ataimar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b3 2,0 83kw
|
postitati 21.01.11 21:29
|
|
|
b3 näidikute plokk jupsib
Tere!
Ehk oskab keegi Teie seast öelda kas on võimalik korda teha ükskõik kumba b3 näidikute plokkidest.Ühe plokiga see jama et temp.näidik ja bensu näidik
ei toimi.Teise plokiga see jama et spido näitab jõnksutades mingit umbmäärast kiirust,üks suunatule tuluke koguaeg põleb,kaugtulede tuluke koguaeg
põleb(kui kaugtuled sisse lülitada siis kustub) ja kui suuna sisse paned siis hakkab ka üks valgustuse pirn vilkuma.Mõlemaid plokke proovin sama auto
peal.Kas oleks võimalik 2-st üks korralik saada või peab uue hankima-ehk keegi oskab nõu anda.
Ette tänades.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 22.01.11 07:18
|
|
|
Temp ja bensiini näidiku mittetöötamise kohta on DIY(Tee see ise) rubriigis kirjutanud Wookie väga toreda juhendi, kuidas nende potsikute ühendusi üle
joota.
Jutu järgi tundub bensiini ja temperatuuri näidiku töölesaamine kergem, kui teise ploki hädadest aru saamine. Ehk on ka mingi lihtne viga, kuid seda
netiteel täpsemalt ei selgita.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ataimar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b3 2,0 83kw
|
postitati 22.01.11 18:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Temp ja bensiini näidiku mittetöötamise kohta on DIY(Tee see ise) rubriigis kirjutanud Wookie väga toreda juhendi, kuidas nende potsikute ühendusi üle
joota.
Jutu järgi tundub bensiini ja temperatuuri näidiku töölesaamine kergem, kui teise ploki hädadest aru saamine. Ehk on ka mingi lihtne viga, kuid seda
netiteel täpsemalt ei selgita. |
Ok tänud.Üritan teema üles leida
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 22.01.11 18:45
|
|
|
Ma vähe risustan teemat . Seletage mulle B3 kellades olevaid nuppe . Paremal pool kellasid on 1 vähe uputatud nupp, mida see teeb ?
|
|
|
|
Kaljoskin
huviline
Registreerunud 26.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.0 83kW
|
postitati 22.01.11 20:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Ma vähe risustan teemat . Seletage mulle B3 kellades olevaid nuppe . Paremal pool kellasid on 1 vähe uputatud nupp, mida see teeb ?
|
Sellega saab bensiinikella seierit seada.
|
|
|
AndreasS
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm
|
postitati 28.01.11 01:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ataimar
Teise plokiga see jama et spido näitab jõnksutades mingit umbmäärast kiirust,üks suunatule tuluke koguaeg põleb,kaugtulede tuluke koguaeg põleb(kui
kaugtuled sisse lülitada siis kustub) ja kui suuna sisse paned siis hakkab ka üks valgustuse pirn vilkuma.
| See paistab tüüpviga olema. Mul on täpselt üks ühele diagnoosiga plokk praegu peal.
|
|
|