Lehekülgi: 1 2 |
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 24.02.11 18:21
|
|
|
Remonditöökodades pettasaamised
Ajendas siis teemat tegema tänane seik, kus siis klient käis ühes töökojas vahetamas küünlaid, kus 4 küünlast vahetati 3 tükki, kuna rohkem polnud.
Arve ilusti 3 küünla peale. Hiljem küünlaid maha keerates, oli vahetatud ainult 1 küünal, 3 olid ikka vanad peale jäetud. Ühesõnaga, tõmmati kliendile
ilusti müts pähe Siia võiksi siis foorumlased kribada selliseid seiku ja
totaalseid huiamisi remonditöökodade poolt.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 18:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Ajendas siis teemat tegema tänane seik, kus siis klient käis ühes töökojas vahetamas küünlaid, kus 4 küünlast vahetati 3 tükki, kuna rohkem polnud.
Arve ilusti 3 küünla peale. Hiljem küünlaid maha keerates, oli vahetatud ainult 1 küünal, 3 olid ikka vanad peale jäetud. Ühesõnaga, tõmmati kliendile
totaalseid huiamisi remonditöökodade poolt. |
Kui selline teema üldse teha ja selle arendus ka siia alles jäetakse... siis vast oleks mõistlik mainida ka täpselt firmat kus selline asi tehti, muul
juhul ei ole sellel asjasl erilist mõtet.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 24.02.11 18:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kui selline teema üldse teha ja selle arendus ka siia alles jäetakse... siis vast oleks mõistlik mainida ka täpselt firmat kus selline asi tehti, muul
juhul ei ole sellel asjasl erilist mõtet. |
Kui nüüd aus olla, siis mina kannatanut ei tunne ja kaasa ei räägi antud teemal, lihtsalt edastan, mis Tallinna linnas toimub, oleks see juhtunud
minuga, oleks siin ka töökoja nimi. Küll tuleb siia postitusi
|
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 24.02.11 18:42
|
|
|
Võin ühe analoogse näite tuua.. paraku ma ei tea kus ta vahetamas käis Tartus mingi väike koht vist oli .. Tuttav viis auto küünalde vahetusse ..
pärast läks järgi maksis rahad ja kõik ok.. Mõtles küll, et imelik.. enne nagu käis paremini .. paar nädalat hiljem juhtus ta saama solk kütust ning
pihustid läksid vahetusse.. koos sellega mõtles, et vahetaks vaataks korraga, mis kuundaldele see solk tegi.
Üllatus oli peris suur, kui avastasin, et vähe selles, et kõik küünlad olid erineva firma omad .. ja mitte uued, lisaks sellele erines ka elektroodide
arv
|
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi
|
postitati 24.02.11 18:45
|
|
|
juhul ei ole sellel asjasl erilist mõtet. |
Homme küsin kliendilt,täpselt kus töö teostati,siis postitan täpse info,antud küünalte vahetuse asjus.
Kasutaja Vedru teab asjast,kuna oli läheduses ja tõdes fakti,et asi on tehtud nii.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:00
|
|
|
Kahjuks jah on selline asi veel tänapäeval võimalik. Näen ka selliseid olukordi aeg-ajalt. Eriti hästi töötab antud süsteemi nurgatagustes kohtades ja
mustalt makstes kuna siis pole hiljem millegiga midagi tõestada.
Tean ka üht töökoda kus müüakse kliendile Castroli aga sisse läheb odavaim Adinol. See töökoda on ka siit foorumist läbi jooksnud, ehk siis osad on
seal käinud või käivad siiani.
Kuna need juhtumid ei ole seotud minuga siis ei saa ka mingeid nimesid avalikustada.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:18
|
|
|
Mehed, milline inimene viib oma auto töökotta küünalde vahetusse ? Krt ahv ei saa hakkama, sest tal ei ole pöialt. Muidu saaks.
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:20
|
|
|
Käisin kunagi umbes 3-aastat tagasi oma C4 2,5TDI Q KARLA AUTOS diagnostis saamas teada kas kõrgsurve pump on vigane,pandi mulle diagnoos-auto
sõidukõlbmatu-jäta kohe remonti teeme umbes 30-tuhande EEK korda,teatsin enne seda et, saan tutika pumba 12000-EEK Olen ise autosi remontind umbes 20-aastat!
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic
Mehed, milline inimene viib oma auto töökotta küünalde vahetusse ? Krt ahv ei saa hakkama, sest tal ei ole pöialt. Muidu saaks.
|
Mitte küünalte vahetusse,vaid autol olid rootor ja jagajakaan ära põlenud.Ja auto töötas ühe silindriga.
Klient soovis autot korda saada,kuna ta ei teadnud,mis autol viga oli,ning tahtis korda saada autot.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:28
|
|
|
|
Epic, usu mind, neid inimesi on lademetes kes ei tea mis süüteküünal üldse ongi ning milleks seda sinna vaja on, rääkimata selle vahetamisest.
Ning sellepeale võiks ka juurde öelda, et iga sepp jäägu oma liistude juurde, ise ühekordse aretusena võib hilisem kahju oluliselt suurem olla kui
sellest tulenev kasu. Kindlasti on ka sinul asju mida sa oled lasknud teistel teha, olgu selleks siis nt kasvõi juukselõikus, sellega saab ka kodus
ise ju hakkama
|
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 24.02.11 19:29
|
|
|
Minuarust on asi lihtne eriti just väikeste töökodadega. Minul on ka väike töökoda ja kui ma peaks tegema kellelegi külma, siis on antireklaam siin ja
seal garanteeritud ja ongi mu tegevusel kriips peal.
Aga mina mõtlen alati näiteks seda, et pärast minu külastust läheb masin võibolla kuskile mujale ning väiksemgi tobedus tuleb ilmseks, ma isegi
sellises kartuses määrin kõik poldid ja mutrid, mis ettenähtud kerge vaevaga avada, korralikult kokku, et järgmine mehaanik kuskil mujal ei peaks
ogaraks minema.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 24.02.11 19:37
|
|
|
|
Paraku leidub isegi autoremondilukkseppade seas selliseid, kes võiksid lasta selle töö mõnel pädevamal inimesel ära teha...
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:39
|
|
|
|
Epic, usu mind, neid inimesi on lademetes kes ei tea mis süüteküünal üldse ongi ning milleks seda sinna vaja on, rääkimata selle vahetamisest.
Ning sellepeale võiks ka juurde öelda, et iga sepp jäägu oma liistude juurde, ise ühekordse aretusena võib hilisem kahju oluliselt suurem olla kui
sellest tulenev kasu. Kindlasti on ka sinul asju mida sa oled lasknud teistel teha, olgu selleks siis nt kasvõi juukselõikus, sellega saab ka kodus
ise ju hakkama |
Ja saabki hakkama Masinaga. Krt ei mina ennast nii rikkaks ei pea, et
küünlaid kellelgi vahetada lasta. Ja arvan nii, et keegi midagi sellist kusagil teha laseb, siis ärgu ohkigu, kui tünga saab. Kui mees ei oska autol
küünlaid vahetada, siis mida ta üldse teha oskab ? Põhimõtteliselt võib ju teine mees ta naist ka põrutada. Kes on siis süüdi .
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:52
|
|
|
Tegelikult kui asjast rääkida, siis tean küll hästi juhust, kus Karla autos on 2,5Tdi pumbale vale diagnoos pandud. Nimelt oli tegu töökorras pumbaga,
seal aga räägiti vigasest juhtplokist ja küsiti pea 20k krooni. Selle kohaga olge ettevaatlikud.
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 19:56
|
|
|
Tegelikult kui asjast rääkida, siis tean küll hästi juhust, kus Karla autos on 2,5Tdi pumbale vale diagnoos pandud. Nimelt oli tegu töökorras pumbaga,
seal aga räägiti vigasest juhtplokist ja küsiti pea 20k krooni. Selle kohaga olge ettevaatlikud. | Sõidan enda pumbaga tänaseni ja
auto käivitub selliste ilusate ilmadega suht normaalselt.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 20:06
|
|
|
seal aga räägiti vigasest juhtplokist ja küsiti pea 20k krooni. Selle kohaga olge ettevaatlikud. |
Nende masinate pumba viga võetakse kuidagi liialt enesestmõistetavatena ning tundub, et nimetatud koha mehed ei vaevu enam üldse asjasse süvenemagi
kui juba jooksu pealt diagnoosi panevad
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 24.02.11 20:19
|
|
|
Ja saabki hakkama Masinaga. Krt ei mina ennast nii rikkaks ei pea, et
küünlaid kellelgi vahetada lasta. Ja arvan nii, et keegi midagi sellist kusagil teha laseb, siis ärgu ohkigu, kui tünga saab. Kui mees ei oska autol
küünlaid vahetada, siis mida ta üldse teha oskab ? Põhimõtteliselt võib ju teine mees ta naist ka põrutada. Kes on siis süüdi . |
Eks peab ikka natuke rohkem teadma peale selle kuidas pidi keerates vanad küünlad maha tulevad ja kuidas uued peale käivad. Alustame kasvõi sellest, milliseid küünlaid osta? Siis kas ja millist määret
keermele peale panna? Kui kõvasti pingutada? Eelnevalt muidugi ka see, et enne vanade küünalde eemaldamist tuleks ümbrus suruõhuga puhtaks lasta,
liiga lihtsalt võib sealt mõni liivatera vms silindrisse kukkuda...
Mõnede jaoks on auto lihtsalt sõiduvahend ja kapoti alla nad oma nina rohkemaks ei topi kui võibolla klaasipesupaagi täitmiseks.
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 20:28
|
|
|
seal aga räägiti vigasest juhtplokist ja küsiti pea 20k krooni. Selle kohaga olge ettevaatlikud. |
Kas tõesti on mõni koht, kus kunagi pole vale diagnoosi pandud ühelegi asjale? Seda peaks ka natuke arvestama, kuidas ettevõtte eksimuse korral asi
klaaritud on saanud. Kui on näha, et remondimees on eksinud ja tehakse asi õigesti teeninduse kulul korda, siis ma ei näe põhjust nuriseda. Muidugi,
kui iga kord mingi jama on ja oma asju ise peab näpuga näitama, siis tekib halb mulje küll sellisest kohast.
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 24.02.11 20:39
|
|
|
epic -ule. Päris nii ei saa võtta, et kui inimene ei oska küünlaid vahetada siis on ise süüdi, et petta sai. Kindlasti oled käinud ka ise auto
pesulas, seega kas sa ise ei oska autot pesta või ?Ja oled kohe loll? Ei ole ju, pigem on see mugavus nagu küünalde vahetus kuskil teeninduses .Seal
teeninduses, kus kontrollitakse küünalde korrasolekut on ju lihtne ka vajadusel see seal ära vahetata sest vahetuse hind on olematu.
Ja teemasse ka: DIA diagnostika Tartus...no raske sõnu leida, rohkem sinna oma jalga ei tõsta.
1. Käisin kuna üks kliima klapi mootor ei töötanud. Tehti korda,väideti et võeti mootor maha, puhastati jne. ning küsti 1000 eek. Ok, kallis tundus
aga korda see sai ja tunduvalt odavam kui uus osta. 1aasta pärast selle sama mootoriga sama jama. Jälle tagasi ja tehti nende jutu järgi sama töö.
Siis sain odavamalt ja sai korda, varsti jälle sama jama. Pärast tuli välja, et nad ei puhastanud seda mootorit nagu väitsid, nad lasid sinna otse
voolu peale ja mootor hakkas siis peale kinni kiilumist jälle tööle. See võttis aega väga vähe aga kui maksmiseks läks siis hakkasid ajama, et mitu
tundi tegid (ma ei saa õelda, kuidas ma selle teada sain)
Nüüd on see mootor puhastatud nagu vaja ja töötab ilma probleemiteta,ptui,ptui,ptui, sest ta oli ikka väga si..ne ja OLI NÄHA, et seda polnud keegi
maha võtnud ja veel vähem puhastanud.
2. Kuna eelmine kevad hakkas peale kiirendamist eelsüüte tule märk vilkuma läksin DIAsse diagnostikasse. Seal õeldi mulle ainult vea koodid ja
vaata umbes ise, mida see tähendab. Kui ma ikka sellega nõus ei olnud siis hakkasid ikka uurima ja ütlsid:" 100% juhtpihusti viga ja kogugu ma 7000
eeku siis tule tagasi,teeme korda." Ja nende suhtumine klienti oli ikka alla agasugust arvestust.
Kuna mulle tundus see ikka ülikallis siis hakkasin alternatiive otsima ja tuli välja, et tegelik viga on hoopis kõrgsurve pumbas ja selle tegemine
maksis 1500 eek.
3. Töökaaslane käis oma masinaga samas kohas diagnostikas aga arvuti ei saanud masinaga lihtsalt ühendust. Südame rahuga võtsid diagnostika hinnaks
täis hinna, õeldes et teie masinal on midagi viga, et arvuti ei tunne ära. Kui töökaaslane küsis, et äkki saaks poole hinnaga sest tegelikult ju
diaknostikat teha ei saanud siis hakati umbes mõnitama, et mida sa tuled siis siia, kui raha pole
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
Kas tõesti on mõni koht, kus kunagi pole vale diagnoosi pandud ühelegi asjale? Seda peaks ka natuke arvestama, kuidas ettevõtte eksimuse korral asi
klaaritud on saanud. Kui on näha, et remondimees on eksinud ja tehakse asi õigesti teeninduse kulul korda, siis ma ei näe põhjust nuriseda. Muidugi,
kui iga kord mingi jama on ja oma asju ise peab näpuga näitama, siis tekib halb mulje küll sellisest kohast. |
Antud juhul polnud see keiss - nimelt läks pea 20k lihtsalt korstnasse ja see, kas pump oli enne korras, ei olnud enam pärast ju kuidagi kontrollitav.
Aga ega keegi ei nurisegi, oma lollus. Edaspidi oleme targemad.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 24.02.11 23:00
|
|
|
Antud juhul polnud see keiss - nimelt läks pea 20k lihtsalt korstnasse ja see, kas pump oli enne korras, ei olnud enam pärast ju kuidagi kontrollitav.
Aga ega keegi ei nurisegi, oma lollus. Edaspidi oleme targemad. |
Päris ühte patta kõike panna ei saa. Pädevamad diagnostikud lähtuvad üsna jäigalt etteantud parameetritest ning mingist loomingulisusest nende töös
eriti juttu olla ei saa. Hr Truumure süütepoolivahetuslembusest olen juba juttu teinud, usun, et kõrgsurvepumpade & Karla autoga umbes sama teema,
tean vaid, et neil väga head seadmed kasutada on.
Tegelikkuses töötab tehasenormide piiresse mittesobiv pump või pihusti auto peal väga hästi ja probleemid võivad sootuks tekkidagi peale ühe
komponendi remontimist. Väga suure tõenäosusega saadi 20k remondi käigus mingisugused pumba parameetrid normi piiresse, kuid masina käivitus- või
sõiduomadustele ei tarvitse see mingit märgatavat mõju avaldada. (analoogia ntx bensuka küünalde või kõrgepingejuhtmete vahetusega) Minu masina puhul
ntx ei vasta mitte ükski komponent mingitele normidele, diagnostikaruumi ukselegi on 25 meetrine lähenemiskeeld, käivitub sellegipoolest ka 25º pakasega poolest pöördest, seda muidugi vaid
mootorikütuse kasutamisel.
Üldiselt ikkagi kehtib tavaelus vana vene reegel- ära töötavat mehhanismi torgi.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.11 06:08
|
|
|
Püsiks ikka teemas, sest vale diagnoos ei ole petmine.
Petmine on see kui maksad selle eest mis teadlikult tegemata jäetakse.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.11 20:03
|
|
|
Mul lugu, mida heameelega räägin kõigile, kuidas American Beauty's (fäänsi koht usa meeste jaoks) mu autot saboteeriti ja teine kord, kui
"korralik" üldine kontroll seal autole tehti, mis oleks mulle väga kalliks maksma läinud, kui poleks ise jaole saanud. Ja paar kuud tagasi selgus,
et mind seal enam üldse ei teenindata, kuna julgesin nende käkkide kohta avalikult sõna võtta. Jutustaksin lähemalt, aga pigem mitte, sest erki.t kukub jälle hädaldama. Pole seda nuttu ja hala
vaja, kuigi siin pole täpsustatud, mis töökodadest võib rääkida.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 25.02.11 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Jutustaksin lähemalt, aga pigem mitte, sest erki.t kukub jälle hädaldama. Pole seda nuttu ja hala vaja, kuigi siin pole täpsustatud,
mis töökodadest võib rääkida. |
Räägi, räägi.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|