Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Olukord Pärnu teenenduses ja ülevaatuspunktides (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2491)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.04 11:51 Tsiteeri
Olukord Pärnu teenenduses ja ülevaatuspunktides

Asi sai alguse sellest, et autol hakkas läbi saama ülevaatus (jutt ei ole minu isiklikust autost), sai siis mindud kohale... kõik OK peale CO mis peaks olema kuni 0,5 aga sellel masinal 0,88. Ega siis midagi, asi cartweesi (pärnu citroen, audi esindus) ja sai mure räägitud. Sellid võtsid auto ette ning tunni aja pärast helistavad, et viga teada, süütepool vigane (hind 3,2K), vaja tellida. Nädal hiljem helistati, et jupp kohal tulge vahetame ära. Auto sinna, tundaega vahtimist kohapeal ja teati et vale jupp tuli :P ning pandi vana peale tagasi. Veel nädal ootamist ja tuli uus, auto uuesti sinna ja õnneks oli ka julla õige. Öeldi et kohe ei tasu ülevaatusele minna, et sõitke tiba asjaga ringi. Paar päeva paarutamist ja ülevaatuselt öeldi et mitte kui miskit ei ole muutunud :P
Auto uuesti cartweesi, et jama ikka sama... võeti auto ette ja kaks tundi hiljem anti teada, et vahetasime ära kütuse ja õhu filtri... 2H (äkki tõesti võtab nii kaua asi aega?) Ja näidati ka mõõturi näite, et CO 0,2 kandis, sealt sõideti autoga otse ülevaatuspunkti, ca 5-6km ja otse masina taha... ja see masin näitas CO 10:o, karm.
Auto uuesti tagasi, et kuulge mehed mis masinaga te seda asja siin mõõdate??? võtsid nad siis uuesti auto ette ja teatasid, et lambda läbi (3,5K) ja vaja tellida. Sai asi siis tellida lastud ning nädal hiljem asi ka peale lastud panna... ring ülevaatusel andis tulemuse CO 0,9 ja jällegi väitsid cartweesi mehed et nemad mõõtsid 0,2.
Võttis cartweesi mees minu sõbra kaasa, et läheme siia kõrvale asuvasse ülevaatus punkti, et kontrollime siis seal eksju... ka seal näitas masin 0,2 CO-d. Aga sõbral ei andnud asi rahu ja läks veel kolmandasse ülevaatuspunti kus kahe masinaga mõõdeti 0,9 CO näiduks :P.
Õhtupoole siis sõber läks uuesti sinna ülevaatuskohta kus öeldi et korras on, et minna eraldi ilma cartweesi meheta, et mõõtke uuesi :P mees seal miskit kobises, et nu mis siis on kas ikka ei ole korras... sõber ka küsis masina taatlemise kohta, et kas on tehtud, mehike kukkus kohelema, et nu kleepsu nagu ei ole kuid on jah taadeldud.
Täna hommikuse seisuga on läbi helistatud taatlemisfirmad, ARK ja veel miskid ametid siin, ning määrati sellele ülevaatuskohale mis näitas et asi korras on, määrati erakorraline taatlemine :P juba tunnike hiljem miski mehike mul siin, et selline ja selline teema oli selle ja selle autoga, et tahab rääkida :P
Et nüüd vaja reedet oodata ja vaadata mis asjast edasi saab, sest makstud on üle 7K ja auto on tegelikkuses on asi täpselt sama mis oli ta enne remonti minemist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 29.09.04 11:55 Tsiteeri

eino koomika teenindustes ikka jätkub :mad: kaastunne igatahes autoomanikule ning raudseid närve nende lammastega suhtlemisel.

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 29.09.04 12:25 Tsiteeri

Ära aja ümbernurga juttu räägi kus käisid.Mina tegin oma Tehnukulleris ülevaatuse ja co oli korras aga kui kati maha võtsin oli sees tühjus??

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.04 12:34 Tsiteeri

Tehnokulleris CO näit 0,88, ei saa ülevaatuselt läbi.
Tehnilise Ülevaatuse OÜ, seal kahe masinga ka ei saa läbi, näit sama mis tehnokulleris.
Amserv Pärnu AS, seal oli näit 0,2.

Seda tehnokulleri kohta samas soovitan kõigile, väga vastutulelikud inimesed ja normaalne suhtumine, oma audil olid ka näidud tiba paigast ära, rabasin kuuskantvõtme ja lubati ikka asja kohapeal näppida, mitte nii, et mine tee korda ja tule uuesti... miski kolm aastat seal ülevaatust teinud.

ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 29.09.04 13:25 Tsiteeri

Mina ei kisendakski mitte Amservi tehnuülevaatust. no kui masin vale saab oma laksu, vahet pole... aga seal carweesis peavad küll elu-lambapead olema... miks nendega ÜLDSE jantisid pärast esimest valetellimust. Ma oleks pikalt saatnud. Mis vahepeal siis pead ilma ülevaatuseta sõitma tänu sellele et need jobud puusse panid.. ma ei tea... kui miodagi ei muutunud ka siis mina jätaks küll külma närviga need arved maksmata...vahetagu osad tagasi kui tahavad... minu aeg ja närvikulu... daaamn...

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.04 13:29 Tsiteeri

Nu ega nii lood ongi hetkel, et nemad tahtsid väita et see ülevaatuspunkt kus auto käima hakkas algusest peale, et seal on miski jama, et sellepärast ka mees kaasa võeti ja mindi amservi omasse mis ka nagu sama näitas mis cartweesi omagi...
Ei asi ongi nii, et jupid käseme maha võtta, sest nende viga ju ei olnud...

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.04 12:55 Tsiteeri

Asi siis nii kaugel, et reedesel päeval käis amservi aparaat taatlemisel ära, vähemalt kleebis on peal nüüd... aga ikkagi näitab aparaat, et kõik on õige... et ilge jama, kaks ülevaatus punkti ütleb et näit üle ja üks ütleb et näit korras:o
Hetkel kõne catweesi, et jupid keerake maha ei ole nendega meil miskit peale hakata...

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 05.10.04 06:59 Tsiteeri

Teemast veidi mööda, aga olen käinud Catweesis hooldes, nüüd sai proovitud volkari keskust Pärnus, Suve Auto. Täitsa Ok kogemus oli (sai siis tehtud 180k hoole)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 05.10.04 19:59 Tsiteeri

Njah. Mul just Amserviga meeldivad kogemused, suhtumine sõbralik ja viisakas. Korra olen käinud ka Tehnokulleris, aga see jäi ka viimaseks korraks, tundus nagu oleksin ebasoovitav isik seal(see on mmmm... noh väga viisakalt öeldud). No mine võta siis kinni..
Catweesist varuosamees mul endine kolleeg ja temaga vesteldes on jäänud küll selline mulje, et parema meelega tegeleksid nemad honda ja citroeniga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.04 07:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja urquattroCatweesist varuosamees mul endine kolleeg ja temaga vesteldes on jäänud küll selline mulje, et parema meelega tegeleksid nemad honda ja citroeniga.

Kusjuures kogu teema ongi citroeni kaubikuga :D ja seda nad korda teha ei oska.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]