Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 Avant C4 2,6 - 1996 - Caseman (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2667)
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,6 96

postitati 08.12.10 08:58 Tsiteeri
Audi A6 Avant C4 2,6 - 1996 - Caseman

Terv

Sai ka siis autoomanikuks hakatud.

Masinaks A6 Avant 1996 2,6 V6 Automaat
ABS, veojõukontroll, püsikiiruse hoidja, el katuseluuk, 4 el akent, istmesoendused ees ja taga
Hele S nahksisu ja rool, ning tundub et vedrustus võib ka S alt võetud olla sest päris jäik asi on tavalise A6-ga võrreldes. Kinnitust selle kohta konkreetselt ei ole. Puksid ja asjad ise pidid päris heas korras olema. (spetsid vaatasid, mitte müüja ei luuletanud)

http://caseman.mine.nu/pilt/auto/06112010193_800600.jpg

http://caseman.mine.nu/pilt/auto/18445904.jpg

Ajalugu vist umbes selline et 2006 paiku saksast tulnud ja üksjagu remonti saanud, 2008-2010 teise omaniku käes olnud kes suurt midagi teinud pole, ja siis nüüd on ta 2 kuud minu oma olnud.

Nüüd on tal juba vahetatud hammasrihm koos juurdekuuluvaga, genekarihm, küünlad, mootori õli ja jahutusvedelik, vända ja nuka otsatihendid, filtrid, tagaluugi amordid, peotäis pirne armatuuris ja konsoolis, juhupoolne küljepeegel, kojamehed, tagumised pidurikettad ja klotsid.

Helisüsteemile lisasin ise woofri ja ühendasin ümber tagumised uksekõlarid. Tal originaalis taga võimendusega kõlarid aga maki taga oli mingit erilist kino tehtud teibi ja noaga, nii et likvideerisin pusad ära, võtsin kõlaritel võimud vahelt lahti ja ühendasin kõik otse maki võimu taha. Päris heaks läks.

Järjekorras on veel esimeste amordikatete vahetus ja käigukastiõli.

Ise olen asjaga päris rahul siiani, hea ost oli. Kõige suurem miinus on vist quattro puudumine, aga eks kunagi saab seda parandada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.12.10 10:09 Tsiteeri

Minu a6 on ka üllatavalt jäik! Mäletan, kui see masin müügis oli, mind tõrjus tookord see sisu:( Aga võibolla on see ka see masin, mis motors24-s müügis oli, omaniku sõnul esisillas kolks sees, seega ilmselt seal midagi on vahetatud tõesti viimasel ajal, muidu üldmulje väga kena, varustus ka väga hea. Näen ka seal seda orig mahuanduri nuppu:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 14:04 Tsiteeri

Juhi istmel on külje püealt üks koht katki kulunud, tahaks kunagi tegemist. Kuulsin et nendega pidi nii tehtama et kuskilt tagaistmest võetakse tükk ja pannakse ette, ja taha pannakse uus tükk. siis näeb samasugune välja vist, vms. Eks neid variante ole erinevaid.
Tagant toonklaas ka hetkel puudu, aga talvel ei hakka panema, kevadel vaatab.
Tagaluugi sees on ülestõmmatav kardin, ja sellel on augud sees, seda tahaks uut. Samuti on luugi sisemisel polstril kruvikohad puruks ja näeb suht armetu välja. Peab vist mingid lammutused läbi käima, äkki saab kuskilt terve. Või on mõnel lugema juhtujal pakkuda?
Mahuandurid ise on vist ukseposti sees? 4tk selliseid auke seal on nagu pildil ka paistab ja laes eraldi andureid ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.12.10 14:18 Tsiteeri

Huvitav, kas neid originaal andureid tööle ka saab, või ongi need praegu käigus või mis nendega üldse on, tead sa?

caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 18:38 Tsiteeri

Mismõttes, kas nad ei peaks siis töötama? Mul tehasealarm + mingi lisaalarm ja niipalju kui katsetanud olen siis toimivad mõlemad.

caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 07:47 Tsiteeri

Esimene jama ka siis üle elatud. Genekas suri ära. Üks diood lühises ja ankru rõngad peaaegu läbi kulunud. Ei hakanud remontima, dioodiplaadi eest taheti 200€ saada samas kui lammarist samasugune genekas maksis 40€. Lasin pinki ka panna korra ja spetsil üle vaadata, normaalses korras oli. Rihmapingutusrull läks ka uus külge.
S-i sisu ja jupid on mul vist lausa tehasepaigaldus. Genekas on ka 120A. Sain nii eru et sellistel on tavaliselt väiksemad peal.

Tartus kuskil pidi kuulu järgi mingi genekaspets olema kes neid remondib. Üks diood ringi vahetada ja uued rõngad panna saaks varugeneka endale.

-- Auto hakkab ikka 'A' tähega --
Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4

postitati 12.02.11 11:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: caseman
Juhi istmel on külje püealt üks koht katki kulunud, tahaks kunagi tegemist. Kuulsin et nendega pidi nii tehtama et kuskilt tagaistmest võetakse tükk ja pannakse ette, ja taha pannakse uus tükk. siis näeb samasugune välja vist, vms. Eks neid variante ole erinevaid.
Tagant toonklaas ka hetkel puudu, aga talvel ei hakka panema, kevadel vaatab.
Tagaluugi sees on ülestõmmatav kardin, ja sellel on augud sees, seda tahaks uut. Samuti on luugi sisemisel polstril kruvikohad puruks ja näeb suht armetu välja. Peab vist mingid lammutused läbi käima, äkki saab kuskilt terve. Või on mõnel lugema juhtujal pakkuda?
Mahuandurid ise on vist ukseposti sees? 4tk selliseid auke seal on nagu pildil ka paistab ja laes eraldi andureid ei ole.

Tere.Kena masin.Endal sai iste korda tehtud tagumise kätoe nahast,ning sinna läks taoline vakstu asemele,maksma läks 3 käibelt kadunud koidulat.

caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 16:57 Tsiteeri

Nüüd viskas õlitule põlema. Õnneks oli ainult andur läbi.

KalmerK
huviline

Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.11 09:23 Tsiteeri

Näinud liikumas linnavahel ja kui endale C4 otsisin sai ka seda piilutud aga jäin i
kkagi QUATTROLE kindlaks ja otsisin neid edasi.
Mul sama sisu ja juhiistegi samast nurgast katki.

Edu ja jaksu hoidmisel ,hooldamisel,remondil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Alunts
huviline

Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: 318is

postitati 21.03.11 17:11 Tsiteeri

rõõm näha, et masinast on teema AC jõudnud;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TurboSlava
huviline

Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 5X Audi 100 sedaan c4

postitati 21.03.11 19:47 Tsiteeri

Isegi seda masinat lähemalt näinud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.11 15:42 Tsiteeri

Auto ise on tore aga 2,6 mootor ja 15 aastat vanust käivad kokkuvõtteks ikka päris raskelt rahakoti peale. Ma ei kannata ka mingi rotikaga ringi sõita, ehk siis kui midagi tahaks vahetamist siis kohe vahetusse ta ka läheb.

Viljandi linna vahel liigun sellega ikka pea iga päev. Kui eelkõnelejad selle masina ajaloo kohta enne 2010 sügist midagi teavad siis ma oleks ka asjast huvitatud. Mina alustasin nullist ostes, mulle ei teatud või tahetud midagi rääkida.

caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.15 22:10 Tsiteeri

4 aastat viimasest postitusest. Keegi on laisk olnud.

Auto sõidab jätkuvalt. Uusi juppe on nende aastatega päris palju sisse pandud, loetelu tuleks pikk ja ei erineks eriti millegi poolest teistest samasugustest masinatest. Ainus asi, mis märkimist vääriks on vast istmed. Need lasin korda teha ja omamoodi isegi tuunida:

http://www.upload.ee/thumb/5438900/audi_sisu.jpg

Algne probleem oli räbaldunud juhiiste. Mõttekäik oli umbes selline, et kui nahka hakata vahetama, siis täpselt sama tooni tükki ilmselt võibki jääda otsima ja parandustöö jääb näha niikuinii. Aga kui ta juba näha jääb, las siis jääb korralikult. Auto on roheline, teeks istmed ka roheliseks. Et päris auto enda hinna eest nahatöid teha pole mõtet, siis jäi lõplik otsus, et vahetame katkised tükid ära ja teeme esiistmed värvilt sümmeetriliseks nii, et väga silma ei riiva. Tulemus pildil. Mulle isiklikult täitsa meeldib. Tagaistme triibuliseks tegemine käis ka korra juba peast läbi, aga seda vaatame suvel edasi. Paremat fotot ka hetkel pole, päev nii pime ja lühike, et ei leia aega kaameraga ringi joosta praegu.

Pildil olev töö koos nahaga läks 380€ kokku ja töö tegija lubas endale ka natuke reklaami teha. Kui kellelgi huvi on siis kirjutage mulle, ma saan kontakti saata. Võin ka tehtud tööd lähedalt näidata, kui keegi mind Tallinnas üles otsib. Sellise jutuga võib ka mulle kirjutada.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.9% - SQL: 69.1%]