Satan
huviline
Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.03 12:51
|
|
|
Temperatuuri näidik
Mure nimelt selles, et temperatuurinäidik ei tööta. Oskab keegi öelda, kust viga otsida. Järsku mõni juhe lahti! Kuhu see kapoti all üldse kinnituma
peab. Autoks Audi 80, 91a. 1.8S
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 09.03.03 14:01
|
|
|
Andur peaks olema selle radika küljest tuleva ülemise jämeda kummilõdviku mootoriplokipoolses otsas. kontrolli klemme...
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.03 15:20
|
|
|
Üldiselt sellesmõttes on 4 silindriliste mootoritega sõidukiomanikel vedand, et nondele ei topitud neid totakaid ja kalleid kombiandureid külge (võib
ka muidugi erandeid olla). 1.8 sel mootoril asub andur mootori küljes sellel detailil kust väljub ülemine lõdvik (paljudel on see isegi plastmassist,
niiet paluks ettevaatlikult sellega mässata), andureid peaks seal minumäletamist mööda olema kolm, 2 yleval 1 all, millest üks ülemine (vt. pilt)
annab siis infi "ainult" toakellale. Hinna kohapealt pole muretsemiseks põhjust, enda vanemate autol vahetasin mõned aastad tagasi ja maksis
miski 75 eequ, prääguseks võib olla hind muutunud ... pead ei anna
Kindlasti võiks kontrollida ka kontakte ja kui tester käepärast siis tasuks andur üle mõõta.

Millegipärast üksiku pildi attachmentimine ei õnnestunud, äkki mõni kõvem kärss ntx tuumamees topixs selle ise siia audiclubi servusse .. tänx.
|
|
|
Satan
huviline
Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.03 22:42
|
|
|
Nüüd avastasin, et näidik ikkagi funktsioneerib, kuid üle 55-60 C lihtsalt ei tõuse, sest ventikas ka töötab kogu aeg. Seega on ikkagi vist see andur
omadega õhtale läinud. Homme proovin, kui võtan õige ventika tagant ära, et kas siis töötab.
To: Amadeus
Mul on seal küll natuke teistsugune andur. Väheke suurem ja neljakandiline. Ega mul see kombiandur olla ei või?
|
|
|
Satan
huviline
Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.03 15:06
|
|
|
Nii, täna sai siis uued andurid ostetud. Üks, mis radika külge käib ja venti reguleerib (mul kahe otsaga) 134.- ja teine, mis salongis temperatuuri
näitab, sama mis pildilgi näha (mul kolme otsaga) midagi 170.-
Homme viskan peale, eks siis paistab. Igaljuhul suured tänud.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.03 22:01
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Satan
Nüüd avastasin, et näidik ikkagi funktsioneerib, kuid üle 55-60 C lihtsalt ei tõuse, sest ventikas ka töötab kogu aeg. Seega on ikkagi vist see andur
omadega õhtale läinud. Homme proovin, kui võtan õige ventika tagant ära, et kas siis töötab.
To: Amadeus
Mul on seal küll natuke teistsugune andur. Väheke suurem ja neljakandiline. Ega mul see kombiandur olla ei või? |
Mulle teadaolevalt ei topitud 1.8; 2.0 80tele neid kombiandureid peale, pead ei tahaks anda. Aga nagu ikka issanda loomaaed on suht kirju, nii ka
audide puhul ... et installiti see mis parasjagu laos vedeles & co ja lõpptarbija on lõppudelõpuks see hiromant, kes leiutab et mis on mis ja kes
on kes 
Võibolla ära tuleks mainida ka see, et olenevalt selle jahutusvendika tööst peaks mootori temperatuur ikkagi rohkem kui 55 olema. See eeldab muidugi
seda, et termostaat toimib normaalselt. Nimelt mul omal läks kah see radika/vendi andur paar pääva tagasi loojakarja, kuid mootori temp oli ikka
stabiilselt ca. 85...90 kraadi celsiust!
|
|
|
Satan
huviline
Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.03 11:05
|
|
|
Nii, andurid peal ja asi funktsioneerib täielikult.
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
postitati 11.03.03 13:50
|
|
|
Niih, kysiks kus ja kui palju on neid andureid mis on viiesilindrilisel? Äkki keegi oskab aidata?
.............
|
|
|
|
Maxzim
huviline
Registreerunud 08.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: 90 coupe, 1991
|
postitati 10.11.06 13:01