Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kuidas navi plaati teha (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 4909)
saki
huviline

Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.11 10:50 Tsiteeri
Kuidas navi plaati teha

Auto on 2006a. A4 avant. ON kellelgi kogemusi, kuidas navi plaate kirjutatakse. Yhe plaadi ma kirjutasin imgburneriga, kuid see tööle ei hakanud, tegi ainult uuenduse ära. Keegi kes asjast hästi jagab võiks teada anda, oleks väga tänulik. Operatsiooni systeem on minu arvutil vista , olen kuulnud, et sellega ei saa kirjutada navi plaati.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 03.02.11 13:25 Tsiteeri

Selleks vaja kirjutamist toetavat rauda ja teatud tüüpi plaate. Ka siit läbi käinud see teema juba (otsing) või siis vaata http://audiforum.us/maps-firmware/1591-how-make-backup-nav-dvd-disk.html
Kirjutada võid üksküik millega, aga auto ei hakka neid lihtsalt lugema. Õigemini, hakkab nagu update tegema aga kuhugi kaugemale ei jõua. Kui see juhtub, tähendab, et plaat valesti kirjutatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 03.02.11 20:35 Tsiteeri

Võti on selles, et tee .iso fail kui ei ole selles vormingus. Ära kõrveta plaadile faile (vist oli 5 tk) tõstes neid Nerosse ühekaupa vaid saada .iso image otse open with kaudu. Nii teeb ise mis vaja ja sina valid ainult hiljem kiiruse mis peab olema kõige aeglasem. Mina vähemalt olen kõik backupid nii teinud. Kui sul, aga on .mdf vormingus fail, siis saad kõrvetada ainult img burniga ja sellisel juhul pead selle .mdf faili ühes tükis open file location kaudu sisestama. See on muidugi DVD puhul nii olnud.
Loodan, et said abi.

;)

saki
huviline

Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 17:40 Tsiteeri
backup fail

Mul on selline värk, et tõmbasin RNE pakitud versiooni ja kui ma selle lahti pakkisin siis läks fail yheks ja ja selle plaadi lasingi imgburneriga plaadile, peale seda tegi ainult updati. kysimus oleks, et mis moodi see buckup faili tegemine käib`? Kas nii, et teen neroga buckup faili ja kui see valmis siis panen buckupfaili ja lahtipakitud faili imagega kirjutama. või sain ma valesti aru. tänks kes oskab aidata

saki
huviline

Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 17:45 Tsiteeri
thänks HangOver

Proovin sinu varjanti annan siis teada ka kuda läks. Aint plaat tuleb muretseda. Ja alla tiritud plaat on hoopis RNS-E. Sorry minu näpukas.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 08.02.11 20:22 Tsiteeri

Ahsoo RSN-e. See minuteada on cd versioon. Arvasin, et sul ka MMI dvd versioon.
Aga põhimõte peaks olema kirjutamisel siiski sama kuigi enam kindel ei ole. Aga proovi anna teada, siis teab edaspidi.
:)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]