Mairo
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.04 11:36
|
|
|
Kas keegi teab?! (Toomas Ader)
Kahjuks on nii, et pidevalt satud kokku igasugu avantüristidega, kes esimesel võimalusel su paljaks koorivad. Alljärgnev jutt käib noormehe kohta, kes
minu naise sõbrannaga tegi diili, et kasutab viimase Ford Mustangi ja vastutasuks teeb sellele autole kokkulepitud summa ulatuses remonti. Sai diil
tehtud ja noormees hakkas sõitma. Ma küll keelitasin Kristinat, et ta hästi järele mõtleks, enne kui midagi sellist teeb, kui naiste arusaam asjadest
on mõnes osas kahjuks liiga roosa.
Kristina sõitis ära soome tööle ning oligi nagu kõik korras, kui ühel päeval juhuslikult sattusin nägema pilte, kus see härra autoga burnouti tegi.
Sai natuke noomitud teda, kuid midagi tõsisemat ei juhtunud.
Tänaseks on olukord järgmine..... auto on rüüstatud. Paljud asjad on lihtsalt minema jalutanud, mootor ja käiguosa lõhutud. Nimekiri kahjudest on
pikk.
Võib öelda, et oma lollus sellist kokkulepet teha, kuid asi on tehtud ja vaja oleks otsad kokku tõmmata. Kui keegi teab midagi mehe kohta, kelle
andmed on allpool kirjas, siis oleks kena, kui sellest teada annaksite. Kohaleviiva info eest vaevatasu.
Toomas Ader
isikukood 37112040225
elukoht Kasemetsa, Saku vald
P.S. Ta on või oli ka mustangi klubis liige!
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
spin
huviline
Registreerunud 30.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 80 2,0I 91 B4 SEDAAN
|
postitati 06.09.04 14:21
|
|
|
viimati töötas firmas nimega alert auto.see oli suvel kuskil kui ostis mu käest mingile mustangile generaatori arvega ja jäi võlgu.arve oli ligi kuu
aega vana ja mksmata.tõenäoliselt sai ta pärast seda jama sealt kinga.võid uurida siis alert autost 6684911 peaks poe nr. olema.seniks jõudu.
|
|
|
Mairo
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.04 08:51
|
|
|
Normaalne koll! Huvitav, kaua ta niimoodi siin väikesel planeedil mõtleb tegutseda!
Ma seda olin kuulnud, et ta mingi mustangiga leekima oli pannud, kuid ei osanud seda uskuda. Pole sõnu....
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.09.04 09:04
|
|
|
Teemasse ei puutu, kuid minul hakkavad nüüd põnevad kogemused tulema. Nimelt sai suve hakul telefonioperaatorit vahetatud. Kogu aeg on küll mingid
imelikud kõned tulnud, täna öeldi, et mul peaks varsti elu "huvitavaks" minema. Endine numbri kasutaja ka mingi sarnane suller olnud ja nüüd
vist siis hakkavad võlgade või ma ei tea mille tähtajad lähenema. Mõned inimesed ei taha kohe kuidagi aru saada, et mina ei ole kolja või vanja.
Mingid vene tegelased helistasid ikka päris mitu korda, lõpuks ajasid ikka päris vihale juba.
Kui inimene ikka eestis viibib siis peaks ta ju ikka kusagilt välja "imbuma", ega siinses pisikeses oblastis ennast väga pikalt peita ei
õnnestu, kui siis ainult miilitsa eest. Seda enam kui on tegemist kroonilise suliga kes paljusid petnud. Muidugi on tõenäoline, et selline tegelane
jääb mingist hetkest lihtsalt teadmata kadunuks.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 07.09.04 09:40
|
|
|
njah, maakera on ümmargune ja joosta pole kuhugi - aind mulla alla 
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 07.09.04 11:54
|
|
|
Sellest mehest ei tea ma midagi, aga kui see peaks kuidagi aitama, siis see Mustang seisis mingi aeg Rakveres ühes bensiini jaamas. Mingi kaks või
neli päeva, täpselt ei mäleta, sai isegi teist uuritud ja puuritud. Aga edasi kahjuks ei tea kuhu poole auto liikus.
|
|
|
|
kristjan_l
huviline
Registreerunud 08.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.04 17:24
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Mairo
P.S. Ta on või oli ka mustangi klubis liige! |
Toomas Ader ei ole Ford Mustang Club Estonia (FMCE) liige ega pole seda ka olnud. Oma tegemistes või tegemata jätmistes ei esinda ta FMCE-d.
Kristjan Luts
Juhtkogu esimees
FMCE
'66 Mustang HT
|
|
|
|
Mairo
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.04 18:41
|
|
|
Vabandused eksitava informatsiooni eest.
|
|
|