Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: OEL vilgub jälle... (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1200)
Audis
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: C5 Audi A6 Quattro

postitati 15.02.11 16:00 Tsiteeri
OEL vilgub jälle...

Tervist huvilised, klubilised.Oleks siis selline küsimus, et mis värk on? Käisin 22.12.2010 CarStop-is õli vahetamas. Lasin seal ühtlasi ka selle OEL ära nullida. Nüüdseks olen kulgenud umbes ~5000km ja jälle ta vilgub:o Ennem sõitsin Bmw-ga sellel oli kah see õlivahets intervalli värk, et millal vahetama peaks õli.Sellel aga polnud kindla läbisõidu järgi. Ta arvestas ise külm käivituste ja värkide järgi(kusagilt lugesin bmw foorumis).Küsimus siis kas audil ka selline teema? Autoks A6 2.4q 121kw:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 16:47 Tsiteeri

Seda intervalli pikkust,peaks saama muuta,selle millal ta sul vilkuma hakkab.Aga ju nad panid selle jube lühikeseks,et ta sul juba 5000km uuesti vilgub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audis
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 16:57 Tsiteeri

No kleepsu peal on 15.000 mis ukse sisse kleebiti:P Küsimus siis veel selline, et kui õli langeb näiteks alla min.ala kas ta siis ei anna märku?

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 15.02.11 17:03 Tsiteeri

Ta vaatab ainult läbisõidu. Kui õli kaob ära, siis ta näitab ikka õli pilti. Diagnostika juhe külge ja vaatama, mis seal tehtud oli.

Audis
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 17:13 Tsiteeri

Selge:) Aga minu autol ei ole seda suurt displayd. 98a masin... Mäletan et ühel tuttaval oli 2001a A6 ja kui temal õli min. langes siis hakkas kollane õlikann põlema(Display-ga).Punase süttides sõitis 10km ja nukkad olid õhtal:D(2.5 v6 tdi)

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 15.02.11 17:35 Tsiteeri

Punane õlisurve tuluke on ju ikkagi olemas igal autol. Kui süüte sisse paned, siis vilksatab korra. Peale käivitamist peaks ära kaduma.
See kompuutri kollane õliteade võis olla õlitaseme anduri mingi teema (ei ole kindel). Kui suvalise mootoriga ilma õlirõhuta 10km sõita, siis ei tulegi sealt midagi head kahjuks.
Punaste vigadega ei tohiks üldse sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 17:37 Tsiteeri

Asi ei ole aastas. Mõnedel on, mõnedel ei ole. Aga sul on selleks igal juhul oma tulike selleks.

Audis
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 17:43 Tsiteeri

Ei jah ma saan aru ja tean et mul see punane õlikann mul täitsa olemas. Lihtsalt huvitaks selline asi et kui õli tase langeb miinimumi kas ta siis kah annab mingi teate armatuuris? Nagu näiteks displayga varjandil... või hakkab minul service OEL vilkuma? Sest kui 5000km tagasi sai uus õli ja ka OEL reset tehtud siis oleks vb normaalne kui ta hakkas 9000 peal vilkuma ja 10000 põlema? Olen kõigil autodel mida omanud alati 10 000 õli vahetanud:)

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 18:11 Tsiteeri

Võib olla lihtsalt keegi muudas ära seda õlivahetamise intervalli. Kui õli pole, siis peab punane tuli vilkuma.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 15.02.11 18:22 Tsiteeri

Service oel hakkab põlema ikka ainult siis kui kilometraa˛ on täis. C5-l saab seda väga lihtsalt ise ilma arvutita ära nullida. Otsi foorumist, saad abi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audis
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 18:25 Tsiteeri

No jah. Kokkuvõtteks võib siis öelda, et see OEL on seotud ainult õli intervalli arvestamiseks läbisõidu näol ja ei ole seotud millegi muuga(külm käivitused, agresiivsem sõidustiil jne..)?

To: janar! Jah ma tean, et seda saab ise kustutada. Miks ma teema tegin on selleks, et seda resetiti 5000km tagasi ja nyyd vilgub ta jälle tundus see mulle imelik:)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.02.11 19:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audis
No jah. Kokkuvõtteks võib siis öelda, et see OEL on seotud ainult õli intervalli arvestamiseks läbisõidu näol ja ei ole seotud millegi muuga(külm käivitused, agresiivsem sõidustiil jne..)?

Kuna arvuti kaudu resettides pannakse päevade ja km-de arv täpselt paika, siis ei.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]