Tsitaat: | Mingeid ümberehitusi ei ole vaja teha? |
Oleks küll vaja ja päris palju, esiistmete siinid on B5-el liiga laiad neid on vaja kitsamaks teha umbes 2.5-2cm täpselt ei mäleta, tegesin niimodi -
ühest servast(välimisest vist) lõikasin keevitust lahti ja painutasin siini sisse vajaliku suuruseni ja siis kinnitasin keevitusega, sellega esiitmeid
võib ümber teha soobivateks umbes 2 tunniga, oleks vaja kettaslõikurit ja keevitust, taga istmega on aga asjad natuke keerulisem, alumine osa soobib
1:1, seljatugi mul on allaklapitav sellega tuli servadest istmete karkasidest ära lõigata umbes 1.5-2 cm mõlemalt poolt, neid on vaja kitsamaks teha,
pärast seda tegisin alt poolt kinnituskohad metallist nurkadest ja liimisin istmete riie tagasi liimiga sest oreginaal kinnitus kohad on vaja ära
lõigata, selleks mul läks terve nädalavahetus, sest tuli iga kord kontrollida kas sobib või on vaja kuskilt veel ära lõigata, b3 vist tagaistmed ei
ole allaklapitavad sellega võib olla seljatoed võib lihtsalt kere läbi kruuvidega kinni kruvida kuid B5 seljatugi on liiga lai ja tuleb küljest natuke
ära lõigata, saamas B5 esi käetugi on võimalik B4/B3-le ka aretada aga ära küsi mind sellest sest seda on raske seletada kuidas ma seda lahendasin
oleks kiirem lihtsalt silmadega näha
Mina vist saatsin juba kellegile fotosid, aga ei mäleta kellele
|