Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Bluetooth süsteem (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1080)
RemyM
huviline

Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 06.05.11 19:03 Tsiteeri
Bluetooth süsteem

Alates juulist peaks siis autos kasutama käed vabad süsteemi helistamiseks, mida keegi kasutab või soovitaks kasutada ? Kõrva käivat varianti ei sooviks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 06.05.11 19:06 Tsiteeri

Huvitaks kah. Eriti huvitaks selline süsteem, mis oskab VW roolinuppudest aru saada (kasvõi lisaploki abil) ja suudab näiteks telefonist või USB pulgalt muusikat mängida läbi auto kõlarite.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.05.11 19:30 Tsiteeri

Ise kasutan just bluetooth jurakat, mis korralikult kõrva külge istub ja ei ahista mingil moel peale igasugu erinevaid nokia BT lahendusi töömasinatel.
1. vahet polnud kui palju me mikrofone ja põhiosasid vahetasime oli ikkagi veidi häälest "ära järatud" vastaspoole jaoks tänu "müra summutusele".
2. kui keegi oli veel autos, siis oli välise seadme kasutus raskendatud väga paljudel juhtudel. Põhimõtteliselt rääkida väga ei õnnestunud ja ka teised olid "kohustatud" telefoni iba kuulama.
3. kui masina helisüsteemist läbi lasksime, siis oli küll asi veidi kuulmise mõttes parem, aga vastaspoolt see kahjuks ei aidanud.
4. üks tüütumaid asju oli kõne lõpetamise kohustus kui väiksematel otstel pidin autost väljas käima - stiilis, helista 10min pärast tagasi või siis jalustasin lihtsalt autost eemale ja võtsin toru pihku ja kõrva äärde kui BT oli "levist väljas" :D.

Nüüd juba pikemat aega (~kolm aastat) jäägitult peakomplektide ohver ja kui harjuda, siis ei pane tähelegi, et olen saunas olles jurakaga lavale roninud :D. Kui need ülevalpool toodud punktid on suva, siis võib muidugi jännata :P. Endale istuvad sonyericssoni peakomplektid, nendel on enamusel minu proovitutest hea mürasummutus ja ka mõõdukas tuules täiesti adekvaatne toimimisomadus. Nokia omade kohta ei taha sitasti öelda, aga ütlen, et ma ei osta neid enam iial. Igasugu muud jura ja hiinakaid ei soeta samuti enam iial :). Olen üritanud ka mõni nädal tagasi jälle autokomplekti proovida, kuna uus masin koos uue seadmega oli jälle käeulatuses, aga pidin samamoodi pettumuse osaliseks saama kui olin juhiakent ~10cm lahti keeranud :(.

See siis puhtalt minu arvamus isiklike kogemuste põhjal.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 06.05.11 20:40 Tsiteeri

Samad kogemused mis kpsil siis. Nimelt paigaldasin firma bussile ka selle bluetooth handsfree. Peamiselt kasutab bussi firma varustaja. Ning paar nädalat peale paigaldamist palusid firma rekkajuhid mul selle bluetooth seadme juhtmed läbi lõigata kui buss peaks töökotta tulema. Nimelt ei kuulnud veokijuhid enam pärapõrgus olles varustajat absoluutselt, ning niisamagi on raskusi varustaja kuulmisega kui helistab. Ometi panin mikrofoni kõige etemasse kohta mis välja leiutasin. Seega ei soovita seda seadet, kaasaskantav pudin tundub vist tõesti etem variant olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]