Deprecated: Implicit conversion from float 62618.99999999999 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Ülevaatus
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ülevaatus (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2765)
Martinpodra
huviline

Registreerunud 18.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 05.06.10 13:08 Tsiteeri
Ülevaatus

Tere

Küsimus selline.

Kui on Korduv ülevaatus. Kas siis peab ülevaatuse puhul sinna samasse kohta tagasi pöörduma, kus kodruva sain. Või võib minna ka mõnda teise ülevaatuspunkti.

Minu teada andmed on kõikidele kohtadele kättesaadavad ja igal juhul on korduv ülevaatus kuu aja jooksul 250.-.

Ehk oskab keegi aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
oss30
huviline

Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant quattro 142kw 97a

postitati 05.06.10 13:10 Tsiteeri

Kui tahad korduvaga pääseda-pead minema samasse kohta. Teises kohas maksad täishinna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 05.06.10 14:16 Tsiteeri

Lähed samasse kohta kuu aja jooksul,siis maksad pool hinnast ning pääsed ainult puuduste kontrolliga.Kui lähed mujale,siis maksad kogu ülevaatuse eest ja täishinna.

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 06.06.10 18:21 Tsiteeri

Lihtne küsimus, kas (mitte korduv) ülevaatusel tagavararatta olemasolu ka kontrollitakse, on vajalik see taga ülevaatusele minnes või ei? Ühed nii teised naa. Kumba siis?

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 06.06.10 18:28 Tsiteeri

Ei ole vajalik, vähemalt minuteada. Politseid see küll ei huvita, autokoolist on jäänud meelde.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.06.10 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Ei ole vajalik, vähemalt minuteada. Politseid see küll ei huvita, autokoolist on jäänud meelde.

Kui 5.a. tagasi oli vajalik ülevaatuselt läbi saamiseks kõike kompotti kohapeal, siis nüüd on selleks justnimelt politsei, kes vajadusel vormistab kõige vajaliku trassil puudumisel kordusülevaatusele mineku! Ehk siis katsuge kodanikud aru saada, et näiteks tulekustutit POLE VAJA ülevaatusel vaid reaalses elus. Kes sellest aru saab on omadega mäel, kes mitte põlegu maani ja kandku endaga potti liha ja vardaid kaasas, et saaks õigel hetkel kapoti all grillida :cool:.

Kps@väsinud kuulamast seda juttu, et "laena kustutit või muud, et ma saaks ülevaatuselt läbi" :mad:.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 06.06.10 21:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Kui 5.a. tagasi oli vajalik ülevaatuselt läbi saamiseks kõike kompotti kohapeal, siis nüüd on selleks justnimelt politsei, kes vajadusel vormistab kõige vajaliku trassil puudumisel kordusülevaatusele mineku! Ehk siis katsuge kodanikud aru saada, et näiteks tulekustutit POLE VAJA ülevaatusel vaid reaalses elus. Kes sellest aru saab on omadega mäel, kes mitte põlegu maani ja kandku endaga potti liha ja vardaid kaasas, et saaks õigel hetkel kapoti all grillida :cool:.

Kps@väsinud kuulamast seda juttu, et "laena kustutit või muud, et ma saaks ülevaatuselt läbi" :mad:.

Väga hea märkus, tagavara ratas peaks ikka pagasnikus selleks olema, et vajadusel seda annaks kasutada, mitte et ülevaatuselt läbi saada. Kuigi mis kustutit puudutab, on asi natuke jama, 1 kilose kustutiga ei tee küll mitte midagi ja selle olemasolu on tõesti vaid selleks, et ülevaatuselt läbi saaks. Mis politseid puudutab, siis nad on üsna lahkesti valmis autosid kordusülevaatusele saatma, mind taheti selle eest kordusülevaatusele saata, et tagumine parem gabariiditule pirn oli läbi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 06.06.10 22:12 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja reaalselt autopõlengutega kokku puutunud kodanikud oskavad väita, et kilosest pulberkustutist, mis on tavasõidukis nõutav ei ole tegeliku tulekahju puhul mitte kõige vähematki abi, seega tegemist on täiesti kasutu ballastiga ja selle igaaastane kontrollimine täielik mõttetus kuubis, seega igati normaalne, see kustuti laenamise jutt ju. Minu autos ntx on igaks juhuks päris mitu pulberkustutit, kusjuures kõik need nõuetekohaselt kontrollimata, mu meelest nõuetekohasest palju turvalisem olukord.

Ja tehke omale selgeks, misasi on kordusülevaatus (ülevaatuse mitteläbimisel) ja erakorraline ülevaatus (miilitsa poolt määratav). Ahto@väsinud seletamast, et need täiesti erinevad asjad.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.06.10 22:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Ja reaalselt autopõlengutega kokku puutunud kodanikud oskavad väita, et kilosest pulberkustutist, mis on tavasõidukis nõutav ei ole tegeliku tulekahju puhul mitte kõige vähematki abi, seega tegemist on täiesti kasutu ballastiga ja selle igaaastane kontrollimine täielik mõttetus kuubis, seega igati normaalne, see kustuti laenamise jutt ju. Minu autos ntx on igaks juhuks päris mitu pulberkustutit, kusjuures kõik need nõuetekohaselt kontrollimata, mu meelest nõuetekohasest palju turvalisem olukord.

Ja tehke omale selgeks, misasi on kordusülevaatus (ülevaatuse mitteläbimisel) ja erakorraline ülevaatus (miilitsa poolt määratav). Ahto@väsinud seletamast, et need täiesti erinevad asjad.

Mina rääkisin põhimõttest, mitte asjast endast (ma olen vaevu ühe sierraari 10kg kustutiga ära kustutanud, seega tean kui palju on kasu 1kg asjast või kui palju asjast kasu pole). Laenamise juttu ülevaatuseks see ikkagi EI ÕIGUSTA, olgu ta kilone või grammine. Põhimõte on lihtne, ülevaatusel on pohhui, kas Sa oled ennast ise "kindlustanud" või mitte, aga kui sinivalged paha tujuga kontrollima asuvad, siis ei pääse keegi, kui "ülevaatuseks laenatud ja siis tagasi antud" asja rohkem autos pole ;).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 -95 92kw

postitati 07.06.10 07:58 Tsiteeri

Tegelt on ikka küll abi ka 1kg kustutist. Õigel ajal peab asjale jaole saama. Kui ikka alguses on imepisike leek ja mitte tilkagi peale pole valada, siis on abi ka väiksest kustutist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kopsik
huviline

Registreerunud 06.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4q

postitati 07.06.10 08:34 Tsiteeri

Mina olen reaalselt autopõlenguga kokku puutunud ja pean ütlema, et 1kg kustutist on ikka kasu küll, kui oskad seda kasutada. Praegu on mul pagassis 2kg kustuti kuna hinnavahe oli suhteliselt väike.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 07.06.10 11:38 Tsiteeri

Ma enda postiga väitsin ainult seda, et seda pole vaja, et läbi saaks. Hoopis teine asi on reaalne elu, kus tagavararatas on asendamatu ese ja aidanud hädast välja nii mõnedki korrad.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.10 12:29 Tsiteeri

Paljudel uutel väiksematel autodel polegi enam tagavararatast komplektis( ok Lambol ka). Saab muidugi osta lisatasu eest. Samas palju seda reaalselt vaja läheb- lihtsalt mureneb seal pagassis ja kümne aasta pärast saat ilusat uut ja kasutut mustrit vaadata.
Ülejäänud aksessuaarid on ikka enda pärast seal autos. Korduval kontrollitakse ainult seda mille pärast korduva said- TO on ikkagi äriühing pole aega tühja-tähjaga tegeleda ja mis sul ikka eritiohtlikuks kuu ajagal sai muutuda, et ülejäänud asju üle peaks kontrollima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 10.06.10 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Sai täna ise lõpuks (eel)ülevaatusel käidud (ainult üks viga!;))ja lõpuks taheti suure üllatusene näha tulekustutit. Küsisin siis kas teil on kohustus seda kindlasti konrollida ning vastati, et loomulikult see täitsa tavaline ülevaatuse osa. Selle puudumine on üks väikeviga kogu kupatuse käigus. Kokku on lubatud kuni neli pisiviga, üle selle tuleb ja proovib uuesti. Nii palju siis omast kogemusest.:cool:

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 11.06.10 04:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Paljudel uutel väiksematel autodel polegi enam tagavararatast komplektis( ok Lambol ka). Saab muidugi osta lisatasu eest. Samas palju seda reaalselt vaja läheb- lihtsalt mureneb seal pagassis ja kümne aasta pärast saat ilusat uut ja kasutut mustrit vaadata.
Ülejäänud aksessuaarid on ikka enda pärast seal autos. Korduval kontrollitakse ainult seda mille pärast korduva said- TO on ikkagi äriühing pole aega tühja-tähjaga tegeleda ja mis sul ikka eritiohtlikuks kuu ajagal sai muutuda, et ülejäänud asju üle peaks kontrollima.

Nii tagavara ratas kui tulekustuti on minu arust sellised asjad, et kui ei ole vaja siis on hea aga kui on vaja siis on ikka väga vaja. Just mõned päevad tagasi vahetasin ratast Tallinna ja Rapla vahepeal ja tänasin õnne, et tagavara ratta garaa˛ist autosse tagasi panin. 1 kg kustutist ei ole tõesti kasu kui see pagassis koti sees on (nagu minul :P) aga kui see ilusti salongi kätte saadavasse kohta panna siis peaks tast kasu küll olema ( endal pole õnneks vaja läinud ). Endal juba mitmendat aastat plaanis salongis sellele koht leida aga pole siiamaani tegeleda viitsinud, loodan, et see kätte ei maksa lähiajal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.1% - SQL: 56.9%]