Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: lällar (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 4897)
Reigo
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Kiire!

postitati 16.03.03 15:46 Tsiteeri
lällar

Panin endale masinasse lällari ( raadiosaatja )...
Kellel seda sama plaanis teha siis soovitan........

Päris pull asi eriti neile kellel palju üksi sõitmist...

Reigo
Üks audi sõidab jubeda antenniga linna peal...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Paskaak
huviline

Registreerunud 20.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 92´Red

postitati 16.03.03 16:13 Tsiteeri

Hmm... mul seisab kapis yx peaaegu tutikas lällar. Vanamees mul rekkajuht ja jäi siin mõni aasta tagasi yx siuke yle.
Mis kanalil sa oled... ma ei mäleta neid numbreid enam. Rekkameestel vist 9 oli.
Aga jah ei tea sellest asjast eriti:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 16.03.03 21:29 Tsiteeri

tahaks endale ka sellist värki
juba ammu oli ideid.
aga kurat selline täislaks suht kallis imo
lällar ise, võimendi, antenn - mitu kilo vist kokku oli :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Paskaak
huviline

Registreerunud 20.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 92´Red

postitati 16.03.03 22:13 Tsiteeri

:)hämm.... mul kogu kupatus lihtsalt seisab kapis, läigib nagu prillikivi:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 16.03.03 22:23 Tsiteeri

lucky man
ära ära :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 17.03.03 06:33 Tsiteeri

Tsitaat:

Reigo
Üks audi sõidab jubeda antenniga linna peal...

Nägin Sind Laagri Hessburgeris selle antenniga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.03 21:25 Tsiteeri

Mul endal läller kodus,oma toas, suht mõttetu on pidada toas,rääkida pole just midagi.Hind on 2,5 kilo.Ja autos pole ka tast kasu,juhul kui rekkamees pole. Kanal peaks olema rekkameeste puhul 8:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.05 19:51 Tsiteeri

Mul ka nüüd lällar autos.
Siga lahe asi. Maanteel pole makki vajagi. Kanal 8AM ja kõik päevauudised, tähtsamad liiklusteated ja muu oluline info läbi rekkameeste huumoriprisma operatiivselt olemas.
SOOVITAN!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 06.06.05 19:58 Tsiteeri

Sama meelt siingi, infot tuleb sealt ikka küllaga, kus mida toimub. Ja kus paras jagu sinivalged pesitsevad. Naerda saab ka ikka üks jagu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.05 20:06 Tsiteeri

palju selline lällar kokku maksma läheb koos kõigega mis sinna vaja on ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 06.06.05 21:58 Tsiteeri

Minu masinas ka selline asi juba suht mõnda aega on.

eeskätt kasutame seda treeningul kuid ka tavaliikluses maanteel on abi palju olnud.. kanal 8AM :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 05:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-

Lällari hinnad hakkavad 1250 kroonist. Antennid sajast kuni 660 kroonini. Sõiduautole soovitatakse 160cm antenni mille hinnad on 500-600 krooni vahel. Vajadusel ka häälestus 50 krooni.

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 07.06.05 09:05 Tsiteeri

lällareid saab ikka odavamalt ka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 07.06.05 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kala

äkki muretseksid siis mulle ühe odavamalt,mul küll suurele vaja.

auto nr 27
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 07.06.05 09:19 Tsiteeri

endalgi komplekt olemas... aga auto vahetus käsil!

siia kogunend osa seltskonnast...
http://cbfoorum.pri.ee/

soobelsoobel
huviline

Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1,8 aut.

postitati 07.06.05 09:34 Tsiteeri

netis lallarid müügis hinnad 1000 -1500 kroonini

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 12:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kala

Minu viga vist, aga ostsin uuest peast.

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Demis
Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-

Lällari hinnad hakkavad 1250 kroonist. Antennid sajast kuni 660 kroonini. Sõiduautole soovitatakse 160cm antenni mille hinnad on 500-600 krooni vahel. Vajadusel ka häälestus 50 krooni.

kus neid sellise hinnaga müüakse kui saladus pole?:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 16:50 Tsiteeri

http://www.tehnoturg.ee

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 07.06.05 17:01 Tsiteeri

Jah, seal tehnoturul tõesti palju põnevat. Aga vähemalt minul võttis pildi päris kirjuks. Äkki keegi viskaks lingi või räägiks paari sõnaga neist põhitõdedest, mis võhiku jaoks pildi natukenegi selgemaks teeks. Millist lällarit sealt soovitaksite oma omaduste/hinna suhte poolest, kui ilma hea põhjuseta üle 4k näiteks maksta ei tahaks?

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 17:51 Tsiteeri

kuna suht kaua asjaga tegelenud, siis võiks natuke kommenteerida...

kindlasti peaks olema jaamal nii AM kui ka FM(rekkajuhid istuvad CH8AM, muu rahvas CH21FM), enamus jaamade võimsus on 4W kui ei ole tegu "pool"profikaga või päris profikaga. veel mida peaks jälgima on see, et saaks mikri pealt kanaleid vahetada, tunduvalt mugavam kasutada. paljud kasutajad just auto peal kasutavad ka pisikest võimu nii 50-70W(http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=f_v_c&toode=RM34 , seadusega lubatud kuni 4W), et teised teda auto peal ka kuuleks... baasjaamadega ilmselt ei teki probleemi. mulle meeldib kõige rohkem alan 78 plus. http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=b_b&toode=A7

antenni puhul kehtib reegel mida pikem seda parem, baas jaamal on hea antenn 5/8 lainepikkust mis on 6,5m pikk! http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=m_c&toode=D18 autol olen katsetanud igasuguseid antenne, parimaks on osutunud presidendi 1450mm pikkune antenn(ka 5/8 lainepikust). valida saab nii statsionaarset kui ka magnet alusega, mul on magnetiga ntx.
http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=m_a&toode=P26

kui need seadmed on olemas, siis tuleb KINDLASTI häälestada ka antenn ära! kui seda ei tee, siis keegi sind ei kuule ja halvimal juhul kärsatad jaama lõpu ka läbi ja kui veel võim ka vahel sisi selle kah! kõige olulisem ongi antenn ideaalselt häälde(parim swr on 1) saada!

kui küsimusi siis võib pöörduda ka cb foorumisse, kus on kindlasti kõik nõus lahkelt seletama veel üksikasjalikumalt.
siin ka taoline teema: http://cbfoorum.pri.ee/viewtopic.php?t=96

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
kuna suht kaua asjaga tegelenud, siis võiks natuke kommenteerida...

kindlasti peaks olema jaamal nii AM kui ka FM(rekkajuhid istuvad CH8AM, muu rahvas CH21FM), enamus jaamade võimsus on 4W kui ei ole tegu "pool"profikaga või päris profikaga. veel mida peaks jälgima on see, et saaks mikri pealt kanaleid vahetada, tunduvalt mugavam kasutada. paljud kasutajad just auto peal kasutavad ka pisikest võimu nii 50-70W(http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=f_v_c&toode=RM34 , seadusega lubatud kuni 4W), et teised teda auto peal ka kuuleks... baasjaamadega ilmselt ei teki probleemi. mulle meeldib kõige rohkem alan 78 plus. http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=b_b&toode=A7

antenni puhul kehtib reegel mida pikem seda parem, baas jaamal on hea antenn 5/8 lainepikkust mis on 6,5m pikk! http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=m_c&toode=D18 autol olen katsetanud igasuguseid antenne, parimaks on osutunud presidendi 1450mm pikkune antenn(ka 5/8 lainepikust). valida saab nii statsionaarset kui ka magnet alusega, mul on magnetiga ntx.
http://www.tehnoturg.ee/toode.php?id=m_a&toode=P26

kui need seadmed on olemas, siis tuleb KINDLASTI häälestada ka antenn ära! kui seda ei tee, siis keegi sind ei kuule ja halvimal juhul kärsatad jaama lõpu ka läbi ja kui veel võim ka vahel sisi selle kah! kõige olulisem ongi antenn ideaalselt häälde(parim swr on 1) saada!

kui küsimusi siis võib pöörduda ka cb foorumisse, kus on kindlasti kõik nõus lahkelt seletama veel üksikasjalikumalt.
siin ka taoline teema: http://cbfoorum.pri.ee/viewtopic.php?t=96

kui hea aga on alan 100 plus raadiojaam?:)

Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 19:18 Tsiteeri

Mul ka alan 100 plus
Tahaks ka teada mis asi see siis on

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 20:06 Tsiteeri

vaadake mu eelmise postituse viimast linki, seal oli sellest juttu.;)

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 08.06.05 06:44 Tsiteeri

Kas keegi oleks nõus lahkelt abi pakkuma lällari ostul ja paigaldusel.Huvi oleks enda autosse ka selline vigur panna,kuna iga päev pean üksi ringi sõitma (töö selline) ja raadiost on tõesti siiber.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]