Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Väike vutt ehk siis jalgpall Tallinnas! (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1526)
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 04.10.04 16:42 Tsiteeri
Väike vutt ehk siis jalgpall Tallinnas!

Seoses Tallinna poole kolimisega tekkis küsimus,kes seal ka jalgpalli mängivad(osasid ma juba tean :)) Kellel huvi võiks teada anda siia,sest oli väike plaan minna see neljapäev, kui ilm muidugi lubab.Tahaks veits taguda ja taas proovida, kas saab asja :D . Nii,et kel huvi ja tahtmist andke tuld!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 04.10.04 17:03 Tsiteeri

Ma võiks tulla küll. Ise sooviks hakata näiteks kord nädalas mingi kooli saalis või kuskil vutti taguma AC rahvaga. Aitab talvel verd liikumas hoida ja on lõbus kah...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 04.10.04 17:10 Tsiteeri

Äkki talvel harrastaks kusagil saalis korvpalli parem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 17:14 Tsiteeri

krt,korvpalli ma ei oska aga saalijalka on seff :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

thumbup.gif postitati 04.10.04 17:17 Tsiteeri

Enivei on jalka seff ja saalis veel eriti. Ise ei saa kahjuks osa võtta sellest aga noh neljapäev on ikka trennipäev. Ma mängin kossu siis.:cool:

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 17:26 Tsiteeri

Ma mõtlesin neljapäeval ikka väljas,sest ega külm ilma mängimist takista.Ainuke häda selles,et ma ei tea väljakuid Tallinnas,tahaks kunstmurul proovida tegelikult.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 04.10.04 17:45 Tsiteeri

eelmine talv sai lumega kõvasti jalkat taotud just AC liikmetega. Kui lumi ära läks ja muru välja tuli jäi asi soiku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 17:54 Tsiteeri

Teeme siis see aasta teistmoodi aga eks see sõltub ka sellest paju huvilisi on, mina olen ka kahekesi ja kolmekesi talvel käinud tagumas.Samas võib mõelda saalijalkale ka kunagi talve poole aga praegu saab ju ilusti veel väljas taguda.Nii,et eks näis mis saab.

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 18:05 Tsiteeri

korvpall oleks küll pea:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 18:12 Tsiteeri

Teeme nüüd ikka nii,et arutame jalka asja mitte korvpalli :D.Selleks oli ju kuskil mingi muu teema aga ma ei mäleta kus :P

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]