Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: tehnilise suunitlusega töökohta otsin (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1358)
Sigma80
huviline

Registreerunud 21.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.8 quattro

postitati 09.09.04 08:18 Tsiteeri
tehnilise suunitlusega töökohta otsin

Ehk siis lõpetamisjärgus TTÜ arvuti- ja süsteemitehnika tudeng ja otsin tööd infotehnoloogia, elektroonika, mehaanika, tehnika, transpordi vallas. IT poole pealt tarkvaraga väga jännata ei viitsi. Asukoht võiks olla tallinnas ning täpsema CV võin saata privasse, kui kellelgi väike huvi mu sooviavalduse vastu tekib. Üldiselt olen üsna laia silmaringiga ja hetkel ei otsi mingit ideaalset tööd enda jaoks nii et ei ole sugugi patt pakkuda kõike mis nende valdkondade alla võiks sattuda :)

Tarmo
52-78705

Ärge ainult kihutage!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sigma80
huviline

Registreerunud 21.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.04 08:25 Tsiteeri

täpsustuseks veel headele klubikaaslastele niipalju et selle töökohaga on olude sunnil suht kiire.

Ärge ainult kihutage!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 09.09.04 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Sigma80
Ehk siis lõpetamisjärgus TTÜ arvuti- ja süsteemitehnika tudeng ja otsin tööd infotehnoloogia, elektroonika, mehaanika, tehnika, transpordi vallas. IT poole pealt tarkvaraga väga jännata ei viitsi. Asukoht võiks olla tallinnas ning täpsema CV võin saata privasse, kui kellelgi väike huvi mu sooviavalduse vastu tekib. Üldiselt olen üsna laia silmaringiga ja hetkel ei otsi mingit ideaalset tööd enda jaoks nii et ei ole sugugi patt pakkuda kõike mis nende valdkondade alla võiks sattuda :)

Tarmo
52-78705

Millega sa siis jännata viitsid ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Sigma80
huviline

Registreerunud 21.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.04 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black Rabbit
Tsitaat:
Esialgne postitaja Sigma80

Tarmo
52-78705

Millega sa siis jännata viitsid ?

Mis Sul pakkuda on? pidasin jändamise all silmas seda et programmeerimist nõudvas IT tegevuses ma end väga ei näe. Lihtsalt selline riistavara pool nagu südamelähedasem.

Ärge ainult kihutage!
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 26.7% - SQL: 73.3%]