Lehekülgi: 1 2 |
Inq
huviline
Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Tiguan 2014 2.0TDI
|
postitati 02.08.04 21:20
|
|
|
Q: A6 Avant tagakõlarid
Küsiks sellist asja, et kui suured kõllid mahuvad A6 Avant tagauste sisse? Ja veel kui keegi on ukse lahti lammutand, kas tehase poolt on juhtmed
veetud? Originaalis Beta kassetikas ja esimesed orig kõlarid.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.08.04 06:12
|
|
|
Ära näe rumalustega vaeva. Osta ette mingid 16 cm elemendid (soovitatavalt kompod) ja pagasiruumi woofer ning ongi sul audiosüsteem olemas.
|
|
|
Inq
huviline
Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 06:29
|
|
|
Kompod olemas, need lähevad esiustesse, wooferi peale olen mõelnud a ei tahaks nagu pagassi "täis" toppida, liiga tihti vaja asju vedada ja
istet maha lasta.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 06:55
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Black
Ära näe rumalustega vaeva. Osta ette mingid 16 cm elemendid (soovitatavalt kompod) ja pagasiruumi woofer ning ongi sul audiosüsteem olemas.
|
Vot mina tahaks näha inimest, kes 16 cm-sed midvuufrid A6 ukse sisse mahutab. Eeldades, et C4 kere. Sinna maksimum on 13cm ja mõni mm peale.
Marko.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Inq
huviline
Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 07:10
|
|
|
Justnimelt, 13 cm sinna plaan panna oligi, orig mõõt.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Maku
Vot mina tahaks näha inimest, kes 16 cm-sed midvuufrid A6 ukse sisse mahutab. Eeldades, et C4 kere. Sinna maksimum on 13cm ja mõni mm peale.
Marko. | Alati on võimalik vaherõngas teha.
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 03.08.04 08:17
|
|
|
to Maku: Võid tulla mind vaatama siis, sest mul olid C4 kerega A6-l esiuste sees just 16" kõlarid
Kui viitsida jännata, siis kindlasti soovitaks 13" asemel paigaldada 16"-sed kuna vastasel juhul Blacki poolt välja pakutud süsteem (Ees
kompud, taga suppar) ei toimi. 13" -sed lihtsalt ei jõua piisavalt häält teha.
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Jürarrak
to Maku: Võid tulla mind vaatama siis, sest mul olid C4 kerega A6-l esiuste sees just 16" kõlarid
Kui viitsida jännata, siis kindlasti soovitaks 13" asemel paigaldada 16"-sed kuna vastasel juhul Blacki poolt välja pakutud süsteem (Ees
kompud, taga suppar) ei toimi. 13" -sed lihtsalt ei jõua piisavalt häält teha. | Vat seda ma ka enam ei usu, 16 cm saaks veel
aru, aga 16"...
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 08:44
|
|
|
ups, stupid me, mõtlesin siiski 16cm
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.04 09:45
|
|
|
kompud, taga suppar) ei toimi. 13" -sed lihtsalt ei jõua piisavalt häält teha. |
Kindlasti kuidagi saaks aga siis läheks üritus juba lõhkumiseks ja minule isiklikult ei meeldi autot Lõhkuda. Jutt, et 13cm ei tee piisavalt häält, on
jama. Tule kuula minu Alpine komponente ja vaatame, mis siis räägid. By the way-tean ka komponende, mis teevad C4 originaalmõõtudes ja hästi
paigaldatult väga hea häält.
Marko.
|
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 85kw '94
|
postitati 04.08.04 06:55
|
|
|
mul B4-s 4" ees ja subbar - täitsa kannatab kuulata. 5.25" oleks ju lausa taevamanna.
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.04 07:06
|
|
|
kompud, taga suppar) ei toimi. 13" -sed lihtsalt ei jõua piisavalt häält teha. |
Kindlasti kuidagi saaks aga siis läheks üritus juba lõhkumiseks ja minule isiklikult ei meeldi autot Lõhkuda. Jutt, et 13cm ei tee piisavalt häält, on
jama. Tule kuula minu Alpine komponente ja vaatame, mis siis räägid. By the way-tean ka komponende, mis teevad C4 originaalmõõtudes ja hästi
paigaldatult väga hea häält.
Marko. |
Võimalik on 16cm paigaldada esimeste uste sisse nii, et orginaalpolstrit väljastpoolt lõhkuma ei pea. Küll on aga tõepoolest seespool polstrit vaja
vähe lõikumist korda saada. Lõppkokkuvõttes jääb tulemus igati korralik. Mis puudutab väitesse, et 13cm on sama head kui 16cm-se läbimõõduga kõlarid,
siis sry aga su jutt ..... Kas pidasid hääle tegemise all silmas karjumist/müra mida see kõlar korda saadab või helipilti?
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.04 07:23
|
|
|
Ma lihtsalt ei kommenteeri rohkem antud teemat! Pane 16cm, lõhu ja mölla. Põhiline, et ise rahul oled!
|
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.04 07:29
|
|
|
Läks vähe läbuks ära. Muidu mul saared olemas 16cm jaoks + kompud kah, mis eelmise autoga kaasa ei läind. Kui huvi siis u2u.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.04 10:20
|
|
|
Kindlasti kuidagi saaks aga siis läheks üritus juba lõhkumiseks ja minule isiklikult ei meeldi autot Lõhkuda. | Sinu B3-e näinuna ei
ütleks, et plekikäärid/relakas/tikksaag sulle võõrad või vastumeelsed oleksid.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 05.08.04 07:10
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja AzA
mul B4-s 4" ees ja subbar - täitsa kannatab kuulata. 5.25" oleks ju lausa taevamanna. |
loomulikult kannatab. St. kuulata saab ka ainult seda 4" elementi - kõik on maise asi.
Imo, korraliku midbassi elementi ei asenda ükski a'la midrange element (siis 4" või 5,25"
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.04 14:30
|
|
|
ega jah membraani pinna vastu saa.
minu arvates ei suuda 50-100hz korralikult esitatada ka mitte ükski 6.5" element pole vähemalt sellist leidnud. aga piisava vaeva puhul ehk mõnest paremast saab ka 50hz kenasti kätte ilma muhu ja lohuta.
siin ikkagi oli küsimus kas see 5.25 häält teeb - teeb ja kuidas veel. võid ise lynx vist ka kihla vedada, et suurem osa inimesi ei suuda 5.25 ja
6.5" elemendi helil vahet teha - noh kui subbar on
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.04 15:05
|
|
|
võid ise lynx vist ka kihla vedada, et suurem osa inimesi ei suuda 5.25 ja 6.5" elemendi helil vahet teha - noh kui subbar on |
kui subbar on, ja tavaliselt on, ja tavaliselt mängib ta kõikidest üle, siis olgu "tavakuulajal" kasvõi tweetrid ainult ees ja ollakse ikka
ülirahul
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.04 15:47
|
|
|
ma päris nii äärmust ei mõelnud
nii palju kui mina kuulanud olen, mängib 6.5" kõige paremal juhul 60-80hz-ni 5.25" suht kylmalt 90-100hz-ni. aga vot seda 30hz -2db vahet
vähesed kuulevad - kui punn põhja väänata siis seda väiksema moonutust ka suht vähesed. oleneb punnist
aga otse loomulikult kui võimalik, siis 6.5". 5.25" on ikkagi alternatiiv, kui 6.5" kuidagi ei mahu
aga lausa fenomaalne on tõsiasi, et inimesed, kes ajavad lõhki selle midbassi ning midrange jne keeravad subbari tavaliselt miinimum +10db peale.
kuulsin ka yht + 30db asja, kusjuures omanik väitis, et kõik on ok, kuniks rta-d nägi.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.04 17:23
|
|
|
ega jah membraani pinna vastu saa.
minu arvates ei suuda 50-100hz korralikult esitatada ka mitte ükski 6.5" element pole vähemalt sellist leidnud. aga piisava vaeva puhul ehk mõnest paremast saab ka 50hz kenasti kätte ilma muhu ja lohuta.
siin ikkagi oli küsimus kas see 5.25 häält teeb - teeb ja kuidas veel. võid ise lynx vist ka kihla vedada, et suurem osa inimesi ei suuda 5.25 ja
6.5" elemendi helil vahet teha - noh kui subbar on
|
imo kui võimalus on, siis ette 8". Olen kuulnud 6,5" elemente ja . . . pole siiamaani ühegi kuulduga rahule jäänud.
Endal on ees MS6 midbass ja RTA järele kukub kara ära juba 90Hz peat, tänu millele jääb auk u. 45-90Hz. Idee järele aitaks hetkel ainult 8"
element seda täita, kuid supakat kõrgemale ei lase ka mängida.
Kõik on maitse asi ainult.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 08.08.04 05:56
|
|
|
8"
|
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.04 07:42
|
|
|
lynx: jah täpselt minu mõistuse käigud
annab veel subbarit kõrgemale krossida, kuid väga raske teda ette saada.
mul ongi mdx soetatud vifa 8" midbassid, mis mängivad üles 4khz. noh 3.5khz talutavalt
pea ideaalsed 2 way esiotsa elemendid.
üks ilus hetk, kui suudan nad installida, siis kommenteerin.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.04 07:19
|
|
|
lynx: jah täpselt minu mõistuse käigud
annab veel subbarit kõrgemale krossida, kuid väga raske teda ette saada.
mul ongi mdx soetatud vifa 8" midbassid, mis mängivad üles 4khz. noh 3.5khz talutavalt
pea ideaalsed 2 way esiotsa elemendid.
üks ilus hetk, kui suudan nad installida, siis kommenteerin. |
8" ukse sisse, või eraldi kast?
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.04 08:22
|
|
|
ukse sisse, eraldi kast 15L ei mahu kuhugi, alternatiiv veel jalgade juurde 7-8L ja up, aga mul manuaal. seega ukse sisse, saab nuhtlus olema, aga
.... ehk veab.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.04 08:30
|
|
|
ukse sisse, eraldi kast 15L ei mahu kuhugi, alternatiiv veel jalgade juurde 7-8L ja up, aga mul manuaal. seega ukse sisse, saab nuhtlus olema, aga
.... ehk veab. |
küsiks lisaks seda . . . mis võimendi Sul neid 8" toitma hakkab ja millal valmis produkti kuulda saaks?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |