Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kysimus kindlustuse vallas. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1847)
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 23.08.04 20:20 Tsiteeri
Kysimus kindlustuse vallas.

Mis ajajooksul hakkab riskikoefitsient langema... ise olen autot kindlustanud yle aasta aga ei mitte mingit langust ei ole tulnud :(
Samas sõber tegi just omale uue kindlustuse ja maksis kaks korda rohkem kuna mingi seaduse muudatuse tõttu langeb riskikoefitsient vastavalt vanusele!
Kas vastab tõele või olen väga valesti aru saanud!

Ei ole veel kindlustus seltsist kysinud aga ehk oskab keegi siin puust ja punasest selgeks teha :p

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 23.08.04 20:46 Tsiteeri

Kui mul aasta täis sai, siis mul kindlustus konfintsent kukkus. Kõige parem helista oma kindlustusse ja küsi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 23.08.04 21:04 Tsiteeri

Ei tea kas enam nii asjad käivad, aga paar aastat tagasi oli ka mul probleem, et üle aasta olin autot kindlustanud ning koefitsent ikka ei langenud. Sai siis asja uuritud ning sain selgeks sellise asja, et uut koefitsenti arvutatakse välja kord aastas kõigile korraga. Ning vähemalt If kindlustuses tundus see olevat siis jaanuari alguse seisuga. Ning sinu koefitsent langeb siis kui sul on eelmine perioodi(aasta) jooksul olnud kehtiv kindlustuspoliis vähemalt 180 päeva jooksul(ei pea järjest olema). Seega näiteks kui sa teed omal kindlustuslepingu augusti kuus ja maksad sealt alates aasta aega kenasti makseid, siis ei pruugi sul tõesti koefitsent langeda. Seda seetõttu et augustist jaanuari alguseni on alla 180 päeva. Ning seega ei saanud sul selleks nö. kohtupäevaks vajaliku normi täis. Seega maksad veel kuni uue jaanuarini vana ja kõrgemat koefitsenti. Kuni juba uue aasta jaanuaris on sul lõpuks 180 päeva nende arvates täis saanud ja sulle uus koefitsent arvutatakse.

Niimoodi selgitati mulle seda mõni aeg tagasi ja kaldun arvama, et midagit sellist võib ka praegu toimida...

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rax
klubiliige

Registreerunud 04.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.04 21:06 Tsiteeri

mina tean asja nii: et sõiduk peab olema kindlustatud vähemalt 181 päeva aastas, siis langeb riskigrup (st. üle poole aasta). kusjuures kindlustuse aasta arvutamine algab sept või oktoober. täpselt ei mäleta. mul oli selline juhus, et sain oma kindlustuse päevad täis, aga sel hetkel kui oli riskigrupi langetamise kuu (mai oli vist), oli auto juba ammu maha müüdud ja ei olnud enam minu nimel, ja ei langenud riskigrupp

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 24.08.04 06:04 Tsiteeri

Kunagi oli nii et pidi olema teatud päevad täis, siis langes.Mul juba ammu miinimumi peal, kahju et enam ei lange, muidu oleks vist 0 olnud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 24.08.04 06:26 Tsiteeri

ja minul tõusis 40 pealt 60 :(

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.04 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja margus0000
ja minul tõusis 40 pealt 60 :(

Sõidsid kellegile otsa jah :P

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 24.08.04 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Rax
mina tean asja nii: et sõiduk peab olema kindlustatud vähemalt 181 päeva aastas, siis langeb riskigrup (st. üle poole aasta). kusjuures kindlustuse aasta arvutamine algab sept või oktoober. täpselt ei mäleta. mul oli selline juhus, et sain oma kindlustuse päevad täis, aga sel hetkel kui oli riskigrupi langetamise kuu (mai oli vist), oli auto juba ammu maha müüdud ja ei olnud enam minu nimel, ja ei langenud riskigrupp

Mul sama asi oli ja riskigrupp langes alles 1,5 aasta pärast esimest kindlustamist. Nüüd vahepeal jälle seadus muutus ja nüüd hakati aastat arvutama esimesest kindlustamise päevast 365 päeva jooksul 182 päeva minuteada...

abix --> http://www.lkf.ee/download.php?id=450

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.8% - SQL: 65.2%]