juuser
huviline
Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006
|
|
postitati 28.07.10 07:09
|
|
|
A6 (C6) peeglisoojendused
Tere,
Mul mure selline, et peeglisoojendused ei taha toimida. Juhiukse paneelil on peeglite nupp, kus keskmises asendis peeglisoojenduse tähis. Küsimus aga
selles, et kuidas seda sisse lülitada.
Peeglisoojendus ei lülitu ka koos tagaklaasi soojendusega nagu mõnel teisel autol.
Kuskilt lugesin ka kellegi väidet, et see lülitub sisse automaatselt kui temperatuur langeb teatud piirist allapoole.
Sellisel juhul oleks küll väga jama süsteem kuna ka sooja ilmaga on peeglitel tihti udu või vihmapiiske. 
Juuser
|
Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006
|
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
|
postitati 28.07.10 08:22
|
|
|
Minu autol c5-l on ka peeglite soojendus automaatne,nagu eelpool arvasid teatud kraadist nad ei tööta või siis vastupidi.Sundkäskluse nuppu selle
jaoks eraldi ei ole.
|
|
|
|
juuser
huviline
Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.07.10 09:44
|
|
|
Siis on küll mage värk. Hommikuti peeglid päris tihti udused ja kaltsuga kuivatada ei ole just kõige mugavam.
Kas keegi teab kas ja kuidas oleks võimalik peeglitele käsitsi sisse/väljalülitatavat soojendust panna (nt. lülimine koos tagaklaasi soojendusega
tundub mõistlik)?
Juuser
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
postitati 28.07.10 16:40
|
|
|
Kindel et need peeglid sul üldse veel soojenemisvõimelised on ?
Kui nad ei ole kunagi soojaks läinud siis klaaid maha ja vool otse peale, saad kiire vastuse, kas soojenduselement üldse veel elus on, ehk tuleb uued
klaasid osta lihtsalt 
|
|
|
|
|
|
juuser
huviline
Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.07.10 17:48
|
|
|
Ega kindel ei ole kuna auto alles soetatud. Sai Revalis iga viimane kui asi lastud üle vaadatud, kuid raportis midagi selle kohta kirjas ei olnud.
Mõtlesingi enne kelleltki teadjamalt küsida kas nad ülde sooja ilmaga peavad toimima enne kui midagi lammutama hakkan.
Juuser
|
|
|
|
|
|
ReimsR
huviline
Registreerunud 17.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0BiTDI Quattro, Opel Manta
|
|
postitati 17.10.13 04:45
|
|
|
On nüüdseks kellegil teada,mis temperatuurist nad tööle hakkavad?Või on mingi võimalus see ümber teha,et sunniviisiliselt tööle panna ka näiteks suvel
vihmase ilmaga?
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
postitati 17.10.13 05:30
|
|
|
Pakutud on ka varianti, et kui see peeglite regulli nupp on keskmises asendis, siis tuleks peale vajutada, kuid olen proovinud ja ei toimi. Mingit
tuld sellega seoses põlema ei lähe ja nagu lugenud olen, siis ei peagi minema. Teatud versiooniga MMI-d kuvavad seda Energy Consuption all vms. Mõnel
juhul ka tahhomeetri ja spidumeetri vahelisel displayl.
Samas välismaistest foorumitest võib lugeda, et kui on keskmises asendis, siis on koguaeg soendus peal. Sellega seoses võib olla ka tõesti see, et
kuna ka suvel on koguaeg peal olnud, siis on lihtsalt läbi põlenud, kuid ei taha hästi seda uskuda, et Audi insenerid nii idiootse lahenduse on välja
mõelnud.
Pakutud on ka varianti, et kui nupp on keskmises asendis, siis tuleb korra nuppu ülesse lükata ja soojendus aktiveerub - teistkordsel ülesse
lükkamisel deaktiveerub - ei taha hästi uskuda.
Kõige tõenäolisem, mida olen lugenud, on see, et kui see nupp on keskmises asendis, siis peeglite soojendus hakkab tööle juhul, kui kumbki, kas
esiklaasi või tagaklaasi soojendus on sisse lülitatud. Esiklaasi soojenduse all mõeldakse siis seda nupu, mis kogu õhu esiklaasile suunab ja puhuri
põhja keerab. Muudel juhtudel töötab ainult siis, kui välistemperatuur alla 5 kraadi läheb.
Google aitab lahenduse leidmisel 
Kui keegi C6-e omanikest on eelpool mainitud variandid läbi proovinud, siis võiks teada anda, milline nendest toimis või kas üldse toimis mõni.
|
|
|
|
ReimsR
huviline
Registreerunud 17.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0BiTDI Quattro, Opel Manta
|
|
postitati 17.10.13 06:00
|
|
|
Nii.Kuna täna väljas külm oli jooksin hetk tagasi õuest läbi ja panin auto käima.Kahtlaseid ketihääli ei olnud ja peeglinupp keskel ja peeglid soojad

Ahjaa manualist sirvides siis niipalju ma saksakeelest välja tönkasin,et on ikka seotud välistemperatuuriga.
Minul ka tuluke põlema ei läinud seal nupu juures.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.10.13 06:03
|
|
|
Mul oli keskmises asendis ja töötas vist koos aknasoendusega. 100% kindel pole, aga üldiselt kui peeglid udused olid, siis oli ka tagaaken, et eraldi
ei proovinud kuidagi neid tööle panna.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 17.10.13 06:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ReimsR
Nii.Kuna täna väljas külm oli jooksin hetk tagasi õuest läbi ja panin auto käima.Kahtlaseid ketihääli ei olnud ja peeglinupp keskel ja peeglid soojad

Ahjaa manualist sirvides siis niipalju ma saksakeelest välja tönkasin,et on ikka seotud välistemperatuuriga.
Minul ka tuluke põlema ei läinud seal nupu juures. |
Mul ka koguaeg keskel ja suht kiiresti lähevad soojaks...
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
postitati 17.10.13 16:17
|
|
|
Mul nii, kui nupp on keskmises asendis, siis tuleb korra nuppu ülesse lükata ja soojendus aktiveerub. Automaatselt on ka töötanud kui külm ilm ja nupp
on keskel. Eks see käsitsi võimalus on sellepärast, et kui niiskuse peale tõmbab saab puhtaks ka siis kui miinuskraade pole.
|
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
|