Rauntz84
huviline
Registreerunud 19.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 30.01.11 09:18
|
|
|
Vajan abi detaili tuvastamisel.
http://nagi.ee/photos/Rauntz84/17577879/
Asub siis Audi A4 pagaasnikus juhipoolsel küljel polstri taga.
Ehk keegi saab öelda, mis jupiga tegemist?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.01.11 09:24
|
|
|
Kas autol kärukonks on?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 30.01.11 09:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas autol kärukonks on? |
See ei ole konksuga minu arvates seoses.
Ka enda masinal olnud konks (juhtmed alles olemas), kuid pildil olevat vigurit pole mulle veel paneelide eemaldamisel silma jäänud.
Rauntz, proovi välja selgitada, kus juhtmepundal alguse saab ja kus löppeb.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.01.11 09:43
|
|
|
Kärukonksu pakkusin seetõttu, et masinatel, milledel kompuuter peal koos pirni läbipõlemiskontrolliga, nendel võib mingitel juhtudel kärupistiku järgi
pistmine veateate anda, selleks paigaldatakse releeplokke, et seda häiret ei annaks, minu kogenematu silm näeb seal eemaldatud kestadega releesid, ma
pole aga ametilt autoelektrik ega üldse elektrik, seega võib jutt toores tunduda
|
|
|
Rauntz84
huviline
Registreerunud 19.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.11 11:13
|
|
|
Jah autol olemas kärukonks ja pistik. Antud jupi juhtmed ühinevad teatud maal teiste juhtmetega(suuna-, sõidu-, ja piduritulede juhtmetega). Kahjuks
lappisin masina juba kokku, nii et äkki tunneb keegi lihtsalt selle jupi ära. Siis ei pea ma juhtmeid pidi järge ajama, sest nad korralikult kokku
teibitud ja kohati kõrid ümber.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 30.01.11 11:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rauntz84
Jah autol olemas kärukonks ja pistik. Antud jupi juhtmed ühinevad teatud maal teiste juhtmetega(suuna-, sõidu-, ja piduritulede juhtmetega). Kahjuks
lappisin masina juba kokku, nii et äkki tunneb keegi lihtsalt selle jupi ära. Siis ei pea ma juhtmeid pidi järge ajama, sest nad korralikult kokku
teibitud ja kohati kõrid ümber. |
Nagu juba öeldud on tegu käru pistiku releeplokiga.
|
|
|
Rauntz84
huviline
Registreerunud 19.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.11 13:04
|
|
|
Ok tänud.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.01.11 13:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas autol kärukonks on? |
See ei ole konksuga minu arvates seoses.
Ka enda masinal olnud konks (juhtmed alles olemas), kuid pildil olevat vigurit pole mulle veel paneelide eemaldamisel silma jäänud.
Rauntz, proovi välja selgitada, kus juhtmepundal alguse saab ja kus löppeb. |
Sellist jurakat ei leia oma masinast need kodanikud, kelle liikurile on paigaldatud kärukonks tehasest koos vastava "lampekontrolle" jublakaga
releekarbis. Need, millele on paigaldatud viisakas aftermarket kärukonks, aga juba enne banaanivabariiki jõudmist, leiavad antud teemas jutuks oleva
juraka üldjuhul taga vasakpoolses panipaigas ja seda selleks, et jätta originaal "lampekontrolle" karbike kapoti alla. Kuidas seda eristada on suht
lihtne, kas koodi järgi "lampekontrolle" jurakal või armatuuris asetseva lisapirni järgi, mis vähemalt suundade näitamisel samuti vilkuma hakkab kui
käru pistik on ühendatud ja tekib "lisakoormus" käru suunatulede näol (mõnel mudelil hakkab see "lisatuli" vilkuma koos ohutulede sisse
lülitamisega).
PS! Öelge mulle ka mõni koht, kus meie banaanivabariigis samasugune jurakas kenasti vahele pistetakse kärukonksu paigaldades ja ma lähen kiidan neid
isiklikult. Enamus rõvetsevad lihtsalt kärukonksu pistiku juhtmed kuidagi teiste juhtmete külge kas siis koorides ja tinutades või juhtmekilleritega
(vidinad, mis kaabli ümber pressitakse ).
Teemaalgataja võiks selle olluse teibiga üle käia kui originaal plast korpust kuskilt pagassist enam ei leia, valede olude kokkulangemisel võib
sellest mõnuga suitsu sellisel "avatud" kujul saada .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 30.01.11 13:40
|
|
|
Kps, hea, et meelde tuletasid...suunda lülitades on töesti ka vilksamisi konksu kujutist märgata.
Küll aga varustusnimekiri konksu olemasolu ei pajata...vöi ei peagi .
Jälle targem
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|