Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.0 TDI - 2005 - Ever (Vastuseid: 63 | Vaatamisi: 14733)
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 19.03.11 16:56 Tsiteeri
Audi A4 2.0 TDI - 2005 - Ever

Peale väikest pausi olen nüüd siis jälle Audi omanik. Seekord otsustasin manuaalkastiga diisli kasuks, mis on ühtlasi ka minu esimene diiselmootoriga masin. Kaalusin erinevaid mootoreid, alustades 1.9 TDI-st ja lõpetades 3.0 TDI-ga, kuid otsustasin kuldse kesktee 2.0 TDI kasuks. Praeguseks on sõidetud ~150 km ja iga hetkega olen ostuga järjest rohkem rahul. Mingeid erilisi lisasid tal ei ole, kuid ega ma ei tunne millestki puudust ka :)

Ostes oli masinal siiski üks viga, nimelt kõrvalistuja ukse kõlarid ei tööta. Eks tuleb mingi päev põhjust otsima hakata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.11 19:19 Tsiteeri

Nii, hakkasin täna oma helisüsteemi probleemi lahendama. Esiteks tõmbasin maki välja ja vaatasin kõik ühendused üle. Üsna pea selgus, et hoopis juhe ei lase millegipärast voolu läbi. Ei jäänud muud üle, kui tuli ukse polster maha kakkuda. Olin eelnevalt ennast sellega kurssi viinud, kuid ikkagi oli tükk tegemist. Nagu erinevatest foorumitest lugeda sain, siis polstrit ilma tüüblite lõhkumiseta kätte ei saa. Minul läks isegi hästi - purunes 6-st 4 :)

Kui polster eemaldatud, siis ühendasin kõlari lahti ja kontrollisin juhtmeid - ikka ei tulnud midagi läbi. Seega on kõlar korras ja juhe kuskilt vigastada saanud. Uurisin küll seda juhet igalt poolt, kuhu vähegi ligi pääsesin, kuid ei suutnud midagi tuvastada. Uue juhtme vedamisega oli ikka tükk tegu, kuid peale ohtrat vandumist ja närvikulu see siiski õnnestus ;)

Pilte kahjuks ei teinud, kuid keda huvitab, siis abistavat pildimaterjali ja nõuandeid leiab siit.

corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 25.03.11 06:39 Tsiteeri

Väga muhe, et siia ka B7 isendeid vaikselt juurde ilmub :)
Talve alguses olin taoliste velgede otsinguil nagu sul hetkel all, kuid kahjuks ei läinud õnneks. Tõenäoliselt tuleb see asi lahendada enne uut tulevat talve.
Lisadega on minu omal ausalt öeldes sama teema, kuid eks need on kõik juurde poogitavad kui aus olla:P

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 25.03.11 14:44 Tsiteeri

Tere tulemast traktoristide ja põllumeeste klubisse :) Ilus must B7 ja avant on väga praktiline valik. Kui Q sinna juurde lisada oleks hea kompott olnud. 2.0 TDI on muidu hea mootor, mõned murekohad tal siiski on. Aga loodame, et sa nendega kokku ei puutu.
Mis riistapuu sul seal heli tekitab. Piltidelt on näha, et katusel antenni pole - järelikult naviga helitehnikat pole (Naviga masinatel on minuteada aktiivkõlarid sõltumata Bose olemasolust). Kui oled 100% kindel, et sul on passiivkõlarid, siis juhtme katkemist võiksid otsida ukse ja kere kummi läbiviigu juurest. Esi ustel peaks vist kummilõdvikus üks pistik kah olema. Klõpsa sisust ka mõned pildid.
Tsitaat:
Algselt postitas: corbe
Talve alguses olin taoliste velgede otsinguil nagu sul hetkel all, kuid kahjuks ei läinud õnneks. Tõenäoliselt tuleb see asi lahendada enne uut tulevat talve.

Alles hiljuti oli Auto24 mitu jooksu müügil (NB: A6(C6) ja A4(B7) on erinev ET). Saksa Ebay-s hakkas kah väga palju komplekte silma. Omal kah talvel samasugused. Väga head veljed on, tugev lakk jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 15:34 Tsiteeri

Q vastu ei oleks mul mitte vähimatki, kuid Eestis on see valik ikka väga kesine. Kuna minu kriteeriumid olid 2.0 TDI ja manuaalkast, siis oli valikuvõimalus juba väga väike. Vahepeal oli küll plaanis endale sobiv masin tellida, kuid teatud asjaoludel valisin ikkagi kodumaalt sobiva variandi välja.

Selle aastaarvu 2.0 TDI kohta tean seda, et tal on veel vana ketiga õlipumba ajam. Äkki oskad mõned murekohad välja tuua?

Heli tekitavad Concert ja passiivkõlarid. Uurisin seda juhet sealt läbiviigu juurest ja pistikut kah, kuid kuna midagi silma ei hakanud, siis otsustasin ikkagi uue juhtme vedada. Vähemalt sai kõlarid tööle jälle :)

Üritan lähiajal nii väljast kui ka seest mõned klõpsud teha ;)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ever
Selle aastaarvu 2.0 TDI kohta tean seda, et tal on veel vana ketiga õlipumba ajam. Äkki oskad mõned murekohad välja tuua?

1. 2004...2005 käitab õlipumpa ja tasakaalustusvõlle kett. On olnud üksikuid juhuseid, et murdub pinguti tald. Kui sõita purunenud tallaga suvalt edasi, siis tulemuseks on ümmargused hammasrattad, puudulik õlisurve, õlitamata turbo jne. 01.04.2006 said kõik 2.0 TDI mootorid hammasratasjamiga pumba.
  2. 2004...2005 alguses esines probleeme kahemassilise hoorattaga, hooratas sai modifikatsiooni.
  3. Sussutades kipub EGR klapp kinni jääma.
  4. Siemens-VDO piezoelektrilised pumpdüüs pihustid. Ühel ebasobival hetkel otsustab piezoelemendi isolatsioon juhtpinge keresse juhtida ja ECU lülitab pihustite juhtimise välja. Koju sõit saab toimuda kas treileri või kolme silindri abil :cool: Olgu ära mainitud, et CR (Common Rail) pihustid töötavad kah piezo elementide abil :)

Ma loodan, et ma sind ära ei hirmutanud. Mul siin tutvusringkonnas üks Passat millel 260k õige LS tehase pihustitega ja saba pole neist ükski andnud.

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.11 20:34 Tsiteeri

Kuna kangesti oleks soov autos *.mp3 laiendiga faile mängitada, siis olen vaadanud nii uuema põlvkonna originaalmakkide poole (mis eeldaksid ilmselt kogu konsooli uuendamist) kui ka usb adaptereid. On ehk kellelgi kogemusi sellise vidinaga?

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.11 15:41 Tsiteeri

Nii, vidin käes ja kindalaekas oma koha leidnud. Esmamulje on väga hea, paigaldus oli lihtne ja helikvaliteet on parim, mis nende kõlaritega olla saab ;)

http://imageshack.us/m/828/4834/dmcob.jpg

corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 25.05.11 16:19 Tsiteeri

Ühe siinse kasutaja A6 C5`le sama vidin paigaldatud ja on samuti väga rahul :)

Booty
huviline

Registreerunud 26.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: ex 80 B3 Sport Edition 20vT & Subaru OBK

postitati 31.05.11 17:56 Tsiteeri

Ilus a4, Ever ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.11 09:55 Tsiteeri

Edasisteks plaanideks on esialgu toonklaas ja natuke ärevam suvevelg. Mõtteid on rohkemgi, kuid las need jääda hetkel veel natuke kaugemasse tulevikku :)

Sain lõpuks ise ka paar klõpsu tehtud.

http://img827.imageshack.us/img827/2704/audi1j.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/3796/audi2ir.jpg

http://img813.imageshack.us/img813/7773/audi3h.jpg

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 02.06.11 14:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Edasisteks plaanideks on esialgu toonklaas ja natuke ärevam suvevelg. Mõtteid on rohkemgi, kuid las need jääda hetkel veel natuke kaugemasse tulevikku :)

Ega nii uue auto puhul polegi nagu midagi eriti peale toonklaasi ning ülbemate velgede juurde lisada.
Täitsa kena ja soliidne auto:cool:

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.11 10:34 Tsiteeri

Nii, toonklaas on nüüd olemas. Järgmiseks on plaanis hankida suveks uus velg. Ma nüüd ei suuda ära otsustada, kas 17" või 18". Suurema veljega muutub auto kindlasti veel kõrgemaks, kuid kunagi tulevikus tahaks ka vedrustusega midagi ette võtta ;)

tuljo4
huviline

Registreerunud 10.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3.0Q '11; 100 2.6 '93

postitati 25.06.11 11:34 Tsiteeri

Toonklaas sobib väga hästi! Kena Audi. :cool:

Booty
huviline

Registreerunud 26.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: ex 80 B3 Sport Edition 20vT & Subaru OBK

postitati 25.06.11 18:23 Tsiteeri

Aina paremaks läheb ;)

Jäta vedrustus originaaliks, 18 velg sobiks siia hästi muidugi, aga rehvi peab ka korralikult peale mahtuma, teed just kõige paremad pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.11 09:51 Tsiteeri

Hetkel häirib see, et rehvi ja koopaääre vahel on maru suur vahe sees. Suurema velje ja sama vedrustusega see vahe küll väheneks, aga selle arvelt tõuseks masin maapinnast kõrgemale. Arvestades Eesti teeolusid, siis enda ja auto heaolu seisukohalt jätaksin hea meelega vedrustuse originaaliks, kuid samas ei tahaks masinale ka maasturi välimust :)

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.11 18:52 Tsiteeri

Praeguseks siis 14 000 km seljataga ja pole millegi üle kurta. Vahepeal sai talveks uus aku ostetud, sest selgus, et millegipärast oli peal tunduvalt nõrgema käivitusvooluga aku, kui sellisel masinal peaks olema.

Kahjuks paar tundi tagasi sai auto Tallinna liikluses ära ristitud. Üks õnnetu Clio ei suvatsenud piisavat pikivahet hoida ja nii ta mulle tagant selga tuligi. Siinkohal tuleb jälle Audi ees müts maha võtta, sest kui minul piirdus asi pigem iluvigadega, siis teisel masinal ei jäänud palju puudu, et mahlad väljas oleksid olnud. Eks praegu pimedas ei olnud väga hästi enam näha kah, homme enne kindlustusse minekut teen mõned pildid, siis saan ise ka paremini selgust.

sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 24.11.11 14:45 Tsiteeri

Asi on lihtsalt selles, et eest lähevadki autod paremini kortsu kui tagant, kujuta ette, et B7 oleks tagant sisenenud.

tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 24.11.11 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii, vidin käes ja kindalaekas oma koha leidnud. Esmamulje on väga hea, paigaldus oli lihtne ja helikvaliteet on parim, mis nende kõlaritega olla saab ;)

http://imageshack.us/m/828/4834/dmcob.jpg

Olen ise ka seda vidinat vaadanud ning mõtlen samuti mp3'e peale minna. Mis heli (kõlarid) sul muidu autos on? Kas raadio/CD'ga on kvaliteedi vahe märgatav?

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.11 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tom
Olen ise ka seda vidinat vaadanud ning mõtlen samuti mp3'e peale minna. Mis heli (kõlarid) sul muidu autos on? Kas raadio/CD'ga on kvaliteedi vahe märgatav?

Kõik helisüsteem on originaal. Minu kõrv küll mingit vahet pole märganud, täiesti võrdväärne CD kvaliteediga. Väidetavalt suudab esitada faile kuni 320 kBit/s.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 24.11.11 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sileem11
Asi on lihtsalt selles, et eest lähevadki autod paremini kortsu kui tagant, kujuta ette, et B7 oleks tagant sisenenud.

Vähemalt b6 on küll eriauhinna saanud mingis posti tagurdamise katses, kui enamikel oli märkimisväärne kahju, siis b6 kahju ei tekkinud! Arvaks, et b7 samamoodi, aga jah, autod ongi eest nõrgemad, madalamad ja sõidavad tihti alla, ka minu auto (b6) on nüüd värvimisest käes ja tagumine auto sai ikka mahlad välja, minu omal esmapilgul paar kriimu ainult, tegelikult oli varuratta koopasse löök läinud ja see kortsus:(

ändi
huviline

Registreerunud 05.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5,D2,D3

postitati 24.11.11 20:51 Tsiteeri

Sul on rohkem õnne,kui ühel teisel Audi omanikul,kellel ka pärast auto ostu üks esiukse kõlar ei töötanud ja ust lahti võttes leidis pildid oma auto uuestisünnist kusagil töökojas.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.11 22:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tom

C6-le see ei sobi, kuna seal on kasutusel MOST (optiline) interfeiss. Viimast toetavad erinevad Dension Gateway seadmed.

Siin teemas kirjeldatud seadme suureks puuduseks on see, et ta ei kuva katalooge ja lugude nimekirju (Non-Text). Kujutan ette seda vaeva, kui tahad suurema USB pulga pealt ntx ~500 loo seast midagi valida. Parandage mind kui eksin.

Aga see tagant selgasõit tähendab enamasti, et pamperilaune on kõik segamini. Hiljuti koksas üks tuttav kergelt ühte Golf5-t. Väljast polnud midagi näha ja Aasta autost tuli kalkull 2k EUR.

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.11 09:10 Tsiteeri

Eile sain siis auto kätte ja olen tulemusega väga rahul. Vahetusse läks stange ja üks tagumine põhjakaitse. Lisaks oli auto üleni läikima ka löödud :)

Täna tekkis üks anomaalia. Nimelt juhitsooni kliima puhub ainult kuuma õhku, vaatamata sellele, mis temperatuuriks on pandud. Kas probleem võib mingi klapiga olla?

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 10.12.11 09:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Hetkel häirib see, et rehvi ja koopaääre vahel on maru suur vahe sees. Suurema velje ja sama vedrustusega see vahe küll väheneks, aga selle arvelt tõuseks masin maapinnast kõrgemale. Arvestades Eesti teeolusid, siis enda ja auto heaolu seisukohalt jätaksin hea meelega vedrustuse originaaliks, kuid samas ei tahaks masinale ka maasturi välimust :)

Oot oot, sellest oled natuke valesti aru saanud. Rehvi ja koopaääre vahega ei juhtu veljevahetusega midagi. Suurem velg küll aga rehvi välisdiameeter jääb ikka samaks nagu originaalis ettenähtud. Suurenemine toimub rehvi sisediameetri arvelt.

205-55-16 on ainult paar milli väiksem diameetrilt kui 225-40-18.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]