Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ABS probleemid (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1828)
Ardi
huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.08.10 18:45 Tsiteeri
ABS probleemid

mul on autol probleeme absi juhtplokiga, lööb kõik piduritega seotud tuled armatuuris põlema ja kaotab ära absiga seotud asjad (külglibisemisvastane seade jne). kas kellegil on infot, et kas sellist asja on võimalik kuidagimoodi parandada? kus?
mis võiks sellise juhtploki hind olla uuena?
Auto on A6 2007 aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 31.08.10 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardi
mul on autol probleeme absi juhtplokiga, lööb kõik piduritega seotud tuled armatuuris põlema ja kaotab ära absiga seotud asjad (külglibisemisvastane seade jne). kas kellegil on infot, et kas sellist asja on võimalik kuidagimoodi parandada? kus?
Auto on A6 2007 aasta.

Miks arvad, et probleem juhtplokis on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardi
huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 18:56 Tsiteeri

autotöökojas väideti, et ABS-i juhtplok on vigane.

kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Auto on A6 2007 aasta.

ETKA järgi on 2007 a. A6 "abs unit with elec.contr.unit with/without cruise control system"

1375,20 EUR'i koos 16% saksa käibega. Hind muidugi võib veidi kiikuda. Sellele lisandub ilmselt vahendaja tasu..

reino11
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:29 Tsiteeri

Kas see töökoda oli Audi esindus või mingi suvaline töökoda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardi
huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:31 Tsiteeri

Aitäh hinna eest!
päris kallis hind. kas sellist ploki on ka kusagilt kasutatuna saada või pole sellisel ostul mõtet, kuna see võib ka varsti veateadet näitama hakata??

Ardi
huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:34 Tsiteeri

see töökoda oli jah Audi esindus!! minu arvamus on, et Audi esindus ju ei paranda asju vaid vahetab kohe täie kupatusega välja. uue hind on päris kirves, et kas siiski on võimalik sellist asja parandata ja kas sellel parandusel on ikka mõtet??

kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
see töökoda oli jah Audi esindus!! minu arvamus on, et Audi esindus ju ei paranda asju vaid vahetab kohe täie kupatusega välja. uue hind on päris kirves, et kas siiski on võimalik sellist asja parandata ja kas sellel parandusel on ikka mõtet??

Tartus on selline firma nagu DIA. Mina pöörduks nende poole, tihti on nad imesi teinud mõistlikku summa eest

DIA-Autodiagnostika OÜ

Tsitaat:

"Bosch firma toodetud ABS juhtmoodulite remont. Selle firma toodang on enamlevinud AUDI, Volkswagen, BMW, SAAB sõiduautode ABS blokkide puhul. Peamiseks probleemiks on mehhaanilised kahjustused bloki sees ja enamasti on taastamine võimalik. Juhtmooduli taastamise summa oleneb kindlasti auto spetsiifikast ja mudelist, täpsema informatsiooni ja hinna jaoks helistage +372 52 57 414."

Ardi
huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:46 Tsiteeri

kama2 tänud info eest! Uurin mida seal arvatakse asjast.

reino11
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 19:51 Tsiteeri

Üldiselt on nii et ABS on ohutusvarustus ja selliseid süsteeme tõesti esindus ei remondi, puudub garantii remonditud detailile ja selle kasutusohutusele jne. ABSi juhtplokke remonditakse küll muidu, vanema generatsiooni A6 juhtplokke vähemalt, remondi hind on vanematel 3000kr, uuemate kohta ei oska täpselt õelda mis ja kuidas.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 13.10.10 17:08 Tsiteeri

No kuna tekkis enda autolgi see ABS'i probleem (tuled põlema ja kisa järgi), siis hakkasin lahendust otsima. Leidsin sellelt http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=1757414 lehelt õpetuse, et kuidas seda ise korda teha. Kas keegi on ise ka üritanud asja korda teha ja kuidas õnnestus?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
No kuna tekkis enda autolgi see ABS'i probleem (tuled põlema ja kisa järgi), siis hakkasin lahendust otsima. Leidsin sellelt http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=1757414 lehelt õpetuse, et kuidas seda ise korda teha. Kas keegi on ise ka üritanud asja korda teha ja kuidas õnnestus?

Ma küll ei raatsiks 2500 maksta nii väikse tinutustöö eest. ;)

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 13.10.10 19:31 Tsiteeri

No kui lugeda et need ühendused on õhkõrnad nagu juuksekarvad, siis hetkel mul küll käsi asja kallale ei kipu (oleks siis tööriistad asja tegemiseks profi omad, siis ehk).

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
No kui lugeda et need ühendused on õhkõrnad nagu juuksekarvad, siis hetkel mul küll käsi asja kallale ei kipu (oleks siis tööriistad asja tegemiseks profi omad, siis ehk).

Noja eks ta katsetamise asi ole. Kui hakkama ei saa siis ega remondimehed seda ka vast enam ei taha. :D See kus ühenduts pole pole juuksekarv vaid suht jäme traat.
http://passat-b5.ru/remont/abs/abs11.gif

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]