Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vajaks abi heli seadistamises. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1542)
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.10 10:47 Tsiteeri
Vajaks abi heli seadistamises.

Tervist! Sai siis endale soetatud selline komplekt. http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/161/ Kahjuks ei ole kuidagi heli paika saanud.Kui on keegi kes oskaks mingit infot anda siis oleks väga tänulik.Autoks on Audi a8 ja on Navi maki taha ühendatud.:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.10 11:14 Tsiteeri

http://www.audiodesign.ee/et/Car/Kontakt

Ma arvan, et siit saab abi. Olen küsinud, kas nad seadistada aitaks, kuid ise pole jõudnud veel nende teenust proovima minna. Eks telefoni teel saab ju tasuta vastuseid esialgu.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.10 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanelr4
http://www.audiodesign.ee/et/Car/Kontakt

Ma arvan, et siit saab abi. Olen küsinud, kas nad seadistada aitaks, kuid ise pole jõudnud veel nende teenust proovima minna. Eks telefoni teel saab ju tasuta vastuseid esialgu.:)

Ma olen üritanud ise võimust keerata asja paika,kuid ei ole hakkama saanud.mõne lauluga peksab üle,mõnega oleks nagu originaal kõlar autos.:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.12.10 11:48 Tsiteeri

Selline asi on võimatu, kui sa jääd lootma, et keegi suudaks sul need samad lood sama hästi mängima saada, mis hetkel jubedalt erinevad. Enamus ikka sealt alguse saabki, kust on pärit muusika, mida sa kuulata kavatsed. Ise olen tegelenud helitöötlusega, et väga erineva helipildiga muusika ühel plaadil koos enam vähem mängiks, helitehnika seadistus jääb sellest tegevusest ikka väga kaugele :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.10 11:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Selline asi on võimatu, kui sa jääd lootma, et keegi suudaks sul need samad lood sama hästi mängima saada, mis hetkel jubedalt erinevad. Enamus ikka sealt alguse saabki, kust on pärit muusika, mida sa kuulata kavatsed. Ise olen tegelenud helitöötlusega, et väga erineva helipildiga muusika ühel plaadil koos enam vähem mängiks, helitehnika seadistus jääb sellest tegevusest ikka väga kaugele :).

Ma sooviks teada kas keegi on Hz-dega kursis palju ma võiks keerata,et saaks normaalse heli autosse.:(
Kui ma korra vol. kõvemaks keeran hakkab jubedalt üle taguma.

tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.10 12:37 Tsiteeri

No paned makist mingi kolmveerandi peale selle loo, mis hästi kuulata tahad. Siis keerad heli võimalikult madalaks või nats kõige alumisest sagedusest kõrgemaks, ja siis keerad gain-i või vol-i võimust nii palju peale, et normaalne on. Ega muud ilmselt sealt teha ei saagi rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]