quattro2
huviline
Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.10 12:43
|
|
|
A4 ABS Tuli
Tere ! Oskab keegi öelda kus kohas see abs-i andur või pesa või midagi siukest asub.Olen kuulnud et kui mingi pistiku pesast välja tõmbad peaks abs-i
tuli ära kustuma???? Oskab keegi aidata!!!
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 31.08.10 12:48
|
|
|
Pealkiri:abs
Tsitaat: | Algselt postitas: quattro2
Tere ! Oskab keegi öelda kus kohas see abs-i andur või pesa või midagi siukest asub.Olen kuulnud et kui mingi pistiku pesast välja tõmbad peaks abs-i
tuli ära kustuma???? Oskab keegi aidata!!! |
Mis asja küljest me seda otsida peaksime aitama, pesa või "midagi siukest" ? Peakiri ise on juba Pulitzeri väärt.

|
|
|
quattro2
huviline
Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.10 12:54
|
|
|
Asi siuke, et kui süüte sisse panen,siis hakkab ABS tuli vilkuma! Et siis Küsimus siuke, et mis moodi ma ta sealt ära saaaks kaotada? Või mida ma
kontrollima peaksin?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 31.08.10 13:12
|
|
|
Kui juba süüdet sisse keerates ABS tuli põleb, siis on andur vigane või juhe katki või üldse ABS pump, elektroonika maha kärvanud, ei aita ka anduri
pistikust eemaldamine.
Kontrolli enne ikka vag-com -iga milline andur veateadet annab ja siis sealt edasi saad viga otsida.
Ainuüksi tulukese kustutamine (pirn välja), pole lahendus 3 pikka helisignaali jäävad ikka alles.
Andurid ja nende pesad asuvad ikka iga ratta juures, sellest aga oleme viimasel ajal palju jahunud erinevates teemades ehk kasuta otsingut.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
quattro2
huviline
Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.10 13:23
|
|
|
Ok Eks Käin Diagnostist Läbi Siis Saab Täpsemalt teada . Aga Tänud siiski
Muideks kasutasin otsingut ja uurisin ,aga tahtsin lihtsalt teada kas muud moodi saab ka tule kustutada!!!
|
|
|
oss30
huviline
Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant quattro 142kw 97a
|
postitati 31.08.10 13:32
|
|
|
Kui ise põlvas võid ühendust võtta. Saan juhtme taha pista.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 31.08.10 13:33
|
|
|
Märgutuled on ikka selleks, et märku anda, kui midagi on p***s, kuidas sa kujutad ette märgutule kustutamist ilma viga likvideerimata-
keeran-pirni-välja lahendused toimisid vist nõuka ajal.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 31.08.10 14:48
|
|
|
Seda märgutuld saab ikka kustutada 
Vahet pole kas pirn või display - midagi haarmiga ikka küljest saab rebida ja sama soojaga võib heli tekitava piezotweeteri (kõlari) ka nahui lüüa...
ja pole üldse vahet, et mis selle vea põhjustas.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|