clx92
huviline
Registreerunud 15.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.11 04:45
|
|
|
Audi 80 B4 1.9 TDI 66KW blokisoendus
Mis läbimöödus see blokisoenduse teem peab olema , mis sobib Audi 80 B4 -92 1.9 TDI 66 KW. ?
Tänud!
|
|
|
Chat
huviline
Registreerunud 11.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.11 20:25
|
|
|
Korpus on koonuses mõõduga 36-36,5 mm.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 17.01.11 20:32
|
|
|
Huvitav mida selle infoga peal hakatakse? Treid ise rõnga ja paned veekeeduspiraali sisse ve?
Minuarust saab neid poest osta vastavalt auto mootorile!
|
|
|
Chat
huviline
Registreerunud 11.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.11 20:36
|
|
|
Leiab ehk lammutusest soojendus elemendi vastavalt mõõdule.
|
|
|
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 17.01.11 21:42
|
|
|
Minu 85kW masinal on ka plokisoojendus vist, aga kust ma seda otsima peaksin. stangel on ots küljes, aga juhtmeid edasi nagu ei lähe kuskile... auto
profiilis.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.11 16:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wilba
Minu 85kW masinal on ka plokisoojendus vist, aga kust ma seda otsima peaksin. stangel on ots küljes, aga juhtmeid edasi nagu ei lähe kuskile... auto
profiilis. |
Stange küljes oleva pistiku pead seinakontaktiga ühendama. Soojendus on ploki sees arvatavasti.
|
|
|
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 18.01.11 18:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
profiilis. |
Stange küljes oleva pistiku pead seinakontaktiga ühendama. Soojendus on ploki sees arvatavasti. |
Ega ma nüüd nii lammas ka ei ole, et ei teaks, kuhu see stange väljapoolne ots tuleks ühendada. Tahan teada, kuhu see stange küljes olev sisemine ots
ühendada tuleks. (eelmine omanik ütles, et on olemas, aga kus, seda ma ei tea) Muidu poleks küsinud ju. Niisama pole ka mõtet Narvast saadud elektrit
auto külge panna ja loota, et ehk ikka läheb soojaks.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.11 18:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
profiilis. |
Stange küljes oleva pistiku pead seinakontaktiga ühendama. Soojendus on ploki sees arvatavasti. |
Ega ma nüüd nii lammas ka ei ole, et ei teaks, kuhu see stange väljapoolne ots tuleks ühendada. Tahan teada, kuhu see stange küljes olev sisemine ots
ühendada tuleks. (eelmine omanik ütles, et on olemas, aga kus, seda ma ei tea) Muidu poleks küsinud ju. Niisama pole ka mõtet Narvast saadud elektrit
auto külge panna ja loota, et ehk ikka läheb soojaks. |
No tavaliselt on ploki sees soojendus. On ka lõdviku vahele käivaid varjante. Samuti ka karterit soojendavad seadmed. Tee auto kapott lahti ja uuri
järgi. Võivolla on lihtsalt stange mõne teise masina küljest pärit millel oli soojendus.
|
|
|