Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 D2 98.a esitulede kõrguse regulaator(tagumine) (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 1369)
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 26.05.10 06:07 Tsiteeri
A8 D2 98.a esitulede kõrguse regulaator(tagumine)

Tere, minu sõiduvahendil on tehases paigaldatud automaatne esitulede kõrguse reguleerimine.
Nagu me teame vajab antud isend selleks ees ning taga vasakul pool silla küljes andureid. Minul sõiduvahendi soetamisel oli esimene andur olemas kuid tagumise kohapeal laiutasid ainult kolm juhtmejuppi. Soetasin romulast tagumise anduri samuti. Kood kenasti sobib. Andur on 2000.a auto küljest. Andur mille soetasin küljes on juba olemas ka pistik ja pistiku küljes piisavalt juhet, et need ühendada minu auto küljes rippuvate juhtmetega. Vaatasin korra eila neid minu auto küljes olevaid rippuvaid juhtmeid ja neid pistiku küljes olevaid juhtmid ning mulle tundub, et värvid ei klapi. Nüüd ongi küsimus mul, et kuidas ma suudaksin õige juhtme õigega ühendada. Olemas on mul el. skeem ELSAWIN-st.
G78 on siis tagumine andur.
Juhtme värvid on ka antud. Samas nagu ma mainisin ei klapi need sellega päris minuarust mida mina näen.
Mida tähendavad need 5/+, 1/-, 4/S ?
http://margusja.pri.ee/wp-content/uploads/2009/07/elekter.png

Siin on toodud 2000a. sama skeem. Tundub, et selle info põhjal suudan vist kokku panna.

http://margusja.pri.ee/wp-content/uploads/2009/07/skeem-2.png

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.8% - SQL: 83.2%]