SW 2513B (müüja kiitis, et pidi väga
head häält tegema). Woofriga olen ma täitsa rahul , minu meelest väga hea hinna ja klaviteedi suhtega asi. Subwoofrit toidab võimendi Magnatilt.
Tuleviku plaan on ette armatuuri komponendid DLS-ilt ja taha ustesse ka komponendid.
Kuna mürgeldav kastike hakkas plekke väristama siis sai algust tehtud mürasummutusega pigimattide näol. Alustatud sai pagasiruumist, millele
järgnesid esimesed uksed, tagumised uksed ja kapott. Kapotile sai täna ka originaal matt pandud. Tulevikus on plaanis pigimatistada katus, põhi ja
rattakoopad, ning tulemüür seestpoolt paksu vildiga üle käija. Peale uste pigimatistamist oli vahe märgatav.
Autol on vahetatud.
¤ süüteküünlad
¤ jagaja kaan
¤ rootor
¤ kõrvalistuja poolne sarniir
¤ bensiinifilter
Teha oleks vaja.
¤ esiamortide vahetus (praegused töötavad, kuid kolisevad jubedalt)ja kui vahetuseks läheb siis ka tugilaagrid
¤ miski tihend käigukasti hoova silindri juures (praegu tilgub käigukasti õli summuti püti peale ja haiseb)
¤ taga ratta laager
¤ mootoripadjad (külgmised)
¤ mõningased värviparandused (oleks pidanud suve lõpus ära tegema. Tahtsin kõige paremat aga läks nii nagu alati.)
Talve oodates sai alla pandud ka Vallai naastrehvid.
Lähiajal lisan ka pilte.
|