Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kes aitaks audi a4 b5 maki vahetusega? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2169)
Mütakas
huviline

Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI quattro

postitati 20.12.10 09:15 Tsiteeri
Kes aitaks audi a4 b5 maki vahetusega?

Tere, otsiks siis inimest kes aitaks paigaldada 1996a. audi a4-jale teise maki nii, et hakkaks tagakõlarid ka mängima. Asun Ida-Virumaal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mütakas
huviline

Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI quattro

postitati 05.02.11 18:33 Tsiteeri

Kas keegi oleks nõus panema pildid ja juurde kirjutama nende asjade nimed mis mul oleks vaja juurde osta, et ühendada kenwoodi makk nii, et tagumised kõlarid jääks mängima ja saaks ka woofri järgi panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.11 20:13 Tsiteeri

Arvatavasti tagumised kõlarid käivad läbi originaalvõimendi. Lihtsaks lahenduseks sobiks ka olemasolevate kõlarite ümber ühendamine. Kui ma ei eksi, siis neil kõlaritel peaks olema kokku 6 klemmi... 2 neid mängivad ilusti ka siis kui otse makist signaal vedada.
On mul õigus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.02.11 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
On mul õigus?

Jep. Mis see aktiivkõlar muud ikka on, kui passiivkõlar + võimendiplokk. :) Iseasi, milline nende takistus on. Traditsiooniline 4 oomi oleks optimaalne, vähemaga võib maki lõppvõimule häda teha ja suurem on väiksema kasuteguriga. Seda saab testriga muidugi mõõta.

Uued juhtmed tuleks ka vedada. Algsed lõppvõimendamata signaali omad on liiga peened ja jäävad pudelikaelaks.

Kui on siiski soov algne variant ära teha, siis siin teemas on korduvalt kõik ära seletatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]