carhunter
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.10 17:22
|
|
|
s-pikad kellad
Tere.Soov oleks vahetada S4 valged pikad kellad, 91a.2.8 v6 manuaal sedaani pikkade kellade vastu.Mis sobiksid.Asjaga suht kiire,sest vaja auto kokku
lappida .Tänud.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 21.12.10 17:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: carhunter
Tere.Soov oleks vahetada S4 valged pikad kellad, 91a.2.8 v6 manuaal sedaani pikkade kellade vastu.Mis sobiksid.Asjaga suht kiire,sest vaja auto kokku
lappida .Tänud.
Telef.53461435. |
Tahho hakkab valetama, muidu OK. Aga mul oli kellade taga siuke nupp kust sai regullida mis mootoriga masin on ja mitu silindrit, nii diisel kui ka
bensukas. Vaata üle! Asus see kuskil ülevalpool kelladel, siuksest kangist saab tirida. Edu
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 21.12.10 18:23
|
|
|
See nupuke on ainult kompuutrile, tahomeetrit see S4 kellade puhul ei mõjuta.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
carhunter
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.10 18:23
|
|
|
Ok.Tänud ,olen jälle suts targem.Äkki oskab keegi öelda kas vahetus oleks vajalik?Tänud.Ja ko,mpus näitab ka ainult barreleid ,või saab seda ka muuta
liitriteks ?Ja kuidas saab kellaaega õigeks panna?Tänud.
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 21.12.10 20:47
|
|
|
Minuarust , kui saa väga ikka neid "Valgeid kellasid" soovid enda autole , siis vaheta ainult taustad ,mitte terve kellade plokk. Ei ole seal midagi
rasket , vaja läheb väikest kahvlit seierite jaoks ja väikest lapiku otsaga kruvikeerajat. Kompu näitab sulle täpselt seda mida sinu auto aju sinna
edastab,seega kui sul on vabalthingava aju siis ta sulle kohe kindlasti turbo rõhku ei hakka näitama . Igatahes edu nokitsemisel.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 21.12.10 21:05
|
|
|
Nõelade ümbertõstmisel tuleb jälgida, et tahomeetri skaala oleks enamvähem õige. Teisi kellasid ma ei näpiks, sest spidomeeter on nõrgematel
mootoritel pigem 260 või 22km/h skaalaga.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 21.12.10 21:16
|
|
|
Ma ei teagi kohe , kuna enda vanale Audi Coupele panin küll 200 20VT kellad , kaasa arvatud lisanäidikutele ja on sel tegelikult vahet kas sul näitab
ta 200/220 või 280 , kuna alguse skaala kuni 100 ja peale jooksevad niivõi naa kohakuti. Teades Eestis lubatud suurimat kiirust siis võib seal ka olla
400 märgitud.
|
|
|
|
carhunter
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.10 05:54
|
|
|
Sorry vennad,ma vist väljendasin ennast valesti .Mul on autos juba s4 pikad kellad olemas ja kuna nad ei sobi minu 91a.c4 2.8 manu.autoga,siis on soov
lihtsalt õigete kellade vastu vahetada .Nii et otsesõnu ,kellel on selle
auto jaoks õiged kellad olemas ja soovib enda autole s4kellasi ,siis võiksime vahetust teha.Need minu omad on vist S-RIDA5 omad aga mulle oleks
sobilikud 2.8v6 omad manuaal.Tänud .
|
|
|