Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Millal küll Tallinnas Saku tnv-l Veloplussi ees olev liikluskorraldus normaalseks muutub :D (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1977)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.02.11 17:58 Tsiteeri
Millal küll Tallinnas Saku tnv-l Veloplussi ees olev liikluskorraldus normaalseks muutub :D

Juba aastaid ja veelkord aastaid on pilt samamoodi. Tavalisel kellaajal küll vähem, kuid eriti tipptunni ajal tekkib vasakule pöörajatest, kes tahavad Pärnu mnt-le saada 3 rida mis eeldab seda, et paremale Saku tänavale keeramine muudetakse kõige parempoolse auto poolt võimatuks. Huvitav on see, et olen aastaid Tallinnas ringi sõitnud aga pole komistanud ühegi sellise koha otsa, kus sedasi aegajalt sõiduvõimalus ära nullitakse :D Kuna mu töökoht asubki Saku tnv-l ja seda juba üle 10 aasta siis olen selle aja jooksul lugematuid kordi sellist korralagedust näinud ning samamoodi ka lugematul korral närviliste juhtide signaalitamisi kuulnud ning ka ise päris mitu head törtsu signaali lasknud. Sellest kohast veidi edasi Saku tnv ja Käru tnv ristumiskohas on veel üks huvipakkuv kohake. Käru tnv-lt tulijail on eesõigus parema käe reegli näol esimesena ristmikule välja sõita, aga seda teavad mõned üksikud vist sest liikluskorraldus on suht halvasti nähtav ning 99% juhtidest sind läbi ei lase. Imestan vahel, et seal kindlustuspettusi ei korraldata, ju siis ei teata seda head kohta veel. Tõmbad õigusega Käru tänavalt Saku tänvale ... vasakult tulija kütab sulle mõnuga sisse ja asi klaar. Pole aga siiani seal klaasikilde näinud nii et juu siis pole probleeme.

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/sakutnv.jpg

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 18:01 Tsiteeri

Kusjuures see veel miilitsamaja juures ! Põhimõtteliselt nende endi nina all, toimub selline korralagedus :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 17.02.11 20:00 Tsiteeri

TV-s (vist Kanal2-s?) on mingi autodeteemaline saade, kus on muuhulgas näidatud selliseid lausrikkumisi (viimati mäletan, et näidati stop-märgi eiramisi), pead neile vihje saatma. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 20:15 Tsiteeri

Liikluskorraldusel pole mitte midagi viga, erinevalt autojuhtidest.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.02.11 20:21 Tsiteeri

:o paras hullar...meenub kohe naljarubriigis lingitud India liikluskultuur.
Oskaks kosta ainult; et löuga!
Päris vinge vaatepilt vöib olla, kui "augu" tekkimisel need 3 ka koos sööstaksid.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits

Päris vinge vaatepilt vöib olla, kui "augu" tekkimisel need 3 ka koos sööstaksid.

Jah, näiteks midagi sellist:
Fordimees mõtleb: ma olen kõige lähemal ja jõuan kõige enne pöörde teha. Volvomees aga vaatab, mingi ront Ford seal kõrval, mul on küll natuke suurem ring teha, aga oma võimsama mootoriga jõuan temast enne pöörde ära teha. Audimees aga vaatab ja itsitab pihku, haha, neil tontidel on küll paar meetrit lühem vahemaa, aga neil ei ole quattrot.:D (ma küll ei tea kas see pildil olev Audi on Q, aga oletame. :P)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.02.11 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits

... aga neil ei ole quattrot.:D (ma küll ei tea kas see pildil olev Audi on Q, aga oletame. :P)

Volvo samuti nelik ;)
Aga jah...üldiselt siiski juhtide suhtumine on arulage ... igatepidi löhkine küna, seda seniks, kuni ei suudeta omale korraldust selgeks teha.

Tarmo sönastus on I-le täpiks.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 17.02.11 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
..... aga neil ei ole quattrot.:D (ma küll ei tea kas see pildil olev Audi on Q, aga oletame. :P)

Volvo on 4x4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 20:54 Tsiteeri

ok, sel juhul Audi juht mõtleb, kõrval on küll ka neliveoaga masin, aga see ei ole ju Audi... :P

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 21:30 Tsiteeri

Mis virisete:D Seal on ju kolm rida kuhu keerata:D Audi keerab kesklinna poole suunduvasse ritta ja ülejäänud kaks keeravad kahte Järve poole minevasse ritta:P Milles on probleemi:P. Lisa sinna valemisse üks roheline TAK värvides buss, mis aeg-ajalt seal pööret teeb ja elu on veel huvitavam.

PS. Suvel on seal tavaliselt 4 matsi keeramas kusagile+ viies kes üritab samast august paremale keerata ja nii on see olnud juba 10 aastat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 17.02.11 21:57 Tsiteeri

Justnimelt, 4 rida pole sugugi haruldus:). Ntx Tondi ärikeskuse taha ei olegi mõnikord muudmoodi võimalik keerata, kui julmalt ja konkreetselt vahele surudes ja teed blokeerides. Aga konkreetse pildi pealt audijuht sai oma load küll automist (rubla ja kategooria) - väike mõttetegevus annaks ju tulemi, et mõni ullike tahab paremale ka keerata ja võiks eest ära kobida.

Käru tn puhul jääb kuni viimase hetkeni tunne, et tegu on parklaga, sellepärast ka kõik rahulikult läbi kütavad sealt. Kah igapäevane sõitja:P

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
jetLine
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 4,2 V8 q

postitati 17.02.11 22:02 Tsiteeri

Tsitaat:
TV-s (vist Kanal2-s?) on mingi autodeteemaline saade, kus on muuhulgas näidatud selliseid lausrikkumisi (viimati mäletan, et näidati stop-märgi eiramisi), pead neile vihje saatma. :P

Natuke teemaväline, aga samas vist ei ole ka.

Seesama tundmatu liiklussaade kutsus kunagi üles ise filmima ka minu meelest igasuguseid nõmedaid olukordi. Just kahetsesin eelmisel nädalal, et polnud kaamerat ega fotokat, kui avanes aknast vahva vaatepilt.

Tuukri ja Jõe ristis olevast Statoilist (täpsemalt Lootsi tänavalt) ei tohi juba mõnda aega ei paremale ega vasakule Tuukri tänavale keerata. Ühtlasi ei tohi Lootsi tänavale keerata Tuukri tänavat mööda tulles vasakpöördega. Seda kõike on seal väga tihti passimas patrull, kes naudib kuuma kohvi ja kabanosse. Mõnikord vahivad tunde ja muudkui laksavad trahve, sest väga paljud eiravad seal lihtsalt neid märke.

Ükspäev siis lõpetas seesama patrull passimise ja keeras sujuvalt keelumärgi alt vasakpöördega Tuukri tänavale ja sõitis Pirita poole minema. Mul jäi karp lahti.

Polekski nende peale nii verine, kui nad oleks sealt lihtsalt möödaminnes läbi sõitnud. Ikka juhtub endalgi, et ei viitsi päris näpuga seaduses järge ajada, aga rikkujatele trahve kirjutada ja ise sama rikkumine kohe peale seda korda saata on ikka uus tase...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.02.11 08:15 Tsiteeri

Ja teemaalgataja tahaks sinna ilmselt moodsaid, 10 meetrise läbimõõduga ringristmikke?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.11 09:33 Tsiteeri

Nagu juba ka öeldud, siis ideeliselt ei ole tegelikult seal miskit valesti, vasakule keeramiseks on ka kolm rida ilusti olemas (kaks järve poole, kolmas kesklinna poole). Probleem ei ole seal muus kui vaid see, et lihtsalt liiklustihedus on suur ning paremalt tuleb muudkui masinaid peale ja nood kolm siin ootama jäävadki, ei jää muud üle kui nina lihtsalt vahele pressida :(
Probleemiks on seal teekatte märgistuse ja liiklusmärkide puudumine, sest nt kui too parempoolne audi jõudis sinna esimesena kus pööret ootamas veel kedagi ei olnud, võttis ta loomulikult parempoolsesse serva... mõte aga oli tal aga äkki järve poole pöörata... siis on tal küll juba probleem sinna saamisega.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.5% - SQL: 58.5%]