Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80, B4 -92 Käivitamine, näidukteploki tuled ja signalisatsioon. (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 774)
wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 12.04.11 09:07 Tsiteeri
Audi 80, B4 -92 Käivitamine, näidukteploki tuled ja signalisatsioon.

Tere!

Mure on selline, hommikul külmast peast ei taha käivituda. Alguses peab laskma mootori ringi nii umbes 2-3 sekundit ja teistkordsel käivitamisel läheb käima. Mõni andur või siis minu peas keerleb mõte, et jagaja kaan ja juhtmed või siis on süüde vale.

Teine on selline asi, et kui auto seisma jätta, võti süütelukust välja hakkab armatuuris põlema õlirõhu tuli ning iseloomulik heli sellele, et tuled põlevad autol kui uks lahti teha, kuigi istun autos ja uks on kinni ja samuti on ka tuled kustus.

Kolmas jama on selline, et autosignalisatsioon hakkab lambist tööle. Peale on tal installeeritud Defa alarm kellegi teise poolt. Andurid on pagasnikul ja kapotil ning samuti hakkab ka siis karjuma kui alarmi maha ei võta ja hakkad käivitama. Niiöelda immo effekt on. Keerad palju tahad, starterit järgi ei võta. Ise arvan et see karjuma hakkamine on seotud eelmainitud teise probleemiga.

Elekter ei ole just päris minu ala, nii et kui keegi oskab aidata, oleksin väga tänulik. Probleem eksisteerib ostust saadik.

Olen uurinud ka muid teemasid ja paljud asjad viitavad süüteluku põhja veale. Kindel ei ole, aga keegi targem võiks midagi mainida.

Ette tänades,

Villu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.4% - SQL: 82.6%]