Lehekülgi: 1 2 |
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 16.09.04 14:55
|
|
|
Audiclub.ee ja Streetrace.org
kogugem mõtteid siis siia
moraal, manitsused, õigustused
mõlema saidi reklaam autol jne ...
minu arvamus, SR ei ole striitreissi propageeriv sait, vaid auto huviliste kogumik, kellest enamus ei mahu ühe klubi alla ... väike osa sellest
rahvast ka reisimas käib ... ka AC liikmed ...
saidi reklaam siiski tundub, et on taunitav paralleelselt AC reklaamiga ...
Aga kui reklaamiks Auto24.ee-d siis oleks see vist lubatud ...
Või äkki sobiks mõne stripiklubi saidi reklaam paremini kui Sr.orgi oma, olgugi, et läbi selliste asutuste vahendatakse litse, mis oleks ka justkui
taunitav ...
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
postitati 16.09.04 15:29
|
|
|
No nii ikka ka ei saa olla jah et kui oled AC liige siis unusta SR.org...
Endine "insche"
|
|
|
|
AndresS
huviline
Registreerunud 08.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: E53 & E46 & E36 & E30
|
postitati 16.09.04 15:50
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ints11
No nii ikka ka ei saa olla jah et kui oled AC liige siis unusta SR.org... |
Ja miks siis ei peaks saama?
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 16.09.04 16:27
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja AndresS
Tsitaat: | Esialgne postitaja ints11
No nii ikka ka ei saa olla jah et kui oled AC liige siis unusta SR.org... |
Ja miks siis ei peaks saama? |
Andke andeks, kui mingi autoklubi hakkab piirama liikmete käimisi, siis on see küll väga mõttetu. Ei saagi nagu, mis see Sr-r kõigile ette jääb. Eile
oli ka ikka päris mitu klubilist Sr-il. On sellest siis midagi halba???
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 16.09.04 17:13
|
|
|
No põhimõtteliselt on nii, et igasugune illegaalne tänavakihutamine on jama. Ise ma seal ei käi, ning ei arva ka sellest midagi.
Samas on see omamoodi osa autokultuurist, mis on igas normaalses riigis. Oleks ma noorem, äkki ka käiks.
Mis puutub Sr ja ac klepsudesse 1 jja sama autopeal, siis loodan, et ac liikmed on just need "täiskasvanumad" ega propageeri
tänavakihutamist. But hey, thats just me.
|
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
postitati 16.09.04 17:44
|
|
|
Jeah ... minu autol on ainult AC kleeps ja kahte "kohta" ma ühel autol ei kavatse reklaamima hakata. Aga suhtumine, et streetrace üritustel
käia ei või kui oled ühe autoklubi liige ... käin seal kus tahan. Loomulikult tuleb mingi hetk ette piir, et "teen kõike mis pähe tuleb",
siis sellist liiget klubisse ei taheta enam. Loen igapäev SR foorumit ja leian sealt igasugust mõttetust, kahjuks leiab seada ka AC foormist. Kuid
minu suhtumine on selline, et KÕIKE pole vaja kommenteerida, sest sellega tekitatakse mõtetu TEEMA arendus. Las LOLLID kommenteerivad, kui see neile
nii väga ette jääb. Kui EI meeldi, siis ära loe.
[Toimetatud 16.09.04 Postitaja janek]
.............
|
|
|
|
AndresS
huviline
Registreerunud 08.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: E53 & E46 & E36 & E30
|
postitati 16.09.04 17:46
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Rallymees
Andke andeks, kui mingi autoklubi hakkab piirama liikmete käimisi, siis on see küll väga mõttetu. Ei saagi nagu, mis see Sr-r kõigile ette jääb. Eile
oli ka ikka päris mitu klubilist Sr-il. On sellest siis midagi halba??? |
Vaata Rallymees:
SR on iseenesest illegaalne avalikel tänavatel kihutamine. Asja märksõna ongi seadusega vastuolus avalikel teedel tulistamine. Eriti bro on ka kui
politsei ennast jälitama saab. Õige SR-ga kaasneb ka suur risk, millest siis saadaksegi seda rahuldust. Kahjuks ei pane need reissomaanid mitte ainult
enda elu/tervist/autot ohtu, vaid ka väga paljude süütute inimeste omi. Ja see värk mulle sellepärast ei istugi.
Eesti SR aga on maiteagi mis. Kuna ma ise pole ühelgi üritusel käinud, siis väga sõna ka ei võta. Mulle piisab sellest infost, mis minu kõrvu on
kostunud. Usaldusväärsetest allikatest.
Olen seda (SR) foorumit aegajalt sirvinud ning seal on tõsiselt asjalikke inimesi tegelikult. Näiteks kasvõi autosoundi ehitajad. Ju siis on see hea
ja ainuke koht, kuhu need eesti pioneerid on kogunenud. Aga see suurem osa... ja see jutt seal... ja nende käitumine tavaliikluses... Njah.
Ja kui Streetrace sait ei propageeri streetrace'i, siis why the hell on sel asjal selline nimi? See nimi on juba rahva seas nii lörtsitud, et
õigel striitreisseril on vist ka häbi.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 16.09.04 18:36
|
|
|
Ei saa piirata AC foorumi liikmete vabadust käia kus tahavad. Soovitatav on siiski AC sümboolikat kandvate autodega mitte
illegaalsetel kiirendustel osaleda. Samuti on soovitatav AC sümboolikat kandva auto peal Streetrace.org sümboolikat mitte eksponeerida. Keelata ei
saa, aga soovitada ikka võib. Streetrace.org foorumis on palju asjalikke liikmeid, paljud neist on esindatud mitmetes teisteski foorumites, aga selle
nime maine on siin Eestis nii mutta tambitud (ja IMO mitte asjatult), et igasugune AC seostamine streetrace.org'iga on minu arvates siiski
ebasoovitav...
[Toimetatud 16/09/04 Postitaja Joel]
|
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
postitati 16.09.04 18:54
|
|
|
Küsimus Joel'ile. Kas see Soovitatav on siiski AC sümboolikat kandvate autodega mitte illegaalsetel kiirendustel osaleda. Samuti on
soovitatav AC sümboolikat kandva auto peal Streetrace.org sümboolikat mitte eksponeerida. lause on sinu enda seisukoha või AC juhatuse
väljendus?
Minu küsimus pole mingi norimise eesmärgil vaid lihtsalt endale ja teistele teadmiseks 
[Toimetatud 16.09.04 Postitaja janek]
.............
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 16.09.04 20:07
|
|
|
Ma küll ei saa momendil rääkida kogu juhatuse eest, aga mina isiklikult küll ei ole huvitatud nägemast politseikroonikas suure AC kleepsuga autot, mis
illegaalsel kiirendusvõistlusel just vahele tõmmatud ja mida võsapets siis hurjutab 100ga. Eriti magus oleks kui ta veel AC ka välja tooks eraldi,
eksju.
[Toimetatud 16.09.04 Postitaja rass]
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 16.09.04 20:10
|
|
|
Mu eelmise posti viimases lauses on kirjas "minu arvates" ja nii see ka oli mõeldud. Ametlik seisukoht kujundatakse MTÜ loomisel
asutajaliikmete poolt ja fikseeritakse sisekorraeeskirjades...
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 16.09.04 20:46
|
|
|
jälle üks tore teema
tehke nii nagu endal parem on ja et poleks inimesi kellel miskit iniseda oleks
siia teemasse sobib ilusti see lause:
TEE SEALE SELGEKS, ET KARTUL ON OTSAS, IKKA KÜSIB JUURDE
ja selle teema kallal on ka nämmutatud küll ja küll
kallid inimesed kui te tunnete et teid keegi mingil määral piirab/ ahistab siis vältige seda inimest/klubi või mida iganes
tehke nii et kellelgi pole midagi öelda
ja minu meelest on äärmiselt nõme seostada iga politseile vahele jäänud AUDIT kohe AC -ga
minu meelest te ise puhute selle asja suureks et oo näe vend jäi vahele ja sõitis audiga
keda kotib aru ma ei saa
nagu krdi haigete kari audi siin audi seal
võiks juba sipukatest välja ronida ehk
ma leian et siin see klubi ega ka ükski teine klubi ei saa mul küll mitte kui midagi keelata
ja nagu eespool mainiti siis soovitada võib küll jah sda ei saa keegi keelata
aga vahest tundub et see AC puhutakse nii üles et sure või maha igal asjal peab olema audi märk ja kui ei ole siis on kohe...
ja SR -i kohta nii palju et tänu illegaalsetele üritustele on see klubi üleüldse moodustunud ja kui politsei ei suuda seda peatada siis ei suuda seda
keegi muu ka sest ega mingi suva vend ei tule mulle ütlema küll kus mina oma auto kummi põletada võin(v.a. loomulikult maa omanik )
aga muidu päris tore teema jälle üles tõstetud  
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
postitati 16.09.04 21:26
|
|
|
Sellest ma rääkisingi.. AC mind piirama ikka ei hakka 
Endine "insche"
|
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
postitati 16.09.04 21:27
|
|
|
Sry, minuviga... sain valesti aru 
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.04 22:29
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
ja minu meelest on äärmiselt nõme seostada iga politseile vahele jäänud AUDIT kohe AC -ga
minu meelest te ise puhute selle asja suureks et oo näe vend jäi vahele ja sõitis audiga
keda kotib aru ma ei saa
nagu krdi haigete kari audi siin audi seal
võiks juba sipukatest välja ronida ehk
ma leian et siin see klubi ega ka ükski teine klubi ei saa mul küll mitte kui midagi keelata
ja nagu eespool mainiti siis soovitada võib küll jah sda ei saa keegi keelata
aga vahest tundub et see AC puhutakse nii üles et sure või maha igal asjal peab olema audi märk ja kui ei ole siis on kohe... |
Ma olen siianii neid teemaarendusi kõrvalt vaadanud aga seekord mõtlesin ka ise paar sõna sekka öelda.
Alustaks siis selgitusega, et selle sama teema sisu sai alguse tegelikult chatis ja jutu üks suunadest oli streetracel ( onamisel - noorte släng
vist, millest minusugune käbi ei tea midagi) osalemisest, mitte streetrace.org lehekülje lugemisest.
Kui Sulle on Eestis toimuvatest ametlikest kiirendusvõistlustest (mis toimuvad selleks ette nähtud kohas, ajal ja vastavate reeglite ning minimaalse
ohu teguriga ) tõesti vähe, siis ongi lahenduseks see, et Sa lihtsalt ei ehi oma autot klubi (mis Sinu arust on nagunii pointless üritus) sümboolikaga
ja teed seda, MIDA SINA TAHAD.
Soovitaksin tutvuda EBK vastuvõtu tingimustega ja eriti punktiga,
mis räägib klubist väljaheitmisest. MTÜ Eesti Audi Klubi põhikiri tuleb natukene vast leebem aga kindlasti mitte punkti osas, mis räägib klubi
sümboolikat omava autoga streetrace taolistel üritustel osalemisest.
Keegi ei ole keelanud ja ei hakkagi kunagi keelama inimeste käimist streetrace taolisel üritusel. Vahe on siiski selles, kas sa käid seda vatamas
(mileks ei näe ka vähemalt mina vajadust) või seal osalemas. Samuti ei ole see klubi kellegile kohustuslik. Kui ta tundub nii mõttetu/ahistav või
millena iganes, siis võib alati saata mulle u2u ja ma võin aidata sellest jubedast klubist vabanemisel, kasutajanime kustutamisel teel.
Tsitaat: |
ja SR -i kohta nii palju et tänu illegaalsetele üritustele on see klubi üleüldse moodustunud ja kui politsei ei suuda seda peatada siis ei suuda seda
keegi muu ka sest ega mingi suva vend ei tule mulle ütlema küll kus mina oma auto kummi põletada võin(v.a. loomulikult maa omanik ) |
Äkki seletad mulle ja kindlasti veel paljudele, et kus nn. streetracel see klubi siis aluse sai ?
Kui sa vihjad sellele, et algatatud sai ta streetrace.org foorumis olnud teema põhjal, siis minuarust pole foorumi lugemine ja streetracel osalemine
vist päris ühed ja samad asjad ?
Lisaks lõppu veel niipalju, et tegmist on minu isiklike väljaütlemiste ja seisukohtadega.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.04 22:45
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Sermon
et siis nagu .... ??? 
teemast võib nii aru saada, et kui sõidan ringi audiga, siis kohe kahjustan teie mainet ?  
pean auto maha müüma ?
olen liige küll siin foorumis ja kleepsud juba ammuilma maha tõmmatud, sest mõned siin üritavad inimest muuta, või mida iganes 
enivei saage aru, et selline asi, nagu "ma olen AC liige ja ma ei tohi minna SRile " jne jne... unustage heaga ära, võibolla tõesti mõned on nii
lambad, et suhtuvad sellesse klubisse nagu oleks see ta elu (nagu mõndadele on rate.ee)...
mind eriti küll nagu ei koti 
vaba mees vabal maal ja teen mida tahan, kus tahan ja kellega tahan 
|
Alustuseks pean kohe mainima, et väga sisukas postitus, eriti need
emotikonid iga lause lõpus.
Kui Sa veel aru pole saanud, siis meil ongi vaba maa ja vabad inimesed, vähemalt Eesti mastaabis. Ükski klubi pole kellegile kohustuslik ja sinna
kuulumine on täiesti vabatahtlik.
Ei hakka juba eelnevas postituses öeldut üle kordamaaga loe seda ja sealt peaksid leidma enamus küsimustele vastused, mis Sinu pead vaevavad.
Mul on üks tagasihoidlik soovitus ka teile härrased, MarkoC, Rallymees, Driver ja Sina Sermon. Kui see klubi teile nii vastuvõetamatu on, ahistab teie
kodanikuõigusi ja üleüldse tekitab stressi, siis te võite ju teha alati UUE JA PAREMA AUDI KLUBI. Kus pole juhatust (kes Teid ja Teie õigusi jubedalt
piirab), kus pole reegleid ja kus keegi ei inise koguaeg, kui mõnel streetracel käid "kummi vilistamas".
PS: Paluks seda viimast osa südamesse mitte võttal. Kõigil, kelle nimesi ma mainisin või kes ennast ka nime mainimata puudutatuna
tundsid.
Rohkem ma seda asjalikku ja arukat teemat oma mölaga ei risustada. Peace 
Lisan ka siia lõppu, et tegemist on minu isiklike seisukohtade ja väljaütlemistega.
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.04 06:29
|
|
|
hmmm
minu point ei olnud siiski mitte SR-il osalemine, vaid kahe saidi sümboolika kasutamine ühel ja samal autol ...
Nagu me teame siis SR.org juhtkond EI PROPAGEERI illegaalseid üritusi, olgugi, et teatud kodanikule on vabad käed antud selles suhtes sellel saidil
...
Sr.org on siiski noori autohuvilisi ühendav sait, kes ei kuulu kuskile klubisse ja kust noor autohuviline siiski oma esimesed võib olla teised
teadmised automaailmas saab ...
Stereo valdkonnast saab enamgi veel ...
Praegusel hetkel ei teinud mina juttu SRil osalemisest vaid kahe erineva saidi reklaamimisest ühel autol, kui keegi sellest veel aru ei saanud ! ja
selle keelamine ? MTÜ loomisel peaks iga liikmega eraldi allkirjastatud lepingu sel juhul tegema, et AC nänni kandev auto EI VÕI muid saite reklaamida
.
"onamine" ? ? ? her indro, kui sa veel ei teadnud, siis see väljend on by tqhq ja prr, mitte kellegi noore inimese slang, aga see ei puutu
ka praegu teemasse ...
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.04 06:41
|
|
|
Tõepoolest, MTÜ puhul peab iga liige esitama liitumisavalduse. Selles on ka kirjas, et nõustutakse täitma sise-eeskirju ja ollakse teadlikud
võimalikest sanktsioonidest. Täpselt nii nagu see kõikide MTÜ'de puhul on. Siis inimene saab otsustada, kas teda ikka huvitab selle MTÜ liikmeks
olemine või oleks parem mitte olla.
MarkoC küsimus puudutas tõesti vaid sümboolikat, millest teema edasi laiali valgus kogu SR'ga kaasneva peale (foorumi liikmelisus, üritustel
osalemine jne.). Õige märkus oli, et proovime teemas püsida ja räägime edaspidi siiski vaid kahe sümboolika kasutamisest ühe auto peal...
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.04 06:58
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Joel
Õige märkus oli, et proovime teemas püsida ja räägime edaspidi siiski vaid kahe sümboolika kasutamisest ühe auto peal... |
Vastupidi - mina lähenesin teemale laiemalt ehk siis kommenteerisin ka muud mis puudutab SR-i.
Ja seda just sellepärast, et saaks need asjad ühes teemas lahatud ja ei peaks jälle mõnda uut ja nii asjalikku teemat tegema.
Ma siis ütlen oma tagasihoidliku ja isikliku arvamuse ka mitme sümboolika kasutamise kohta. Samamoodi nagu ma mingiaeg tagasi ei saanud aru sellest,
et miks oli vaja kleepida Bmw-d omaval inimesel oma autole audiclub.ee kleebis, ei saa ma aru ka sellest streetrace.org kleebise kleepimisest. Eriti
inimese puhul, kes enamuse ajast ainult kirub (seda siis pehmelt öeldes) seda sama autohuviliste seltskonda 
Ma oma viimases postituses lubasin, et ma foorumit selle teema all enam ei risusta. Ma vabandan, et ma seda siiski tegema pidin.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.04 07:28
|
|
|
Hea küll, fleimime siis kogu selle AC vs SR teema siinsamas ära. On selge, et osad foorumiliikmed jäävad nii praegu kui ka tulevikus erinevale
seisukohale AC maine küsimuses. Inimestel on õigus oma arvamusele ja arvamuste ühtlustamine saab käesoleval juhul toimuda ainult MTÜ kaudu. Kuni
MTÜ'd pole ei saa AC foorumiliikmeid kuidagi keelata AC sümboolikat kandvate autodega SR üritustel osalemast ja SR sümboolikat eksponeerimast,
sest puudub igasugune siduv kokkulepe. Aga praegu võib ilmselt juba AC foorumi staffi seisukohana välja tuua, et soovitatav on mõlemast hoiduda.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 17.09.04 07:41
|
|
|
Ilmsed osad siin ei saa hästi aru, mida öelda tahetakse.
Keegi pole keelanud klubiliikmetel neil üritustel käia, ei pealtvaatajana ega ka mitte osalejana. Minupärast käigu kes tahab ja tehku mis tahab - olgu
tal audi või renoo.
Asi mida üritatakse siin öelda on see, et soovitatav ei ole sellistel üritustel liputada klubi sümboolikaga, ehk siis oleks tore kui sellisel üritusel
käivad audiklubi liikmed, eriti need kes ka võistlevad, ei eksponeeriks oma sõidukitel klubi sümboolikat - kleepsu v midaiganes.
See ongi kogu lugu. keegi pole keelanud ühelgi audiklubi liikmel kuskil käia või midagi teha.
--------------
kahe erineva klubi/foorumi sümboolika kasutamisel samal autol ei oska ma hetkel seisukohta võtta. järjekordselt ei KEELA mitte keegi teil oma autol
(audi või vadever) kanda 1puha millist reklaami ja sümboolikat (SRorg, coccola, liviko vadever), kuid alati on õigus soovitada võibolla teatud logode
või asjade kõrval AC sümboolikat mitte eksponeerida.
|
|
|
|
greedy
huviline
Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4, coupe otsingul
|
postitati 17.09.04 07:43
|
|
|
sr.org ja ac.club on kaks eri asja .
Võiks nii ka jääda.
kas olete näinud NIKE JA REEBOK ÜHE AUTO TAGA KLAASIPEAL siiani on( fännid ) suutnud otsustada ikka ühe kasuks ehk siis liha või kala
avaldasin lihtsalt oma arvamust ning paluks mitte ilkuda.
rohkem päikest
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.04 07:49
|
|
|
hmm
saan aru, et audil ei käi peal bmw ja audiclub kleeps korraga ...
sr.org pole klubi minu arust, vaid autohuvilisi ühendav sait 
kust enamus autoklubid oma juured on saanud eksole, põhimõtteliselt on see praegu nagu vanemate hülgamine 
olen juba suur ja tark ja teen kõike paremini 
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |