Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Suitsev kojameeste lüliti. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1103)
muhe
huviline

Registreerunud 07.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80 1,8S

postitati 15.01.11 16:35 Tsiteeri
Suitsev kojameeste lüliti.

Autoks Audi80 B3.Sügisel hakkas auto käivitamisel kojameeste lülitist suitsu tulema.Asendasin lüliti,mis oli kindlalt korras,kuna asus mu vanal Audil,millel sellist viga ei olnud.Kuid ikkagi hakkas vahel suitsu välja ajama.Konsulteerisin siis ühe asjatundjaga,kes soovitas ka kojameeste mootori vahetada.Sai ka see tehtud.Paar nädalat oli kõik ok,kuid siis äkki hakkasid kojamehed iseenesest tööle- käisid paar korda ja jäid seisma.Sellega kaasnes ka kärsa hais,mis tuli lülitist.Enne vahetamist sai loomulikult veendutud lüliti ja mootori kontaktide korrasolekus.
Olen foorumitest otsinud,kuid pole leidnud midagi,mis aitaks veale jälile saada.Ehk on kellelgi sarnane asi olnud ja oskab nõu anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 15.01.11 16:45 Tsiteeri

Kuskil on halb ühendus ning juhe läheb kuumaks. Siin ei jää muud üle kui juhtmeid kontrollima hakkata. Esmalt pistikud üle vaadata ja relee.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420

postitati 15.01.11 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: muhe
Autoks Audi80 B3.Sügisel hakkas auto käivitamisel kojameeste lülitist suitsu tulema.Asendasin lüliti,mis oli kindlalt korras,kuna asus mu vanal Audil,millel sellist viga ei olnud.Kuid ikkagi hakkas vahel suitsu välja ajama.Konsulteerisin siis ühe asjatundjaga,kes soovitas ka kojameeste mootori vahetada.Sai ka see tehtud.Paar nädalat oli kõik ok,kuid siis äkki hakkasid kojamehed iseenesest tööle- käisid paar korda ja jäid seisma.Sellega kaasnes ka kärsa hais,mis tuli lülitist.Enne vahetamist sai loomulikult veendutud lüliti ja mootori kontaktide korrasolekus.
Olen foorumitest otsinud,kuid pole leidnud midagi,mis aitaks veale jälile saada.Ehk on kellelgi sarnane asi olnud ja oskab nõu anda.

Nõrk mass või vool.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muhe
huviline

Registreerunud 07.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80 1,8S

postitati 16.01.11 14:47 Tsiteeri

Mootori ja lüliti juures asuvad ühendused on ok.Kas mujal veel pistikühendusi on.Releed ka korralikult pesas.Täna küll mingeid viperusi välja ei näidanud,aga igaks juhuks teemat veel ei sulge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 16.01.11 15:20 Tsiteeri

Kas mootorini jõuab 12v peale ikka? Kojamehed ei käitu kuidagi uimaselt?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 16.01.11 16:40 Tsiteeri

Mul oli ka oma 100-l kunagi nii, et ükskord vihmase ilmaga sõites oli lüliti selle intervalli peal ja lambist viskas tossu üles. Jätsin auto korraks seisma ja olin valmis kustutiga tuld kustutama aga kuna midagi põlema ei läinud rahunesin maha. Algul ei julgenud kojamehi proovida, aga sain ka sellest hirmust üle ja nüüd pole juba 2 aastat see lüliti streikinud. Ei ütleks et mu jutt võib aidata vea leidmisel, aga minul lahenes ta iseenesest! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]