Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Eesti Audi Klubi Facebookis (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 3391)
Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro best ET10,2sec@240,24km/h, topspeed on 1 mile 304km/h

postitati 04.08.10 08:09 Tsiteeri
Eesti Audi Klubi Facebookis

Teadmiseks kõikidele FB kasutajatele, et Eesti Audi Klubi on ka Facebookis olemas ja ootab kõikide liikmete LIKE'e :) http://www.facebook.com/pages/Eesti-Audi-Klubi/132222643466639
Edaspidi leiab sealt operatiivsemalt infot klubilise tegevuse ja erinevate ürituste kohta.

Mulle ei meeldi kiiresti sõita vaid madalat lennata
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 04.08.10 08:33 Tsiteeri

http://blog.metricsmarketing.com/wp-content/uploads/2010/04/thumbs_up_you_like_this_bumper_sticker-p128096592726024722trl0_400.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 31.08.10 20:58 Tsiteeri

Tore on, aga ärge jumalapärast siia foorumisse või kuhugi hakake neid facebooki nuppe integreerima - tulemuseks saab brausimine vaid veel 1 piduri juurde. Täna kui Facebook väidetavalt käpuli käis, oli mõnelgi pool nende integreeritud nuppudega lehtede avamisega jama. Igal massihüsteerial võiks mingi mõistlikkuse piir ikka ka olla - kui kõik maailma veebilehed neid nuppe täis oleks, oleks facebooki kokkukukkumine kogu interneti piduriks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 31.08.10 21:02 Tsiteeri

Mis see facebook on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 31.08.10 21:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Mis see facebook on?

Näoraamat noh. Millest sa aru ei saa:D

BLOW-JOB is better then NO JOB
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.08.10 21:08 Tsiteeri

Ei ole plaanis. RSS võib ehk kunagi tulla, muud mitte.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 31.08.10 21:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vihane-Tihane
Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Mis see facebook on?

Näoraamat noh. Millest sa aru ei saa:D

:D:D:D
Ise kasutan seda väga vähe, aga olen aru saanud, et see nagu ülemaailmne Rate.ee või orkut.com, lihtsalt sutsuke rohkemate vidinatega? See puhtalt minu arvamus, aga kas on arvamus õige?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 21:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
...aga olen aru saanud, et see nagu ülemaailmne Rate.ee või orkut.com, lihtsalt sutsuke rohkemate vidinatega? See puhtalt minu arvamus, aga kas on arvamus õige?

No Orkut on vast ka ülemaailmne, niivõrd, kuivõrd omanikust Google seda on? Paralleelselt on näiteks ka MySpace ja veel nii mõnigi.

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 01.09.10 20:31 Tsiteeri

Facebook on lihtsalt üks orkuti ja mypace versioon mis on tegelikult hästi läbimõeldud reklaamiportaal :)

Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.10 20:50 Tsiteeri

Klubikaaslased ! AC Facebooki lehel on käima lükatud koduvideo võistlus "Quattro talverõõmud 2010-2011"
Vaata järgi ja lae oma video ülesse :
http://www.facebook.com/pages/Eesti-Audi-Klubi/132222643466639

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 24.11.10 21:58 Tsiteeri

Kas ma pean nüüd ühe videopärast konto tegema moluraamatusse? miks mulle ei jää siin foorumis see teema silma?

ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 25.11.10 06:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuuno
Kas ma pean nüüd ühe videopärast konto tegema moluraamatusse? miks mulle ei jää siin foorumis see teema silma?

Tõepoolest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 25.11.10 07:54 Tsiteeri

Eraldi teemat küll just videode jaoks teha oleks vast mõtetu. Youtubesse ja link siia.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=85390
Edit- Vabandan, ei süüvinud teksti, vöistluse jaoks vist vaja jah eraldi teema teha.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.10 12:09 Tsiteeri

Ei pea kuskile mingit kontot tegema. Kel Facebook'iga asja ei ole, ei pea seda teemat isegi avama. Minul näiteks ei ole, aga ma ei kobise, et sellest osa ei saa. Kui peaks seda enda jaoks oluliseks, leiaks ka võimaluse.

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 25.11.10 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Ei pea kuskile mingit kontot tegema. Kel Facebook'iga asja ei ole, ei pea seda teemat isegi avama. Minul näiteks ei ole, aga ma ei kobise, et sellest osa ei saa. Kui peaks seda enda jaoks oluliseks, leiaks ka võimaluse.

Sama siin.
Samas natuke paneb imestama, miks audiklubiga seonduvaid asju peab kusagil mujal tegema.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.10 14:51 Tsiteeri

Facebook on popp ja noortepärane ja aina rohkem leiavad selle reklaamikanali endale erinevad klubid, firmad jne.
Antud kampaania peaeesmärk on ikka klubi reklaamida, äärmiselt lihtne videote üles paneku võimalus on ainult boonuseks.
Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Samas natuke paneb imestama, miks audiklubiga seonduvaid asju peab kusagil mujal tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.10 20:00 Tsiteeri

Täiesti päris Indroga. Kui kellegil on isiklik vastumeel, siis see ei ole ju kohustuslik, kuid klubile kasulik.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.5% - SQL: 64.5%]