Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Käru tulede probleem. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2112)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.11 07:54 Tsiteeri
Käru tulede probleem.

Kas kellegil oleks võimalik Tartu kandis mu käru tulede adapterit kohandada.Käru tuled hakkasid põlema va. suunad.(Teistel autodel on sama käruga tuled ok.-ilmselt siis minu pistikus viga)

53761396

Võtaks oma adapteri kaasa ja katsetaks.

(Respo haagis ja 13/7 adapter)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 08.05.11 10:08 Tsiteeri

Seal pole tegelt midagi katsetad, seal kaks varianti, kas sinu pistik öksüdeerunud või adapter.
See 13 auguga pistik üldse selline õnnetu, kui ta juba vana siis need klemmid võivad seal adapteri sisse pannes paigast liikuda võin on keegi surunud seda adapterit kuidagi nii et klemmid nahka läinud, need ju peenikesed ja poalju ka neid(mul juhtus esimesel paigaldusel).
Lihtne soovitus, pane autole uus pistik, seda peaks olema saada igast autotarvete poest. Mina seda tegin ja peale seda töötab pistik hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim5
klubiliige

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 09.05.11 11:41 Tsiteeri

Pistiku skeem. Tester kätte ja vaata kas tuleb suunatule otstele vool peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.12 19:05 Tsiteeri

Panen veel ühe tekkinud probleemi:täna läksin Bauhofi käru laenutama ja üllatuseks oli pistik alumise põlle taha peitu kadunud.Peale remonti (uus tagastange ja ilmselt ka põll)on kas pistiku asend muutunud või kas on erinevaid põllesid pistiku jaoks? Mõtlen et pistiku juures ka peaks avatud olema põll.Peab vist kindlustuse remonti tagasi minema ja laskma asja lahendada.Enne sai käru ilusti tuledega taha ühendada-nüüd on see võimatu.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.04.12 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Panen veel ühe tekkinud probleemi:täna läksin Bauhofi käru laenutama ja üllatuseks oli pistik alumise põlle taha peitu kadunud.Peale remonti (uus tagastange ja ilmselt ka põll)on kas pistiku asend muutunud või kas on erinevaid põllesid pistiku jaoks? Mõtlen et pistiku juures ka peaks avatud olema põll.Peab vist kindlustuse remonti tagasi minema ja laskma asja lahendada.Enne sai käru ilusti tuledega taha ühendada-nüüd on see võimatu.

Osadel masinatel (ma ei tea kas ka Sinu omal) käibki see pesa liigendiga põlle taha peitu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet

Osadel masinatel (ma ei tea kas ka Sinu omal) käibki see pesa liigendiga põlle taha peitu.

Õige vastus! Nii oligi-minu rumalus. ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 10.1% - SQL: 89.9%]