AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003
|
postitati 30.07.10 14:23
|
|
|
Audi 100 - 1991 - AndresL
Vahelduseks S´idele ja muudele püssidele poetan siia oma tagasihoidliku liikuri
Mark: Audi
Mudel: 100 ( C4 )
V.a: 1991
Värvus: Valge
L.s: 257000km.
Keretüüp: Sedaan
Käigukast: Manuaal ( 5-käiku )
Lisad/muu:
- 2x el. peeglid
- 2x istmesoojendused
- kesklukk
- veluursisu
- toonklaas
- ´´16´´ Audi orig. valuveljed
- Pikk armatuur ( lisakellad )
- Automaatsed päevasõidutuled
Muusika:
- JVC CD/MP3 makk
- 6x kõlarid
Keskmine kütusekulu linn ja maantee pooleks sain 8 liitrit. ( Minu jaoks igati positiivne )
Mõned pildid müügikuulutusest:
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4
|
postitati 06.08.10 18:38
|
|
|
Tere.Tundub päris asjalik ning sile c4.Mis kõrval istuja poolse tagumise ,alumise ,liistuga juhtunud?Esi stangel ka konksu võre pole.Aga muidu
ilus,ning kui kütet ka nii vähe võtab siis ju hästi
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 09.08.10 19:50
|
|
|
Tundub üpris kena auto olevat. Pole hullu, küll need liistud ja muud väiksemad asjad ka korda saad. Edu!
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 19:25
|
|
|
Piltide peal tegelikult asi tundub üpris sile. Tegelikkuses on neid mõlke ja iluvigu rohkem. Õnneks valge värv petab ära ja ei hakka kohe silma.
Viimane tuunimine toimus kaks nädalat tagasi tallinnas kus keegi härra või proua on suutnud oma menstruatsiooni karva punase autoga mul tagumise ukse
ja koopaääre mõlkida ja lisaks ka kriimud tekitada. Kuna auto oli tol hetkel mul naise käes ja ma ise teiselpool lahte tööd rügamas siis avastasin
selle tuuningu alles Eesti naastes.
Nädala jooksul hakkas mul aga midagi ees parempoolse ratta juures krõksuma ja august läbi sõites klobinat tegema. Täna siis sai autot uuritud ning
silma hakkas selline asi. Varras mis kinnitub amordikannu külge, on kuidagi viltu ja nagu oleks pesast pooleldi väljas. Juhipool on kõik kenasti
paigas ja samuti ei kostu sealt mingeid anomaalilisi hääli. ( kuna ma lukksepp ei ole, siis ei oska ka öelda selle varda vms. asja täpsemat nimetust.
)
Lähiajal siis vahetusse:
- See varras vms. asi. Mis hetkel kuidagi poolkõvalt seal on
- Õlivahetus
- Filtrid
- Uus esiklaas
- Amordiring
- piduriklotsid
Ja see järel tahaks ka koheselt värske ÜV´se ära teha, siis aastaks rahumajas. Kui ÜV´s tehtud siis lendab alt KAT minema ja ette lähevad Xenon
4300K
Kevadel kui rahadega sõber olen siis tahaksin ka välimust veidi korrastada. Teha on küll kuid vaikselt tasapisi peaks need asjad tehtud saama.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 19:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihauto
Tere.Tundub päris asjalik ning sile c4.Mis kõrval istuja poolse tagumise ,alumise ,liistuga juhtunud?Esi stangel ka konksu võre pole.Aga muidu
ilus,ning kui kütet ka nii vähe võtab siis ju hästi |
Tere Tere.
Ausalt öeldes kõik need liistud on sellel autol kuidagi õudukad. Pooled neist on lastud kruvidega kinni. Tagumise parema alumise liistu kohta ei
oskagi nagu suurt midagi rääkida. Ju keegi on autost end nii välja lohistanud, et on läinud koos osalise liistuga
Kevadel plaanis need liistud kõik välja vahetada. Sest rikuvad auto välimuse kõvasti ära.
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AndresL
Piltide peal tegelikult asi tundub üpris sile. Tegelikkuses on neid mõlke ja iluvigu rohkem. Õnneks valge värv petab ära ja ei hakka kohe silma.
Viimane tuunimine toimus kaks nädalat tagasi tallinnas kus keegi härra või proua on suutnud oma menstruatsiooni karva punase autoga mul tagumise ukse
ja koopaääre mõlkida ja lisaks ka kriimud tekitada. Kuna auto oli tol hetkel mul naise käes ja ma ise teiselpool lahte tööd rügamas siis avastasin
selle tuuningu alles Eesti naastes.
Nädala jooksul hakkas mul aga midagi ees parempoolse ratta juures krõksuma ja august läbi sõites klobinat tegema. Täna siis sai autot uuritud ning
silma hakkas selline asi. Varras mis kinnitub amordikannu külge, on kuidagi viltu ja nagu oleks pesast pooleldi väljas. Juhipool on kõik kenasti
paigas ja samuti ei kostu sealt mingeid anomaalilisi hääli. ( kuna ma lukksepp ei ole, siis ei oska ka öelda selle varda vms. asja täpsemat nimetust.
)
Lähiajal siis vahetusse:
- See varras vms. asi. Mis hetkel kuidagi poolkõvalt seal on
- Õlivahetus
- Filtrid
- Uus esiklaas
- Amordiring
- piduriklotsid
Ja see järel tahaks ka koheselt värske ÜV´se ära teha, siis aastaks rahumajas. Kui ÜV´s tehtud siis lendab alt KAT minema ja ette lähevad Xenon
4300K
Kevadel kui rahadega sõber olen siis tahaksin ka välimust veidi korrastada. Teha on küll kuid vaikselt tasapisi peaks need asjad tehtud saama.
|
Tere.lugesin Su jutu läbi,ning tundub,et alumine õõts õhtal,või stabika varda puks,aga kuna Sa täpsemalt ei oska ka kirjeldada,siis rohkem ei pakuks
hetkel.Aga kuidas plaanid reflektor tuledesse panna ksenoonid?Mul on 4300 ksenoonid,aga need on luupides.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 11.09.10 20:33
|
|
|
Jutu järgi tundub olevat hoopiski rooliots. Need kipuvad niimoodi viltu olema, mul omal samamoodi. Ei tea kas peabki nii olema või vms. Endal ei
kolise midagi.
|
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Jutu järgi tundub olevat hoopiski rooliots. Need kipuvad niimoodi viltu olema, mul omal samamoodi. Ei tea kas peabki nii olema või vms. Endal ei
kolise midagi. |
Võib olla tõesti,aga minul need ikka ratast alt võttes jäävad täitsa norm asendisse.Ning ka rooli varda ots ei ole väändunud üle.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 20:57
|
|
|
See varras asub täpselt selle kohapeal kus on rehvi ülemine osa. Pesa asub täpselt rehvi kõrval ja see varras kinnitub sinna. Need tavalised tuled on
suht niru ning loodan et lahja Xenon veidikene teeb mul nähtavuse paremaks. Kuna sõidan suht palju maanteel siis oleks hea kui mul nähtavus hea oleks.
Ei taha mingeid lisa prosesid kah nagu ette toppida. Samas siin pärnu linnas sõites on tunda et auto käitub kuidagi vedelalt. Eks peab laskma
targematel uurida.
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 21:04
|
|
|
See varras asub täpselt selle kohapeal kus on rehvi ülemine osa. Pesa asub täpselt rehvi kõrval ja see varras kinnitub sinna. Need tavalised tuled on
suht niru ning loodan et lahja Xenon veidikene teeb mul nähtavuse paremaks. Kuna sõidan suht palju maanteel siis oleks hea kui mul nähtavus hea oleks.
Ei taha mingeid lisa prosesid kah nagu ette toppida. Samas siin pärnu linnas sõites on tunda et auto käitub kuidagi vedelalt. Eks peab laskma
targematel uurida. |
Point on selles,et reflektor tuledesse(kus mõlemad elemendid ühes pirnis)pole neid võimalik panna.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.10 21:29
|
|
|
hmm.. aga ma tean siin linnas ühte 80 Coupe´d millel Xenonid just reflektoritesse pandud
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 11.09.10 22:24
|
|
|
targematel uurida. |
Tegu rooliotsaga jah! Olen paljudel 100del neid niimoodi viltu näinud! Ehk aitab kui lahti võtta ja korralikult kokku tagasi.
Ise soovitaks ligi võtta Osram Nightbraker pirnid, parandavad nähtavust tunduvalt. Maksavad 250.- komplekt.
|
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.10 13:39
|
|
|
VARASTATUD Audi 100 c4 1991 valge reg.märk 119 TFL
12. oktoobri öösel varastati soomest vuosaarist maja alusest parklast minu nelja rattaline. Auto on valget värvi, taga tumetoonklaas ning tagumine
numbrialune plastik on valgeks värvitud. All olid 16 tollised originaal Audi veljed.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.10 08:03
|
|
|
Auto käes, tänud Helsinki poliisile. Auto siis leiti varastamise kohast jalgsi minnes ca. 500m. eemal tupiktänavast. Auto viisakalt pargitud teeäärte
uksed lukus ning ka käsipidur peal. ( et jumala eest veerema ei hakkaks ) Autol peetis juhiukselukk ning süütelukk kas titaanvõtmega puruks keeratud
või lihtsalt läbi puuritud. Muidu auto paistab samas seisus olevat nagu ta oli tol õhtul enne vargust. Pihta on pandud GPS, CD-MP3 JVC, auto
dokumendid ja Eesti pass. ( Viimased siis nüüdseks juba uued tehtud. ) Kuna roolilukk peal ja auto võti enam masinat käima ei keera olekski siinkohal
mõningaid nõuandeid tarvis kuidas ma selle aparaadi käima saaks panna ning ka liikuda.
NB! Audi müügis sümboolse 400 euriga.
|
|
|
Super-Sada
huviline
Registreerunud 02.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 avant
|
postitati 03.04.11 05:56
|
|
|
Kui ei eksi, siis endine või üks endistest omanikest oli üks kihnlane Sepa.
Siis kui tema käes too auto oli, tundus olevat üks jagu vatti saanud auto.
Tagaots hoidis siis väga madalal. Kas nüüdseks parem?
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 03.04.11 14:55
|
|
|
See auto ammu müüdud.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.11 11:11
|
|
|
Auto müüdud tõepoolest juba pea aasta tagasi. Nüüdseks liigub see taas kodumaal ning on omanike vahetanud vahepeal päris mehiselt.
Teema võib lukku panna!
|
|
|
|