Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 Delta raadio ja cd mured (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1375)
McWill
huviline

Registreerunud 28.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D2 1999, 4.2L

postitati 12.06.10 09:31 Tsiteeri
A8 Delta raadio ja cd mured

Tere,
Mul A8 D2 peal oleva Delta stereoga seoses paar muret või küsimust. Igasugu soovitused teretulnud:

* CD box asub tal pagasnikus ning maanteel suuremal kiirusel kipub makk cd'd mängides väga tihti piuksuma hakkama - ma oletan, et see tähendab mingit plaadi lugemise probleemi? Kui piuksub peab korra maki sisse-välja lülitama ja siis mängib jälle mõnda aega edasi. Kas võiks aidata mingitmoodi puhastamine? Või on see meie konarlikemal teedel paratamatu nähtus.

* Raadiot võtab väga halvasti. Raadio 2 ja mõned tugevamad jaamad saab Tallinnas kätte, aga üldiselt suht halvasti ikkagi. Tihti kordub sama piiksumise jama mis CD puhulgi (levi kaob?). Kas see on mingi VW grupi masinate üldine häda, et raadiot võtab halvasti (olen sellist külajuttu kuulnud) või võiks mingit konkreetset viga otsida ikkagi? Kui tegemist mudeli tüüphädaga, kas võib aidata mingi raadiovõimendi paigaldamine ja kuda seda teha?

ette tänades,
Marten

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 12.06.10 09:35 Tsiteeri

Sul on makk v6ï antenn peetis. Mul mängis isegi venemaal ilusti sky plussi ja cd box kannatas isegi väga halval p6llu teel s6ita nii et ei hypanud.

Raske jalaga.
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 12.06.10 09:40 Tsiteeri

Ka minul ei olnud plaatide mängimise lisaks mingit piiksumist. Samuti polnud D2-ga raadioleviga kurta. Aga et mõlemad hädad on vürtsitatud mingi piiksuva heliga - siis sellega seoses meenub mulle mingi selline seletamatu jama küll. Mis lahenes sealtsamast raadiolt mingi funktsiooni väljalülitamisega. Lõpuni ma aru ei saanudki, mis funtsioon see oli, puudust ma sellest ei tundnud. Pisike kiri oli dspleil ka, kas TA või midagi sarnast, see kustus siis samanimelist nuppu all hoides ära. Ja jäi see inisemine sinnapaika.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 12.06.10 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Ka minul ei olnud plaatide mängimise lisaks mingit piiksumist. Samuti polnud D2-ga raadioleviga kurta. Aga et mõlemad hädad on vürtsitatud mingi piiksuva heliga - siis sellega seoses meenub mulle mingi selline seletamatu jama küll. Mis lahenes sealtsamast raadiolt mingi funktsiooni väljalülitamisega. Lõpuni ma aru ei saanudki, mis funtsioon see oli, puudust ma sellest ei tundnud. Pisike kiri oli dspleil ka, kas TA või midagi sarnast, see kustus siis samanimelist nuppu all hoides ära. Ja jäi see inisemine sinnapaika.

See on Traffic Announcement kui ma ei eksi. Et raadio üritab sulle viimast liiklusinfot mängida kuid Eestis see paraku ei tööta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 12.06.10 10:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene

See on Traffic Announcement kui ma ei eksi. Et raadio üritab sulle viimast liiklusinfot mängida kuid Eestis see paraku ei tööta.

Ma ei võta mürki, et see oli TA, võis ka TP olla... Ise "pulti istudes" oskaksin täpselt öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
McWill
huviline

Registreerunud 28.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D2 1999, 4.2L

postitati 08.07.10 10:47 Tsiteeri

Unustasingi varem mainida, et see Traffic Announcementi välja lülitamine aitas hästi. Viletsal teel plaat ikka vahel hüppab, aga pärast mängib edasi ning ei piiksu midagi. Tänud!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.7% - SQL: 74.3%]