smitt
huviline
Registreerunud 22.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2.8Q & 4.2Q
|
postitati 08.03.11 13:39
|
|
|
Audi a4 s-line quattro 1.9TDI 81kw
Tere!
Kas keegi on vaatamas käinud või teab sellest autost midagi? Kas hind on normaalne? Mida tasub ostma minnes kindlasti jälgida?
http://www.auto24.ee/used/725539
|
|
|
Ints
huviline
Registreerunud 23.04.05
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 08.03.11 14:07
|
|
|
Piltide järgi täitsa äge pill, miks aga jahutusvedelik min peal on ja mis värk selle sisuga on, istmed valet värvi nagu? Ägedalt (maitsekalt) on
tagakojamees ära kaotatud (nagunii paljudel ei tööta ) ja vana tüübi (kuni
-97 tuligi vist) uksed ei oma ka seda narmendavate liistude probleemi, neid lihtsalt polegi!
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 08.03.11 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Piltide järgi täitsa äge pill, miks aga jahutusvedelik min peal on ja mis värk selle sisuga on, istmed valet värvi nagu? Ägedalt (maitsekalt) on
-97 tuligi vist) uksed ei oma ka seda narmendavate liistude probleemi, neid lihtsalt polegi! | Kas need uste alumised liistud mitte
`97a. ei tulnudki? Enne seda ilma liistudeta minu arust?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.11 14:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
-97 tuligi vist) uksed ei oma ka seda narmendavate liistude probleemi, neid lihtsalt polegi! | Kas need uste alumised liistud mitte
`97a. ei tulnudki? Enne seda ilma liistudeta minu arust? | Kas minu kirjutisest on võimalik aru saada kuidagi teisiti?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.11 14:28
|
|
|
Heh, jälle b5 s-line! 
Hea veel, et exclusive super turbo mega pakett pole.
|
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 08.03.11 15:00
|
|
|
Tegu ju klubilise autoga Askonz.
Mina selle talle müüsin, kuid sellest mis minu müüdud masinast järel on, on vaid hing. Ülejäänud on kõik uus. Hea masin, julgen soovitada!
|
|
|
Askonz
huviline
Registreerunud 22.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Vw Scircooc R rep.
|
postitati 08.03.11 22:51
|
|
|
-97 tuligi vist) uksed ei oma ka seda narmendavate liistude probleemi, neid lihtsalt polegi! |
Sisuga oli see ,et originaalis olid kulund ja tavalised heledad istmed!
Tagakojamees on kaotatud selleks ,et mulle ei meeldinud se seal!
Jahutusvedelikku oli sellel pildid selleks vähe ,et olin just vahetand selle ja pold jõudnud veel soojaks lasta käija ja juurde valada!
Ja kui keegi midagi sellest autost ei tea siis pole mõtet komenteerida ka! Ja se S-line on pandud selleks ,et on s stange ,tuled rool!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.11 06:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Askonz
Sisuga oli see ,et originaalis olid kulund ja tavalised heledad istmed!
Tagakojamees on kaotatud selleks ,et mulle ei meeldinud se seal!
Jahutusvedelikku oli sellel pildid selleks vähe ,et olin just vahetand selle ja pold jõudnud veel soojaks lasta käija ja juurde valada!
Ja kui keegi midagi sellest autost ei tea siis pole mõtet komenteerida ka! Ja se S-line on pandud selleks ,et on s stange ,tuled rool!
|
Nende vahetatud istmete tõttu jääb sisust selline lapitud ja kirju mulje mulle, tagakojamehe lahendus on selline, mida kasutaks vast isegi (loodan, et
võtsid seda ka juba eelnevalt komplimendina). Ise oled ilmselt tehnika mees, seega peaks ka endal küsimus tekkima, et kas jahutusvedeliku tase ei
peaks MÜÜGIKUULUTUSES ikka õige olema, mis iganes see põhjendus ka siis on.
Arvan, et su eelviimane lause ei olnud mulle suunatud, aga siiski ei saa sa ilmselt avalikus foorumis inimesi keelata kommenteerimast, pead sellega
leppima, seda enam, et piltide baasil enamik ikka juba MIDAGI teab autost ja näeb ju, sest ega tehniline külg ei ole autol ainuke oluline asi!
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 09.03.11 07:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
`97a. ei tulnudki? Enne seda ilma liistudeta minu arust? | Kas minu kirjutisest on võimalik aru saada kuidagi teisiti?
| Rõhk sai sõnadel ilmselt valesti mul...kuid minu point oli rohkem see, et müüakse `97a. masinat, aga ukseääred ei lähe selle aastaga
kokku? Ilmselt need mõtetud jurakad siiski eemaldatud 
|
|
|
Askonz
huviline
Registreerunud 22.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Vw Scircooc R rep.
|
postitati 09.03.11 21:05
|
|
|
Jah ukse liistud sai eemaldatud kuna mulle meeldib nii rohkem ja minumeelest on need suht mõtetud jullad seal!
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 13.03.11 07:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: smitt
Tere!
Kas keegi on vaatamas käinud või teab sellest autost midagi? Kas hind on normaalne? Mida tasub ostma minnes kindlasti jälgida?
http://www.auto24.ee/used/725539 |
Teades omaniku, siis julgen soovitada seada autot
Oleks omal vaja, siis ostaks silmad kinni, väga heas korras olev asi, lisaks ilus ning hea kooslus diisel +quattro.
|
|
|
nakaman
huviline
Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9Tdi AVB
|
postitati 17.03.11 07:11
|
|
|
Tundub tõesti parim hinna/kvaliteedi/varustuse suhe. Mina eelistaks ikkagi istumist mugavatel istmetel, olgu need siis veidi teist tooni. Ja nagu
eespool mainitud, võiks seda autot osta silmad kinni. Tundub üks paremini hoolitsetud masin, lugedes auto teemat!
|
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 91.a
|
postitati 09.04.11 15:51
|
|
|
Huvitav mis põhjusel masin uuesti müügil ?
|
|
|