sass01
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 19:30
|
|
|
Audi A4 ülisuur küttekulu teadmata põhjustel
Mõõtsin siis spidokaga kütekulu välja milleks tuli ulmelised 17l 100km kohta.
Autoks Audi A4 avant 1996a 92 kW 1.8l mootor.
Värskelt vahetatud audil, subuti sukk, kütusepump, ning äsja tehtud õlivahetus.
Autol on läbi 1 pütt, sõelad on vist lahti, ning süüteküünlad kulunud,
rohkem probleeme ei oska nagu välja tuua.
Ehk keegi oskaks välja pakkuda, mis oleks see kõikse-võimalikum probleem,
mis on selle ülisuure kütusekulu põhjuseks?
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 23.02.11 19:34
|
|
|
See 100km. on ikka maanteel ühe jutiga lastud, mitte tööle-koju kaks nädalat+hommikuti 15 minutit tühikäigul?
|
|
|
|
sass01
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 19:43
|
|
|
See on umbes nii, et enamus sellest on linnas sõidetud ning ca nädala aja jooksul,
päevas vb paar 5 km tiiru, olen arvestanud oma sõiduga, aga maksimum mis tohiks võtta see auto,
arvestades ilma ja s6idustiili oleks mitte üle 11-12l.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 19:59
|
|
|
Sellekohta ütlen ma ainult BS.
Kui tahad reaalselt kütusekulu teada, siis paak täis, 100km jutti ja uuesti paak täis. Veame kihla et sõidad alla 10?
Linnas praeguste ilmadega ja Sinu pakutud kirjeldusega on 17 täiesti ok, kui mitte vähe.
Arvesta juurde need hetked kui tiksud niisama fooritaga, kiirendused. Lisaks peab see 1,8 ajama sul käigukastis praeguste ilmadega ringi mitte õli,
vaid saaremaa sülti.
Summuti on vabalthingava üks olulisemaid detaile, niikaua kui see pole korras, ei ole ka eriti millestki rääkida.
|
|
|
|
sass01
huviline
Registreerunud 08.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 20:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Kui tahad reaalselt kütusekulu teada, siis paak täis, 100km jutti ja uuesti paak täis. Veame kihla et sõidad alla 10?
Linnas praeguste ilmadega ja Sinu pakutud kirjeldusega on 17 täiesti ok, kui mitte vähe.
Arvesta juurde need hetked kui tiksud niisama fooritaga, kiirendused. Lisaks peab see 1,8 ajama sul käigukastis praeguste ilmadega ringi mitte õli,
vaid saaremaa sülti.
Summuti on vabalthingava üks olulisemaid detaile, niikaua kui see pole korras, ei ole ka eriti millestki rääkida. |
Aitäh asjaliku vastuse eest!
Proovin ära lähiajal palju võtab kütet 100le maanteel, ning sumpsi teen ka lähiajal korda.
Muidu fooritaga istumisest ja autos passimisest pole haisugi, sest ma elan Põlvas kus liiklus nö olematu ka foore ka pole,
ainus tiksumine kestab mul auto soojendamisel.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 20:21
|
|
|
Auto soojendmine praeguste ilmadega.....üle 2 liitri tunnis, arvesta edasi.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 20:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sass01
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
vaid saaremaa sülti.
Summuti on vabalthingava üks olulisemaid detaile, niikaua kui see pole korras, ei ole ka eriti millestki rääkida. |
Aitäh asjaliku vastuse eest!
Proovin ära lähiajal palju võtab kütet 100le maanteel, ning sumpsi teen ka lähiajal korda.
Muidu fooritaga istumisest ja autos passimisest pole haisugi, sest ma elan Põlvas kus liiklus nö olematu ka foore ka pole,
ainus tiksumine kestab mul auto soojendamisel. |
Ja paaki täida paar - kolm korda samas tanklas. Siis saab kulu reaalselt lugeda.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 23.02.11 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTROLisaks peab see 1,8 ajama sul käigukastis praeguste ilmadega ringi mitte õli, vaid saaremaa
sülti. |
Uskumatu, milline süldi isu tuli hetkel...
|
|
|
|
|