Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 - 1991 - AndresL (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 4099)
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 30.07.10 14:23 Tsiteeri
Audi 100 - 1991 - AndresL

Vahelduseks S´idele ja muudele püssidele poetan siia oma tagasihoidliku liikuri

Mark: Audi
Mudel: 100 ( C4 )
V.a: 1991
Värvus: Valge
L.s: 257000km.
Keretüüp: Sedaan
Käigukast: Manuaal ( 5-käiku )

Lisad/muu:
- 2x el. peeglid
- 2x istmesoojendused
- kesklukk
- veluursisu
- toonklaas
- ´´16´´ Audi orig. valuveljed
- Pikk armatuur ( lisakellad )
- Automaatsed päevasõidutuled

Muusika:
- JVC CD/MP3 makk
- 6x kõlarid

Keskmine kütusekulu linn ja maantee pooleks sain 8 liitrit. ( Minu jaoks igati positiivne )

Mõned pildid müügikuulutusest:

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/0/3/2/7/9/2/0/634132583141285000_full.jpg

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/0/3/2/7/9/2/0/634132583147066250_full.jpg

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/0/3/2/7/9/2/0/634132583152847500_full.jpg

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/0/3/2/7/9/2/0/634132583158472500_full.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4

postitati 06.08.10 18:38 Tsiteeri

Tere.Tundub päris asjalik ning sile c4.Mis kõrval istuja poolse tagumise ,alumise ,liistuga juhtunud?Esi stangel ka konksu võre pole.Aga muidu ilus,ning kui kütet ka nii vähe võtab siis ju hästi:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 09.08.10 19:50 Tsiteeri

Tundub üpris kena auto olevat. Pole hullu, küll need liistud ja muud väiksemad asjad ka korda saad. Edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 19:25 Tsiteeri

Piltide peal tegelikult asi tundub üpris sile. Tegelikkuses on neid mõlke ja iluvigu rohkem. Õnneks valge värv petab ära ja ei hakka kohe silma. Viimane tuunimine toimus kaks nädalat tagasi tallinnas kus keegi härra või proua on suutnud oma menstruatsiooni karva punase autoga mul tagumise ukse ja koopaääre mõlkida ja lisaks ka kriimud tekitada. Kuna auto oli tol hetkel mul naise käes ja ma ise teiselpool lahte tööd rügamas siis avastasin selle tuuningu alles Eesti naastes.
Nädala jooksul hakkas mul aga midagi ees parempoolse ratta juures krõksuma ja august läbi sõites klobinat tegema. Täna siis sai autot uuritud ning silma hakkas selline asi. Varras mis kinnitub amordikannu külge, on kuidagi viltu ja nagu oleks pesast pooleldi väljas. Juhipool on kõik kenasti paigas ja samuti ei kostu sealt mingeid anomaalilisi hääli. ( kuna ma lukksepp ei ole, siis ei oska ka öelda selle varda vms. asja täpsemat nimetust. )

Lähiajal siis vahetusse:

- See varras vms. asi. Mis hetkel kuidagi poolkõvalt seal on
- Õlivahetus
- Filtrid
- Uus esiklaas
- Amordiring
- piduriklotsid

Ja see järel tahaks ka koheselt värske ÜV´se ära teha, siis aastaks rahumajas. Kui ÜV´s tehtud siis lendab alt KAT minema ja ette lähevad Xenon 4300K

Kevadel kui rahadega sõber olen siis tahaksin ka välimust veidi korrastada. Teha on küll kuid vaikselt tasapisi peaks need asjad tehtud saama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audihauto
Tere.Tundub päris asjalik ning sile c4.Mis kõrval istuja poolse tagumise ,alumise ,liistuga juhtunud?Esi stangel ka konksu võre pole.Aga muidu ilus,ning kui kütet ka nii vähe võtab siis ju hästi:)

Tere Tere.

Ausalt öeldes kõik need liistud on sellel autol kuidagi õudukad. Pooled neist on lastud kruvidega kinni. Tagumise parema alumise liistu kohta ei oskagi nagu suurt midagi rääkida. Ju keegi on autost end nii välja lohistanud, et on läinud koos osalise liistuga:D

Kevadel plaanis need liistud kõik välja vahetada. Sest rikuvad auto välimuse kõvasti ära.

Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AndresL
Piltide peal tegelikult asi tundub üpris sile. Tegelikkuses on neid mõlke ja iluvigu rohkem. Õnneks valge värv petab ära ja ei hakka kohe silma. Viimane tuunimine toimus kaks nädalat tagasi tallinnas kus keegi härra või proua on suutnud oma menstruatsiooni karva punase autoga mul tagumise ukse ja koopaääre mõlkida ja lisaks ka kriimud tekitada. Kuna auto oli tol hetkel mul naise käes ja ma ise teiselpool lahte tööd rügamas siis avastasin selle tuuningu alles Eesti naastes.
Nädala jooksul hakkas mul aga midagi ees parempoolse ratta juures krõksuma ja august läbi sõites klobinat tegema. Täna siis sai autot uuritud ning silma hakkas selline asi. Varras mis kinnitub amordikannu külge, on kuidagi viltu ja nagu oleks pesast pooleldi väljas. Juhipool on kõik kenasti paigas ja samuti ei kostu sealt mingeid anomaalilisi hääli. ( kuna ma lukksepp ei ole, siis ei oska ka öelda selle varda vms. asja täpsemat nimetust. )

Lähiajal siis vahetusse:

- See varras vms. asi. Mis hetkel kuidagi poolkõvalt seal on
- Õlivahetus
- Filtrid
- Uus esiklaas
- Amordiring
- piduriklotsid

Ja see järel tahaks ka koheselt värske ÜV´se ära teha, siis aastaks rahumajas. Kui ÜV´s tehtud siis lendab alt KAT minema ja ette lähevad Xenon 4300K

Kevadel kui rahadega sõber olen siis tahaksin ka välimust veidi korrastada. Teha on küll kuid vaikselt tasapisi peaks need asjad tehtud saama.

Tere.lugesin Su jutu läbi,ning tundub,et alumine õõts õhtal,või stabika varda puks,aga kuna Sa täpsemalt ei oska ka kirjeldada,siis rohkem ei pakuks hetkel.Aga kuidas plaanid reflektor tuledesse panna ksenoonid?Mul on 4300 ksenoonid,aga need on luupides.

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 11.09.10 20:33 Tsiteeri

Jutu järgi tundub olevat hoopiski rooliots. Need kipuvad niimoodi viltu olema, mul omal samamoodi. Ei tea kas peabki nii olema või vms. Endal ei kolise midagi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Jutu järgi tundub olevat hoopiski rooliots. Need kipuvad niimoodi viltu olema, mul omal samamoodi. Ei tea kas peabki nii olema või vms. Endal ei kolise midagi.

Võib olla tõesti,aga minul need ikka ratast alt võttes jäävad täitsa norm asendisse.Ning ka rooli varda ots ei ole väändunud üle.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 20:57 Tsiteeri

See varras asub täpselt selle kohapeal kus on rehvi ülemine osa. Pesa asub täpselt rehvi kõrval ja see varras kinnitub sinna. Need tavalised tuled on suht niru ning loodan et lahja Xenon veidikene teeb mul nähtavuse paremaks. Kuna sõidan suht palju maanteel siis oleks hea kui mul nähtavus hea oleks. Ei taha mingeid lisa prosesid kah nagu ette toppida. Samas siin pärnu linnas sõites on tunda et auto käitub kuidagi vedelalt. Eks peab laskma targematel uurida.

Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 21:04 Tsiteeri

Tsitaat:
See varras asub täpselt selle kohapeal kus on rehvi ülemine osa. Pesa asub täpselt rehvi kõrval ja see varras kinnitub sinna. Need tavalised tuled on suht niru ning loodan et lahja Xenon veidikene teeb mul nähtavuse paremaks. Kuna sõidan suht palju maanteel siis oleks hea kui mul nähtavus hea oleks. Ei taha mingeid lisa prosesid kah nagu ette toppida. Samas siin pärnu linnas sõites on tunda et auto käitub kuidagi vedelalt. Eks peab laskma targematel uurida.

Point on selles,et reflektor tuledesse(kus mõlemad elemendid ühes pirnis)pole neid võimalik panna.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 21:29 Tsiteeri

hmm.. aga ma tean siin linnas ühte 80 Coupe´d millel Xenonid just reflektoritesse pandud:o

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 11.09.10 22:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Tegu rooliotsaga jah! Olen paljudel 100del neid niimoodi viltu näinud! Ehk aitab kui lahti võtta ja korralikult kokku tagasi.

Ise soovitaks ligi võtta Osram Nightbraker pirnid, parandavad nähtavust tunduvalt. Maksavad 250.- komplekt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.10 13:39 Tsiteeri
VARASTATUD Audi 100 c4 1991 valge reg.märk 119 TFL

12. oktoobri öösel varastati soomest vuosaarist maja alusest parklast minu nelja rattaline. Auto on valget värvi, taga tumetoonklaas ning tagumine numbrialune plastik on valgeks värvitud. All olid 16 tollised originaal Audi veljed.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 08:03 Tsiteeri

Auto käes, tänud Helsinki poliisile. Auto siis leiti varastamise kohast jalgsi minnes ca. 500m. eemal tupiktänavast. Auto viisakalt pargitud teeäärte uksed lukus ning ka käsipidur peal. ( et jumala eest veerema ei hakkaks ) Autol peetis juhiukselukk ning süütelukk kas titaanvõtmega puruks keeratud või lihtsalt läbi puuritud. Muidu auto paistab samas seisus olevat nagu ta oli tol õhtul enne vargust. Pihta on pandud GPS, CD-MP3 JVC, auto dokumendid ja Eesti pass. ( Viimased siis nüüdseks juba uued tehtud. ) Kuna roolilukk peal ja auto võti enam masinat käima ei keera olekski siinkohal mõningaid nõuandeid tarvis kuidas ma selle aparaadi käima saaks panna ning ka liikuda.

NB! Audi müügis sümboolse 400 euriga.

Super-Sada
huviline

Registreerunud 02.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: 80 B4 avant

postitati 03.04.11 05:56 Tsiteeri

Kui ei eksi, siis endine või üks endistest omanikest oli üks kihnlane Sepa.
Siis kui tema käes too auto oli, tundus olevat üks jagu vatti saanud auto.
Tagaots hoidis siis väga madalal. Kas nüüdseks parem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 03.04.11 14:55 Tsiteeri

See auto ammu müüdud.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.11 11:11 Tsiteeri

Auto müüdud tõepoolest juba pea aasta tagasi. Nüüdseks liigub see taas kodumaal ning on omanike vahetanud vahepeal päris mehiselt.

Teema võib lukku panna!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.7% - SQL: 60.3%]