Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Sisselase õli täis (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3849)
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 05:21 Tsiteeri
Sisselase õli täis

Autoks on mul 98a audi a4 b5 1.9 tdi 81kw.Probleem siis selles et sisselase on mõnusalt õline.Kolm nädalat tagasi sai õli vahetatud ja huvi pärast kontrollisin õlitaset, varras nibin-nabin näitas.Seega kohe saigi sisselaskesse piilutud.Enne õlivahetust nii kiiret õlikadu ei täheldanud.Samas veel külma mootoriga on ka sinist suitsu peeglist näha.Teine probleem on see et kogu aeg viskab aju avarii reziimi,eeldan et need kaks asja on omavahel seotud.Ka cooler on õli täis.Nagu olen aru saanud siis sellel mootoril on turbo muutuva geomeetriaga,mida vist peaks aju juhtima.Ilmselt siis tuleb kogu sisselaske süsteem maha võtta kaasaarvatud turbo.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 05:52 Tsiteeri

Ilmselt on turbo peetis ja lekib kompressorisse õli. Kindlasti väheke ka turbiini, seepärast ka sinine suits. Sisselase ja IC on vaja maha võtta ja läbi pesta. Turbo peab arvatavasti välja vahetama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 05:05 Tsiteeri

OK.Proovin ligemal ajal lahti kiskuda.Samaaegslet plaan ka sisselaske kolle maha võtta ja läbi pesta ning EGR pimedaks teha ja ka hammasrihm ära vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 18:03 Tsiteeri

Täna sain turbo maha.Pikilõtku ei tundunud olevat kuid ristilõtk mu meelest oli päris korralik.

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 13.04.11 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hunter112
Täna sain turbo maha.Pikilõtku ei tundunud olevat kuid ristilõtk mu meelest oli päris korralik.

Kui turbol on tiivik terve ja korralik ning korpust pole kriipinud siis saab ka seda taastada või vahetada taastatud turbo vastu. Teiseks peaks vahetama ka turbo õlitustorud ära. Tekkis küsimus, kas kiirendades oli ka turbo vilinat kõvasti kuulda või oli vaikus, mis põhjusel ristilõtk võis tekkida, kulumisest või kehv õlitus ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
catmar
huviline

Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 3

postitati 13.04.11 18:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Minu autol, 1,9 AFN, lekkis õli karterituulutuse kaudu turbo ette ja sealt siis läbi selle sisselaskesse. Enne uue turbo ostmist soovitaks selle võimaluse välistada!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 18:45 Tsiteeri

Kiirendades oli kuulda küll parajat vilinat.Tiivik tundub terve ja nagu korpuses ka kraapimisjärgi ei täheldanud.Ise arvan et kulumise viga.
Eem kui karterituulutuse ja õhuvõtu lõdviku lahti võtsin siis nagu turbo otsas oli tilk õli põhjas,omme vaatan lõdviku otsa ka üle,seda täna ei vaadand.
Olen hetkel United Motorsis praktikal,võtan sinna turbo kaasa,ehk nad oskavad mulle miskit tarka örlda.
Mis muidu võib põhjustada seda et karterituulutse kaudu õli turbosse pressib?

catmar
huviline

Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 3

postitati 13.04.11 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Kiirendades oli kuulda küll parajat vilinat.Tiivik tundub terve ja nagu korpuses ka kraapimisjärgi ei täheldanud.Ise arvan et kulumise viga.
Eem kui karterituulutuse ja õhuvõtu lõdviku lahti võtsin siis nagu turbo otsas oli tilk õli põhjas,omme vaatan lõdviku otsa ka üle,seda täna ei vaadand.
Olen hetkel United Motorsis praktikal,võtan sinna turbo kaasa,ehk nad oskavad mulle miskit tarka örlda.
Mis muidu võib põhjustada seda et karterituulutse kaudu õli turbosse pressib?
See tähendab, et karteris surve sees ja tõenäoliselt kolvirõngad vajavad vahetust. Võid proovida karterituulutuse vooliku lahti ühendada ja pimeda ette panna (klapikambri kaane pealt). Kui siis enam sisselaskesse õli ei tule, ongi viga käes.

hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 15:15 Tsiteeri

Kas turbo ja väljalaske kolle vahel käib tihend?Forssist sain info et tehas paneb aga varuosana ei müüda:o

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.04.11 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas turbo ja väljalaske kolle vahel käib tihend?Forssist sain info et tehas paneb aga varuosana ei müüda:o

Ei käi ja ei pane sinna tehas ka midagi. Mina olens summuti pastat sinna vahele määrinud natuke kindluse mõttes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.11 05:13 Tsiteeri

Tegelt seal ikka käib tihend ja tehas paneb ka,eile BR Turbost sain terve komplekti mis sinna turbo ümber vaja läheb,isegi õlitustoru vaskseib kaasas.Maksis mingi 12€.

DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 28.04.11 15:44 Tsiteeri

Ise nuputasin sama probleemi kallal - igatahes paberite järgi nagu ei käi, samuti ei olnud turbot maha võttes seal vahel midagi.

hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.11 19:04 Tsiteeri

Nii sain nüüd siis hääled sisse.Turbo toimetab ilusti.Nüüd kui käima panin esines selline tikusv/sutsiv heli,mitte väga tugev.Enne kui turbo maha sai vetus seda häält ei olnud,ehk siis seismisega tekkinud see heli.Aga ei oska kuidagi arvata mis seda heli võib põhjustada.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 02.05.11 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Tegelt seal ikka käib tihend ja tehas paneb ka,eile BR Turbost sain terve komplekti mis sinna turbo ümber vaja läheb,isegi õlitustoru vaskseib kaasas.Maksis mingi 12€.

Pole mina seal kunagi tihendit näinud. ETKA ka ei näita, et käiks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.11 19:36 Tsiteeri

No las see tihendi jutt jääb nii nagu on,aga ehk oskab keegi miskit sellele uuele küsimusele vastata ja nõu jagada.

hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.11 18:49 Tsiteeri

Nüüd ei käivitu enam mootor ka,ei võta starterit järgi-tõmberelee klpsub ja starter ise ka töötab(kontrollitud),süüteluku põhi ka vahetatud.Kas kui ergutusvool puudub siis kas tõmberelee töötab või ei.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]