Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: s-pikad kellad (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1238)
carhunter
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 17:22 Tsiteeri
s-pikad kellad

Tere.Soov oleks vahetada S4 valged pikad kellad, 91a.2.8 v6 manuaal sedaani pikkade kellade vastu.Mis sobiksid.Asjaga suht kiire,sest vaja auto kokku lappida .Tänud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 21.12.10 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: carhunter
Tere.Soov oleks vahetada S4 valged pikad kellad, 91a.2.8 v6 manuaal sedaani pikkade kellade vastu.Mis sobiksid.Asjaga suht kiire,sest vaja auto kokku lappida .Tänud.
Telef.53461435.

Tahho hakkab valetama, muidu OK. Aga mul oli kellade taga siuke nupp kust sai regullida mis mootoriga masin on ja mitu silindrit, nii diisel kui ka bensukas. Vaata üle! Asus see kuskil ülevalpool kelladel, siuksest kangist saab tirida. Edu

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 21.12.10 18:23 Tsiteeri

See nupuke on ainult kompuutrile, tahomeetrit see S4 kellade puhul ei mõjuta.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
carhunter
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 18:23 Tsiteeri

Ok.Tänud ,olen jälle suts targem.Äkki oskab keegi öelda kas vahetus oleks vajalik?Tänud.Ja ko,mpus näitab ka ainult barreleid ,või saab seda ka muuta liitriteks ?Ja kuidas saab kellaaega õigeks panna?Tänud.

audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 21.12.10 20:47 Tsiteeri

Minuarust , kui saa väga ikka neid "Valgeid kellasid" soovid enda autole , siis vaheta ainult taustad ,mitte terve kellade plokk. Ei ole seal midagi rasket , vaja läheb väikest kahvlit seierite jaoks ja väikest lapiku otsaga kruvikeerajat. Kompu näitab sulle täpselt seda mida sinu auto aju sinna edastab,seega kui sul on vabalthingava aju siis ta sulle kohe kindlasti turbo rõhku ei hakka näitama :). Igatahes edu nokitsemisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 21.12.10 21:05 Tsiteeri

Nõelade ümbertõstmisel tuleb jälgida, et tahomeetri skaala oleks enamvähem õige. Teisi kellasid ma ei näpiks, sest spidomeeter on nõrgematel mootoritel pigem 260 või 22km/h skaalaga.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 21.12.10 21:16 Tsiteeri

Ma ei teagi kohe , kuna enda vanale Audi Coupele panin küll 200 20VT kellad , kaasa arvatud lisanäidikutele ja on sel tegelikult vahet kas sul näitab ta 200/220 või 280 , kuna alguse skaala kuni 100 ja peale jooksevad niivõi naa kohakuti. Teades Eestis lubatud suurimat kiirust siis võib seal ka olla 400 märgitud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
carhunter
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 05:54 Tsiteeri

Sorry vennad,ma vist väljendasin ennast valesti .Mul on autos juba s4 pikad kellad olemas ja kuna nad ei sobi minu 91a.c4 2.8 manu.autoga,siis on soov lihtsalt õigete kellade vastu vahetada:).Nii et otsesõnu ,kellel on selle auto jaoks õiged kellad olemas ja soovib enda autole s4kellasi ,siis võiksime vahetust teha.Need minu omad on vist S-RIDA5 omad aga mulle oleks sobilikud 2.8v6 omad manuaal.Tänud .

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.8% - SQL: 77.2%]