Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Aku jookseb tühjaks (Vastuseid: 93 | Vaatamisi: 20274)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 04.05.10 14:36 Tsiteeri
Aku jookseb tühjaks

Küsiks siis miks aku tühjaks jookseb kui auto on seisnud puutumata 1 päev. Signa on koguaeg aktiveeritud. Aku otsas siis? Aku oli niivõrd tühi et isegi autocheck oli piksliline :D Samas kui autoga sõita siis ei ole mingit probleemi, seega geneka võib välistada

C4 sedaan muidu.
Vedeliku tase akus normis.
Aku on mingi 60AH

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 04.05.10 16:34 Tsiteeri

Võta akuklemm maha, ühenda tester vahele ja mõõda tarbimist. Kui ma ei eksi oli 0,05A normaalne. Oli kunagi sama viga, viga oli makis, kui paneel ees tõmbas paari päevaga aku tühjaks, kui paneel eest ära, on kõik korras.

NB! Kui mõõtma hakkad, pane auto lukku, ühesõnaga sellisesse olekusse nagu ta seisab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rauntz
Võta akuklemm maha, ühenda tester vahele ja mõõda tarbimist. Kui ma ei eksi oli 0,05A normaalne. Oli kunagi sama viga, viga oli makis, kui paneel ees tõmbas paari päevaga aku tühjaks, kui paneel eest ära, on kõik korras.

NB! Kui mõõtma hakkad, pane auto lukku, ühesõnaga sellisesse olekusse nagu ta seisab.

Mul pole makki peal autos :D
Ise kahtlustan et äkki mõni tuli jääb peale, nt pagasniku oma mida reaalselt ei näe. Aga kas see väike tuluke tõmbab nii kiirellt tühjaks?

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 04.05.10 17:05 Tsiteeri

Sellest on nõrkemiseni juttu olnud. Kasuta otsingut !!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Sellest on nõrkemiseni juttu olnud. Kasuta otsingut !!!

Lähen vaatan testriga üle.
Kas signa ei söö akut? Preagu vaatasin ,et puldist ei lähe uksed ka kinni, aku päris tühjakene :D

heix75
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C4 '95 2.6 V6 ABC 110kW autom.

postitati 04.05.10 18:30 Tsiteeri

Millal viimati akut vahetasid? Võibolla aku ise õhtal - oli ka minul autole müügiplatsil mingi fordi lahja ja oma elu ära elanud aku peale visatud - hakkas ka külmade ilmadega sarnaseid trikke tegema, nüüd uus aku ja mitte ühtegi probleemi enam, tarbimine oli ka ok. Enne kui poodi uue järele lähed, mõõda tarbimine üle, muidu jookseb see uus ka tühjaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heix75
Millal viimati akut vahetasid? Võibolla aku ise õhtal - oli ka minul autole müügiplatsil mingi fordi lahja ja oma elu ära elanud aku peale visatud - hakkas ka külmade ilmadega sarnaseid trikke tegema, nüüd uus aku ja mitte ühtegi probleemi enam, tarbimine oli ka ok. Enne kui poodi uue järele lähed, mõõda tarbimine üle, muidu jookseb see uus ka tühjaks.

Aku väga vana pole. Endal on 1 versioon, et tagumised salongituled saavad voolu ikkagi kuigi ei põle, sest need lülitid seal natuke vigased. Mäletan, et panin need ükskord peale ja siis tõmbas samamoodi aku tühjaks. Saan kahjuks testri homme nii, et siis saab selgusele.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.05.10 20:33 Tsiteeri

Mittepõlev tuli reeglina voolu ei võta.;) C4 ei ole ka seda tüüpilist sujuvat tulede kustutamist mis pmst rikke korral mingi lekke saaks korraldada.

Aku mahutavust on kõige lihtsam ilma lisavahenditeta kontrollida starterit käiates.

Genekat välistada kindlasti ei saa kuna lekkiv diood on üsna tõenäoline vea põhjus.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Mittepõlev tuli reeglina voolu ei võta.;) C4 ei ole ka seda tüüpilist sujuvat tulede kustutamist mis pmst rikke korral mingi lekke saaks korraldada.

Aku mahutavust on kõige lihtsam ilma lisavahenditeta kontrollida starterit käiates.

Genekat välistada kindlasti ei saa kuna lekkiv diood on üsna tõenäoline vea põhjus.

Kus, mis diood :D? Võhik veel sellel alal.
Laen homme aku täis, puhastan tolmust, vaatan testriga tarbimist seistes ja loodan et asi normis. Siis saab vaid süüdistada väikseid otsi ja niisama autos asjade näppimist kui mootor ei tööta. :D

Kuidas ma täpselt selle testeri ühendama pean? Niisama ei saa seda mõõta kui akuklemmid akul peal ja testriga mõõdan?

liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 04.05.10 21:14 Tsiteeri

Mul oli sama probla. Proovi kõigepealt aku korralikult (24h) täis laadida või ~100 km ring teha ja vaata kas ikka päevaga tühjaks tõmbab. Kui, siis tõenäoliselt sul kas geneka tablett v siis juba harjad läbi, nende vahetamiseks peab küll teatud asju v6 eest ära koukima, kuid muud moodi ligi ei pääse. Kui see ka ei aita, siis mõtted uue aku poole või proovid midagi muud . Minu spekulatsioon selline...

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 04.05.10 21:31 Tsiteeri

Ma oletan et jutt käib ikka c4 kerel olevast v6-st?
Geneka maha võtmiseks pole vaja mitte midagi "eest keerata". Lähene asjale põhja alt.

Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 05.05.10 16:27 Tsiteeri

Mõõdad tarbimist nii, et võtad näiteks miinus klemmi maha, paned ühe testri otsa lahtise klemmi külge ja teise aku miinus klemmi külge. Tarbimist mõõdetakse amprites.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.10 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tarbimist mõõdetakse amprites.

Tarbimist küll amprites ei mõõdeta.
Antud kontekstis pole küll ju suurt vahet, kuid natuke häirib ikka kui elementaarsed ühikud ja terminid segi aetakse nagu pudru ja ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 06.05.10 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tarbimist mõõdetakse amprites.

Tarbimist küll amprites ei mõõdeta.
Antud kontekstis pole küll ju suurt vahet, kuid natuke häirib ikka kui elementaarsed ühikud ja terminid segi aetakse nagu pudru ja ...

Mis ühikutes siis voolutarbimist mõõdetakse?
Või siis mA polegi amper:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
totu
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 V6

postitati 06.05.10 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:

Vabandan OT pärast,aga c4-l on sujuv tulede kustutamine täiesti olemas.Kui on el.aknad siis mina vaataks selle relee üle,sest endal oli sama mure ja viga peituski el.akende relees.Teaduapärast ei tohiks el.aknad peale süüte väljakeeramist mingi aja möödudes enam toimida.Minul võis auto kasvõi kuu aega seista ja aknad olid ikka aktiivsed.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 06.05.10 19:16 Tsiteeri

C4 100-l oli mul 0,02...0.03 A, olenevalt kas signa peal või maas. Muuseas, ei soovita sel ajal uksi kesklukuga sulgeda kui tester ühendatud on. ma tegin nii, et istusin ise autos ja panin testri peale ning siis uksed puldist lukku ja signa peale... tarbimine hüppas hetkeks vist isegi 10 A ligi, õnneks oli tester 10A piirkonnas, kui oleks mA mõõtmise piirkonnas (milles tegelikult peaks olema kui tahad täpset tarbitavat voolu mõõta), siis oleks testri kaitse kohe läbi põlenud. :D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.10 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: totu
Tsitaat:

Vabandan OT pärast,aga c4-l on sujuv tulede kustutamine täiesti olemas.Kui on el.aknad siis mina vaataks selle relee üle,sest endal oli sama mure ja viga peituski el.akende relees.Teaduapärast ei tohiks el.aknad peale süüte väljakeeramist mingi aja möödudes enam toimida.Minul võis auto kasvõi kuu aega seista ja aknad olid ikka aktiivsed.

Kui süüde pole sees siis ei tohiks el.aknad toimida? Kui ei tohiks siis seal kala peitubki :P

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.10 20:28 Tsiteeri

Juhul kui akende relee peaks valel ajal ülemääraselt "voolu" tarbima;) siis võib ta ju prooviks eemaldada.

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 06.05.10 20:42 Tsiteeri

Ega sa sellele teise aku pealt "täkku" pole andnud? Mul bemmiga oli sama pull, murutraktorilt andsin täkku, läks käima igatepidi tipptopp, aga järgmiseks hommikuks oli iseenesest tühjaks koolend. :D Viisin küll laadimisse, et laeks korralikult täis. ei si**agi. Vahepeal kui käivitasin siis polnd probleemi aga ööga jooksis tühjaks. Mina panustaks et aku on omadega õhtul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.10 18:06 Tsiteeri

Ise pole täkku andnud.
Laadimispinge ilma ühegi tarbijata tühikäigul on 12,43. Kas see on normaalne?

Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 09.05.10 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Ise pole täkku andnud.

Seda on vähe. Koos tarbijatega tühikäigul võiks jääda isegi üle 13V.

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 09.05.10 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise pole täkku andnud.

Ei laadine puudub! Norm on tarbijatega mingi peagu 14v bensukal piisab ka 13,5.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.10 18:15 Tsiteeri

Mul polnud ühtegi tarbijat taga sellel ajal (mõtlen tulesid ja asju)
Kas laadimist mõjutab ka geneka rihm? Tundub kuidagi lõdva olevat see. Äkki mõjutab ka hüppav tühikäik.

kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b5 1.8TQ Hoehnester

postitati 09.05.10 18:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: totu
Tsitaat:

Mis numbri all el.akna relee asub?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 09.05.10 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul polnud ühtegi tarbijat taga sellel ajal (mõtlen tulesid ja asju)
Kas laadimist mõjutab ka geneka rihm? Tundub kuidagi lõdva olevat see. Äkki mõjutab ka hüppav tühikäik.

Geneka tableti/harjade vahetus peaks probleemile lahendi tooma.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.2% - SQL: 63.8%]