Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem supaka heliga (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1306)
trick
huviline

Registreerunud 24.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 17:04 Tsiteeri
probleem supaka heliga

tere.panin autosse kenwoodi KDC-W5031 maki ja ühendasin selle GAS võimendi ja Magnati supakaga....aga probleem selles,et kui ma heli maha keeran,siis supakas uriseb ikka edasi ja seda ka lugude vahepeal...oskab keegi midagi tarka välja pakkuda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 24.08.10 17:09 Tsiteeri

Alustuseks vaata oma kirjapilt üle.
Probleemiks võib olla kehvad ühendused, juhtmed valesti ühendatud (liiga odavad juhtmed), mingi osa tehnikast ise vigane.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31

postitati 24.08.10 18:03 Tsiteeri

Signaali ja toitejuhe on eraldi kohast ikka veetud? Need kaks ei tohi kimbus koos olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 24.08.10 19:20 Tsiteeri

Siin sulle teemad mis sarnase probleemiga läbi käinud:

Vilinatest
Paukudest

Minu sarnaste murede allikaks oli siiski kunagi vigane makk. Lisa maandust andes otse makile sain ta toimima, kuid tegelikkuses oli vast maki enda eelvõimendi peetis.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 24.08.10 19:32 Tsiteeri

No mina ei tea...Minul juba mitmes auto millel on toitekaabel ja RCA kaabel koos veetud ukse piida alt.Ei ole mingit põrinat,vilet egas ka mingit tühja mürinat (nt kui makki vaikseks keerad ja ka loo vahetamis ajal).Sõbral pidi kah suppakas ise heli tegema nt just loo vahetamis ajal.Kuid mina arvan,et se põhjus on eespool juba toodud kas JUHTMED VALESTI,POLE KAABLID PIISAVALT TERVED või RCA kaabel kuskilt puru.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]