Registreerunud 24.08.10
Kasutaja on eemal
postitati 24.08.10 17:04
probleem supaka heliga
tere.panin autosse kenwoodi KDC-W5031 maki ja ühendasin selle GAS võimendi ja Magnati supakaga....aga probleem selles,et kui ma heli maha keeran,siis
supakas uriseb ikka edasi ja seda ka lugude vahepeal...oskab keegi midagi tarka välja pakkuda?
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
postitati 24.08.10 17:09
Alustuseks vaata oma kirjapilt üle.
Probleemiks võib olla kehvad ühendused, juhtmed valesti ühendatud (liiga odavad juhtmed), mingi osa tehnikast ise vigane.
Minu sarnaste murede allikaks oli siiski kunagi vigane makk. Lisa maandust andes otse makile sain ta toimima, kuid tegelikkuses oli vast maki enda
eelvõimendi peetis.
.:Rasta I Land:.
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
postitati 24.08.10 19:32
No mina ei tea...Minul juba mitmes auto millel on toitekaabel ja RCA kaabel koos veetud ukse piida alt.Ei ole mingit põrinat,vilet egas ka mingit
tühja mürinat (nt kui makki vaikseks keerad ja ka loo vahetamis ajal).Sõbral pidi kah suppakas ise heli tegema nt just loo vahetamis ajal.Kuid mina
arvan,et se põhjus on eespool juba toodud kas JUHTMED VALESTI,POLE KAABLID PIISAVALT TERVED või RCA kaabel kuskilt puru.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]