Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Temperatuuri näidik (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2521)
Satan
huviline

Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.03 12:51 Tsiteeri
Temperatuuri näidik

Mure nimelt selles, et temperatuurinäidik ei tööta. Oskab keegi öelda, kust viga otsida. Järsku mõni juhe lahti! Kuhu see kapoti all üldse kinnituma peab. Autoks Audi 80, 91a. 1.8S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 09.03.03 14:01 Tsiteeri

Andur peaks olema selle radika küljest tuleva ülemise jämeda kummilõdviku mootoriplokipoolses otsas. kontrolli klemme...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.03 14:39 Tsiteeri

Ja alati on abx siin ka otsingut katsutada, see temperatuuri andur on audi põhiviga nagu mulle hakkab tunduma juba, igatahes kaks threadi, kus antud teemal juttu :

http://www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php?tid=423
http://www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php?tid=860

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.03 15:20 Tsiteeri

Üldiselt sellesmõttes on 4 silindriliste mootoritega sõidukiomanikel vedand, et nondele ei topitud neid totakaid ja kalleid kombiandureid külge (võib ka muidugi erandeid olla). 1.8 sel mootoril asub andur mootori küljes sellel detailil kust väljub ülemine lõdvik (paljudel on see isegi plastmassist, niiet paluks ettevaatlikult sellega mässata), andureid peaks seal minumäletamist mööda olema kolm, 2 yleval 1 all, millest üks ülemine (vt. pilt) annab siis infi "ainult" toakellale. Hinna kohapealt pole muretsemiseks põhjust, enda vanemate autol vahetasin mõned aastad tagasi ja maksis miski 75 eequ, prääguseks võib olla hind muutunud ... pead ei anna :) Kindlasti võiks kontrollida ka kontakte ja kui tester käepärast siis tasuks andur üle mõõta.

http://www.hot.ee/aasna/audiclub/audi80mootor_andur.jpg

Millegipärast üksiku pildi attachmentimine ei õnnestunud, äkki mõni kõvem kärss ntx tuumamees topixs selle ise siia audiclubi servusse .. tänx.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Satan
huviline

Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.03 22:42 Tsiteeri

Nüüd avastasin, et näidik ikkagi funktsioneerib, kuid üle 55-60 C lihtsalt ei tõuse, sest ventikas ka töötab kogu aeg. Seega on ikkagi vist see andur omadega õhtale läinud. Homme proovin, kui võtan õige ventika tagant ära, et kas siis töötab.

To: Amadeus

Mul on seal küll natuke teistsugune andur. Väheke suurem ja neljakandiline. Ega mul see kombiandur olla ei või?

Satan
huviline

Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.03 15:06 Tsiteeri

Nii, täna sai siis uued andurid ostetud. Üks, mis radika külge käib ja venti reguleerib (mul kahe otsaga) 134.- ja teine, mis salongis temperatuuri näitab, sama mis pildilgi näha (mul kolme otsaga) midagi 170.-
Homme viskan peale, eks siis paistab. Igaljuhul suured tänud.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.03 22:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Satan
Nüüd avastasin, et näidik ikkagi funktsioneerib, kuid üle 55-60 C lihtsalt ei tõuse, sest ventikas ka töötab kogu aeg. Seega on ikkagi vist see andur omadega õhtale läinud. Homme proovin, kui võtan õige ventika tagant ära, et kas siis töötab.

To: Amadeus

Mul on seal küll natuke teistsugune andur. Väheke suurem ja neljakandiline. Ega mul see kombiandur olla ei või?

Mulle teadaolevalt ei topitud 1.8; 2.0 80tele neid kombiandureid peale, pead ei tahaks anda. Aga nagu ikka issanda loomaaed on suht kirju, nii ka audide puhul ... et installiti see mis parasjagu laos vedeles & co ja lõpptarbija on lõppudelõpuks see hiromant, kes leiutab et mis on mis ja kes on kes :)

Võibolla ära tuleks mainida ka see, et olenevalt selle jahutusvendika tööst peaks mootori temperatuur ikkagi rohkem kui 55 olema. See eeldab muidugi seda, et termostaat toimib normaalselt. Nimelt mul omal läks kah see radika/vendi andur paar pääva tagasi loojakarja, kuid mootori temp oli ikka stabiilselt ca. 85...90 kraadi celsiust!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Satan
huviline

Registreerunud 04.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.03 11:05 Tsiteeri

Nii, andurid peal ja asi funktsioneerib täielikult.

janek
klubiliige

Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: kuubik + "kaubik" + A3

postitati 11.03.03 13:50 Tsiteeri

Niih, kysiks kus ja kui palju on neid andureid mis on viiesilindrilisel? Äkki keegi oskab aidata?:)

.............
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maxzim
huviline

Registreerunud 08.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: 90 coupe, 1991

postitati 10.11.06 13:01 Tsiteeri

Mul täpselt sama küsimus....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 10.11.06 14:03 Tsiteeri

http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=112&unit=EA6050B9

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.8% - SQL: 64.2%]