Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 403
Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 937
Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 403
Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 937
Probleem nimelt selles, et murdus ära vaakumpumbast tuleva varda otsas olev kinnitusjubin, Forsis mehed ütlesid et seda ei saa ka tellida. ei tea kyll
mix. Et kui kellelgi on infi mingist vedelevast tagluugist, siis andke teada . Oodatud on ka inf audidega tegelevatest romulatest.
Aut¨
huviline
Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal
postitati 05.09.04 20:02
Samas olen huvitatud ka tervest tagaluugi kinnitus süsteemist. nimelt vaevlen järgneva probleemiga - eesti auklikel teedel, kostub närvidelekäiv
krigiin tagaluugist. olen pand ka õli, aga vaikus saabub vaid pooleks tunniks
Kirss
huviline
Registreerunud 07.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.8
postitati 18.06.13 08:00
Silikoonõli või davott
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
postitati 18.06.13 08:10
Teema on 9 aastat vana.
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
postitati 18.06.13 08:13
Tsitaat:
Algselt postitas: mkb
Teema on 9 aastat vana.
Probleem muidugi ilmselt veel aktuaalsem, sest masinad veelgi vanemad ja vedelamad Tavotti ma ei paneks, pärast määrid ennast ära, tihti võib probleem ka luugi kinnitustes olla.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
postitati 18.06.13 15:24
See krigin tuleb üldjuhul lukustist. Nimelt luugi küljes olev "pulk", mis luku sisse läheb. Sel peaks originaalis olema plastik krae ümber, mis ära
kulub, või mis üldse sealt ära kaob lõpuks. Mina olen sinna lihtsalt korralikumat teipi ümber mässinud paar tiiru ja vaikus majas.
Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.
Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]