audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi quattro
|
postitati 01.04.11 08:39
|
|
|
Audi 100 c4 avant tagaklaasi kojamehe eemaldamine
Audi 100 c4 avant:
Tahaks eemaldada tagaklaasilt kojamehe jäädavalt. Kas on seaduses kirjas et seda ei tohi ära võtta?
Ülevaatusel ei oma see ka tähtsust minu teada.
|
|
|
kiljotiin
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 TDI Q
|
postitati 01.04.11 19:28
|
|
|
Lihtsalt võta ära. Minu auto sõidab mitu aastat ( 3a) ilma selleta, kuna osttes juba polnud.
Kui sul pole vaja seda, sis oleks ise huvitatud sellest.
Rendin Opel Astra 10€ /päev! 5271023 Tartu
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 02.04.11 05:04
|
|
|
Minu masinal kiilus mootor juba üle aasta tagasi kinni. Jätsin kojamehe lihtsalt disaini mõttes alles aga kui soov eemaldada siis anna minna. Ben
autotarvete (ja kindlasti ka paljudes teistes autopoodides) letis oli igasuguseid kummialusega pimedaid katteid mida ette keerata selle augule
klaasis. Jääb selline kena must nupukene.
XZN M16
|
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.11 16:30
|
|
|
Tänud soovituste eest, ma olengi mõelnud et mis ma sinna augu ette panen Et
selline naljakas mõte käis peast läbi et võtaks lepa toikka ja vooliks noaga puust punni sinna
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 02.04.11 16:46
|
|
|
Igatahes, kui mina omaga suvel ülevaatusel käisin siis seda kontrolliti, et kas töötab jne. Mul pole kunagi varem seda kontrollitud ja tekitas minus
imestust, et kas tõesti on selle kontroll vajalik siis sain muidugi jaatava vastuse Aga võibolla sattusin lihtsalt pedantse kontrollija juurde
Aga kui sa eemaldad tagumise kojamehe koos kogu kupatusega siis jääb ju auk sinna? Selles mõttes, et auk on ju klaasi sees, kust see kogu krempel läbi
tulemb. Vähemalt on mulle nii meelde jäänud, kui üksaasta selle korraks maha võtsin
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 03.04.11 09:09
|
|
|
Kui see klaasipühkija eemaldada, siis pole ju ka tahavaatepeeglil erilist pointi - kui vähegi porine või lumine ilm peaks olema.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 03.04.11 09:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real1
Kui see klaasipühkija eemaldada, siis pole ju ka tahavaatepeeglil erilist pointi - kui vähegi porine või lumine ilm peaks olema. |
Äkki teema algataja igapäevatöö on kaubiku või muu transpordihobusega ringi sõitmine, sel pole niikuinii taha vaatamisel keskmisest peeglist asja . Musti katteid isegi näinud avantidel ja ei hakka see kuidagimoodi eriti silma.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 03.04.11 09:36
|
|
|
Ise seisin sama probleemi ees alles hiljuti, kuna kogu see kupatus ei toiminud ja lisaks oli vars ära murtud. Mina sobilikku punni ei leidnudki. Seega
tahtsin uut vart ja kojameest panna sinna, ikka ilusam kui murtud vars. Hakkasin eemaldama seda vart, aga vääna kuis jaksad, ära ei tule, lasin rooste
surma igalepoole kuhu vähe andis peale, seisis 1 ööpäev ja kukkus enam vähem ise sealt küljest ära. Leppisin juba töökojas aja kokku et kistakse
mootor lahti ja uuesti peale, kuna aga poisile meeldib igasuuseid nuppe ja kange seal venitada, nii ka kogemata venitas seda kojamehe kangi, ja minu
imestuseks see liikus, ei uskunud oma silmi, aga ju siis oli nii roostes sealt ja roostesurm pani asja toimima.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.04.11 09:39
|
|
|
Tõsi ta on, et Avandi tagaklaasil pole see kojamees üldse mitte iluasjana. Nii lumes kui porisel maanteel muutub klaas väga kiirelt läbipaistmatuks.
|
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.11 18:12
|
|
|
Üks küsimus, kus ma sellise seivi leida võin?????
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 03.04.11 18:41
|
|
|
Ausaltöeldes ma ei tea, Punni näide on leitud S2 foorumist ning vaevalt sind rahudab teadmine kust poest Inglismaamaalt seda osta sai. Uuriks
kohalikelt klaasitöökodadelt, ehk oskavad nad vähemalt suunata kus seda leida võiks.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.04.11 19:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi.s4
Üks küsimus, kus ma sellise seivi leida võin????? |
Kas keerulisemalt ja klaasist seib vöi lihtsamalt ja plastik kate.
Siin isegi keegi töi plastkatega pildi natuke aega tagasi pildina ka nähtavale...polnudgi köige hullem.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.11 07:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real1
Kui see klaasipühkija eemaldada, siis pole ju ka tahavaatepeeglil erilist pointi - kui vähegi porine või lumine ilm peaks olema. |
Vaata nali on selles et mul pole isegi tahavaate peeglit
Jama on selles et avandid keerutavad üli hästi seda jama tagaotsa alt üles (soppa jms), siis see kojamehe hoob paakub kinni alati ja ei hoia enam
vastu klaasi korrlalikult... Ma ei raatsiks ka seda kojameest tööle panna kui klaas on sopane, et see veeretab seda liiva sodi edasi tagasi klaasil,,
rikub klaasi rohkem...
See tagumine kojamees on tagaistujate mure
|
|
|
audi.s4
huviline
Registreerunud 22.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.11 08:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Ausaltöeldes ma ei tea, Punni näide on leitud S2 foorumist ning vaevalt sind rahudab teadmine kust poest Inglismaamaalt seda osta sai. Uuriks
kohalikelt klaasitöökodadelt, ehk oskavad nad vähemalt suunata kus seda leida võiks. |
Inglismaale ei hakka vast minema jah selle punni pärast
Aga kuskilt midagi ikka saab...
|
|
|