Registreerunud 24.11.10
Kasutaja on eemal
postitati 24.11.10 17:00
Audi A6 tasub ei tasu...
Tervist.
Tahaks endale osta Audi A6...vist on ta MUGAV...SOE...:-) Ise olen terve elu soitnud Opeliga, vaga hea auo aga praegu vaatan midagi muud. Midagi mis
on...mugavam.
Vaatasin palju variandid igasugused ja vot meeldib see http://www.auto24.ee/used/739384
Voib olla keegi midagi utleb SELLE auto kohta? Omani on vist tosine mees, ise lukksepp ja nii edasi. Lihtsalt praegu selline aeg et noh kontroll ja
kotrnoll:-)
Nii arge votke pahaks! ;-)
Tanan!
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
postitati 24.11.10 17:06
Loe diisli rubriigis see 2,5tdi v6 teema läbi ja siis vaata kas ikka tahad seda osta.
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
postitati 24.11.10 17:13
KUI seal on kõik tööd mis kirjas teostatud korralikult ja kasutades kvaliteetseid varuosi, siis on üsna hea auto, selle raha eest ju
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
postitati 28.11.10 04:48
Kontrolli aga kirjelduses olevad tööd üle ja kui vastab tõele on igati ok (antud töödel peaks olema ka 1-2 aastat garantii vist), samas selline
hooldus peaks maksma umbes "30000 " kui mitte rohkem, peale sellist väljaminekut peaks olema auto müügihind pisuki teine, veidi ebaloogiline teha
autole niisuur kulu ja panna kohe müüki aga raske teada tagamaid jne. Tuttava jutt oli mulle kunagi, et kontrolli nii palju kui võimalik(vahet pole
palju selleks raha kulutad) aga tuleb ka lihtsalt usaldada, sest no ei näe sisse
martin471
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005
postitati 28.11.10 06:15
Kui selliseid töid korralikult ja korralikus kohas teostada, siis on maksumuseks 40k ja üles poole. Kui kõrgsurvepumbaga ei ole siiani midagi juhtunud
või ei ole seda remonditud, siis vägagi tõenäoliselt tuleb seda kohe varsti teha. Selle masina kõrgsurvepumba remondi maksumus on ümmarguselt 20k. Kui
mootor isegi probleemne ei ole, siis muud asjad võivad küll olla (käigukast jne).
Olen ise seda autot remontinud ja palju nende remonti näinud. Olgu hind mis on, tehtud töid palju tahes, aga mina ise kindlasti ei ostaks ja
omapoolset soovitust samuti ei annaks.
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
postitati 28.11.10 06:56
"Palju muretuid kilomeetreid" on selle koosluse juures küll ülioptimistlik väljend.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]